kinek01 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Kiedy jakiś spot ?? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik93 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 kinek01, podpinam się do pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dBone Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 I ja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco80 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Ja tam tez mogę wpaść ale myślę że po świętach na spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eremsc Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Mamy tu jakieś speca od Marolexa przerobionego na pianownice? Same problemy z nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTurde Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 To kiedy? Też wpadnę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larino Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Znacie jakiegoś niedrogiego lakiernika który zrobi zaprawkę przy nadkolu w astrze h? Farba się złuszczyła na łączeniu nadkole ze zderzakiem. Oklice Tychów najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTurde Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 eremsc, Ja dziś przerobiłem. Z czym masz problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eremsc Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 eremsc, Ja dziś przerobiłem. Z czym masz problem? Bardzo krótko psika, średnio co element musze pompować, w dodatku często leci mleko. Filce z glorii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dBone Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Czym robiłeś dziurkę w rurce u góry? Jak krótko działa to może za duża dziurka i szybciej powietrze ucieka. Spróbuj na gorąco zamknąć tą i wypal cieńszą. Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eremsc Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Czym robiłeś dziurkę w rurce u góry? Jak krótko działa to może za duża dziurka i szybciej powietrze ucieka. Spróbuj na gorąco zamknąć tą i wypal cieńszą. Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka Jak dobrze pamiętam rozgrzaną igłą, spróbuje czymś innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dBone Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Ja robiłem cieniutką igłą na gorąco, mogę wieczorem sprawdzić jaki rozmiar jak potrzebujesz. Wcześniej miałem z pinezki do tablicy, tak jak radzili w temacie na forum i miałem podobne objawy, krótko działał i dawał mleko, co jakiś czas tylko pluł gęstym kleksem porządnej piany. Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Jestem na etapie szukania auta dla żony i bardzo pomocny byłby miernik grubości lakieru - ktoś miałby wypożyczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Jestem na etapie szukania auta dla żony i bardzo pomocny byłby miernik grubości lakieru - ktoś miałby wypożyczyć? 200 zloty kaucja - zwrotna - w razie uszkodzenia / nie zwrócenia. 100 PLN - 5 dni wypożyczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marriusz Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Gdzie w Świętochłowicach/Chorzowie/Rudzie Śląskiej można spokojnie umyć autko na 2 wiadra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoKoS89 Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Gdzie w Świętochłowicach/Chorzowie/Rudzie Śląskiej można spokojnie umyć autko na 2 wiadra? W rudzie śląskiej halemba obok lidla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redarrow Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Ja jeżdżę na stacje przy biedronce pomiędzy batorym a kochłowicami przy wjeździe na A4, ajent nie ma problemu kiedyś się go spytałem czy mogę myć swoimi środkami i jak powiedział: "Byle było czyste :)". Robię to jednak w takich godzinach aby nie było ludzi bo jak jest kolejka to zaraz jest kilku adwokatów i "znajomych szefa". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marriusz Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Super, dzięki Panowie i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuki93 Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 A ja mam pytanie gdzie w okolicy bytom/tarnowskie góry/Chorzów znajdę myje z pianownica ? Bo te z proszkiem mnie męczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Panowie pytanie gdzie w Gliwicach można umyć auto na dwa wiadra lub ew. jest dostępna myjka z pianownicą ? Myślę o Tesco na Łabędzkiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macior Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Kupię gdzieś w okolicach Katowic dyszę do Marolexa 2000 ? Zamówiłem z OEM+ ale nie ma z nimi kontaktu od wtorku,a w weekend chciałbym coś popróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 649088 gdzieś w okolicach Katowic dyszę do Marolexa 2000 ? w OBI maja wszystko do Marolexa na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macior Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Dzięki za info , przeglądałem na stronie to mieli tylko opryskiwacze i to mnie zmyliło, dzisiaj pojadę poszukać. To jeszcze przy okazji zapytam, po za bestsellerem i mrcleanerem w okolicy (Chorzów,Ruda,Bytom,Czeladź ...) są jakieś warte uwagi tego typu sklepy ? świeżak jestem szukałem po googlach ale co sprawdzone przez użytkowników to sprawdzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub1989 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Gdzie w okolicy bb jest jakiś fajny sklep z kosmetykami ? Dodane po 18 sekundach: Wiem tylko o detalingpro w wapiennicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macior Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 A coś w okolicach Katowic/Chorzowa po za Mrcleaner i Bestseller ? czasem potrzeba coś od ręki ,a nie zawsze w tych dwóch sklepach może być, no i czasem gdzieś bliżej będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi