aston Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Na jednej z orlenowskich stacji zdarzyło mi się skorzystać z odkurzacza (podobno karcher) i naszło mnie pytanie, czy te ich odkurzacze mają możliwość odsysania wody? Ktoś się orientuje może? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazek Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 pewnie, jeden raz Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Ktoś kiedyś pisał, że na niektórych stacjach są do prania, ale poznałbyś go, bo on ma opryskiwacz w sobie. Mozesz spróbować takim zwykłym, najwyżej się popsuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazek Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Spali odkurzacz tyle będzie z tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzinkins Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Spali odkurzacz tyle będzie z tego. a to pomysł Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 a to pomysł chcesz się zemścić za lanie wody? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmek Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Tak jak napisal damianTDCi na niektorych myjkach sa odkurzacze z funkcja prania. W takim przypadku maja oddzielna koncowke z szczotka ktora podaje piane. Inna kwestia czy warto zaufac jakosci zastosowanej chemii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maestro00 Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Swoją drogą to dziwię się ze nikt jeszcze nie wpadł na pomysł aby obok stanowiska myjek bezdotykowych, postawić stanowisko z odkurzaczem do prania (i odkurzania oczywiście) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Shadow Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 przeciez są takie myjnie bezdotykowe gdzie masz obok, stanowisko odkurzania, prania, stanowisko aplikacji zapachów do auta i cos tam jeszcze Link to comment Share on other sites More sharing options...
maestro00 Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Jak na razie trafiłem jedną - tyle ze korzystam z myjek baaardzo rzadko (mam w domu swoją). Link to comment Share on other sites More sharing options...
aston Posted June 19, 2011 Author Report Share Posted June 19, 2011 Pytam, bo nie znam się na odkurzaczach ale wiem, że niektóre są przystosowane do pracy na mokro. Przy okazji zapytam obsługę stacji ale skoro mówicie, że można ale tylko raz... A takich z końcówką do piany to jeszcze nie widziałem u nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danio Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Chyba na każdym takim odkurzaczu jest wielka naklejka nie odkurzać wody. A jeśli nie ma zakazu to... znaczy że można Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaffel123 Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Danio, Pewnie że można a jak zepsujesz to cię kosztami naprawy lub zakupem nowego obciążą i po sprawie. Tylko trochę drobi interes to będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
m911 Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 przeciez są takie myjnie bezdotykowe gdzie masz obok, stanowisko odkurzania, prania, stanowisko aplikacji zapachów do auta i cos tam jeszcze możesz napisać jak ta myjnia się nazywa ? może ktoś wie gdzie są takie myjnie w Warszawie lub okolicach ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator krd Posted June 20, 2011 Moderator Report Share Posted June 20, 2011 Na pewno vis'a'vis Statoila na rogu Pulawskiej i Poleczki jest opcja prania tapicerki i aplikowania zapachow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts