Fitte Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Chciałbym troche poczyścić auto w srodku. Orientujecie się jak wygląda sprawa na parkingu Agora w Bytomiu ? Pod blokiem zdeczka wieje i zimno, może znacie jakieś inne fajne miejscówki w Bytomiu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Gdzie w Sosnowcu umyje samochód na 2 wiadra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Gdzie w Sosnowcu umyje samochód na 2 wiadra? Ciezko. Ale jakby co zapraszam do Będzina:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Gdzie w Sosnowcu umyje samochód na 2 wiadra? Jak nie chce mi wyszaprywać Karchera z garażu przed dom to, wieczorkiem myję na Braci Miroszewskich 2a, przy Leclerc'u i BP. Tam właścicielem/zarządcą myjni są pracownicy stacji diagnostycznej, która jest obok. Także jak tam nikogo nie ma, nikt się nie czepia PS> W Będzinie też jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_K Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 g.pajak mówisz o myjni AutoSpa? Widziałem tam stróża, wiesz do której przesiaduje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Szukam dla teściów samochodu do 20tys, niewielkiego hatchbacka klasy Fabii II, Polo 9N3, Corsa D lub może być też coś pokroju Nissan Note. Najchętniej krajowe i od 1wł. Gdyby ktoś z Was pozbywał się podobnego lub miał w rodzinie kogoś kto się pozbywa sprawdzonego wozu to proszę o info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Pieprzone szkodniki. Weszły do garażu, dostały się do torby z padami, przegryzły folie, wyciągnęły jednego pada, wpierdzieliły go, nasrały do torby i uciekły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Miałem kiedyś podobną akcję, tylko szkód było duużo więcej - kilka fibr, pady, futro, gąbka, paczka słonecznika i kilka czekoladek, ogólnie imprezka była na maxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek84 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Ale jaja chyba gryzonie kosmetyka aut sie nie interesują 11 lut 2015, o 05:23 Ale jaja chyba gryzonie kosmetyka aut sie nie interesują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar3k Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Jak widać interesują się i to bardzo dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario704 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Wnikliwie przetrzepali Ci torbę haha hmm.Sorry nie mogłem się powstrzymać.Dobrze że tylko tyle strat .Ja na szczęście wszystko trzymam w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar79 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Panowie jest ktoś kto by się pisał na zakup połowy zawartości (250ml)z 500ml past polerskich Meguiars M205 i D300 zakup w mr.clener? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekk Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Czy jest organizowany jakiś forumowy wyjazd na Summer Cars Party 2015 ? Wiem, że zostało jeszcze duuuużo czasu do września. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Panowie, koleżanka z pracy potrzebuje pomocy, jeśli ktoś coś widział proszę o kontakt "W dniu dzisiejszym około godziny 8 rano na przejściu dla pieszych (PASY)(Wawel-Kościół) kobieta kierująca żółtym Oplem CORSA potrąciła moją córkę która przechodziła na druga stronę jezdni...kobieta ponoć zatrzymała się i przepraszała córkę ale chwilę po tym wsiadła i uciekła z miejsca zdarzenia nie udzielając jej pomocy, mamy jednego świadka ale nie zapamiętał dokładnie nr rejestracyjnego dlatego proszę jeżeli ktoś widział to zajście zapamiętał jakiś szczegół o kontakt-sprawa jest zgłoszona na Policję." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekk Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Kiedy jakieś pierwsze wash-spoty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Kiedy jakieś pierwsze wash-spoty ? jak się sezon rozpocznie na dobre ja dziś płukałem w Będzinie. Pod garażem już musiałem poprawić (glina) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal1301 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Hej, niebawem wrzucę info o spocie, tylko niech pogoda będzie łaskawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sitri Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Witam Jest tutaj ktos kto moze ogarnac mi 2 autka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik93 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Zależy co rozumiesz przez słowo ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 ... i zalezy jakie autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jedrek_ Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 ktoś się wybiera na otwarcie Rise&Shine? https://www.facebook.com/events/433512813476959/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 ktoś się wybiera na otwarcie Rise&Shine? https://www.facebook.com/events/433512813476959/ miałem pytać was, ale sam już na 100% pewny nie jestem czy się wyrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ja się wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandy Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Też może podjadę, jak znajdę chwilę na wyczyszczenie auta, bo brudnym to wstyd się pokazać Jedziecie na sobotę, czy niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil.66 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Hej, mam wielką prośbę do kogoś ze śląska, potrzebuje odebrać jedną rzecz (opony) od gościa w miejscowości Dąbie (koło będzina), z tym że musi to być dziś do 17, dałby ktoś radę? Oczywiście zapłace za fatyge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi