trzasku Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Dziękuję za pomoc, wysłałem wiadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek1987 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Czy ktoś pracował tym środkiem Furniture Leather Ultra Clean? jak wypada przy Colourlock Strong? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
classic Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Wiem tylko że Colourlock Strong jest niezastąpiony, radze używać go rzadko lub na mocne zabrudzenia, ponieważ jest bardzo silny, mi rozpuscił bród jak należy Nie ma sie nad czym zastanawiać, lepiej brać sprawdzone preparaty jak Colourlock. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venomGD Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Poleci ktoś coś do jasnej tapicerki beemwu ? Chyba tragedii nie ma , ale powoli rozglądam się za jakimś smarowidłem. Oczywiście czyszczenie + konserwacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Colourlock Opublikowano 30 Stycznia 2015 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Ja bym tu użył co 3miesiące softa i versiegelunga. To wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 @Miłosz, z Colourlock-a będziesz bardzo zadowolony, zabezpieczanie jest bezzapachowe. Jak preferujesz silny zapach skóry/garbarni w aucie to Gliptone GT13 lub Shiny Garage Leather Creame. Jeśli nie posiadasz szczoteczki do skór, to polecam jej zakup oraz buteleczki z pianowniczką zdecydowanie oszczędniejsza praca z środkiem czyszczącym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid112 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Potrzebuje coś do zabezpieczenia skóry i lekko do czyszczenia miał ktoś styczność z Nielsen Retail Leather Maintainer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Colourlock Opublikowano 9 Marca 2015 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 dawid112 napisz w jakim samochodzie skórę chcesz zabezpieczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid112 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 bmw e39 ciemna skóra i vectra b jasna skóra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco22 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 A ja zapytam co lepeij użyć do zabezpieczenia czarnej skóry w BMW E90 po wyczyszczeniu Colourlockiem Soft - czy użyć Colourlock Leder Versiegelung czy może preparatu gliptone? Zapach nie ma dla mnie znaczenia, zależy mi na jakości, czy któryś z tych preparatów jest lepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Colourlock Opublikowano 10 Marca 2015 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Versiegelung jest to preparat, który zabezpiecza farbę przed wycieraniem.Jest bezzapachowy i transparentny. Został przetestowany i zatwierdzony przez wszystkich czołowych niemieckich producentów aut. Zapraszam do zapoznania się z artykułem na temat: Właściwej pielęgnacji skóry samochodowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamils Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 na taką tapicerkę ktoś coś poleci ? czy od razu strong'a od colourlock'a ? mercedes cls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 14 Marca 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Jeśli nie da rady soft to zastosuj stronga (oczywiście przetestuj w niewidocznym miejscu czy nie rozpuszcza wykończenia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
classic Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Bierz Colourlocka Strong, doczyści wszystko, a potem tylko softem co 3-4 miesiące. Skóra jak nowa :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek1474 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 To może ktoś mi doradzi czym czyścić białe skórzane buty motocyklowe? Na razie są bielutkie, ale z czasem wiadomo, brud z drogi zmieni ich urok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Colourlock Opublikowano 17 Marca 2015 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 @ Kamils Użyj stronga Kierownicę natomiast trzeba pomalować bo jest już przetarta. Zanim to zrobisz warto zabezpieczyć ją przed dalszym ścieraniem preparatem leder versiegelung Buty najlepiej czyścić strongiem i zabezpieczać versiegelungiem lub woskiem do skóry jeśli mają mieć połysk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camelus Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Będę wdzięczny za poradę czym czyścić i pielęgnować tapicerkę skórzaną (czarna) w Suzuki Kizashi. Zestaw Colourlock strong + jakis impregnat/odżywka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 My będziemy wdzięczni jak przeczytasz ten temat, bo wszystko już zostało napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Colourlock Opublikowano 20 Marca 2015 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Wszystko co potrzebne do zachowania tapicerki w nienagannym stanie znajduje się tu: Zestaw do czyszczenia i impregnacji skóry w Suzuki Kizashi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino89 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Witam Czy do bardo zabrudzonej tapicerki w BMW E46, kolor szary wystarczy zestaw Colourlock strong czy jest coś jeszcze mocniejszego? Jak to się zachowuje odnośnie lakieru na skórach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaVR6 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Skonczyl mi sie Versiegelung. Czyszczenia regularnego dokonuje Soft Cleanerem od Colourlock, ktorego mam jeszcze cała buteleczke. Co polecacie teraz kupic do pielengacji skory? Znow Versiegelung? Zymol? Kilka lat temu strasznie wychwalany byl Zaino Z10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelg97 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Ja od siebie mogę polecić niedrogi i wydajny żel czyszczący firmy Briston. Nie mam niestety porównania do innych środków. Lewa strona przed, prawa po. http://s10.ifotos.pl/img/DSC2344jp_wexxxrw.jpg Poprawiłem, powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godles52 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Ni ma obrazka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adisan82 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Obrazek juz widac, ja od siebie dodam: raz do roku : lederzentrum strong cleaner smarowidlo : gliptione gt11 sprawdzony zestaw polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Colourlock Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Marcino89 Strong jest najmocniejszym środkiem do czyszczenia skóry w naszym arsenale. Posiada PH 9,5. Wszystko powyżej tego PH może być niebezpieczne dla lakieru wykończeniowego znajdującego się na skórze. Poniżej zamieszczam link, do artykułu: Środki czyszczące do skóry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi