gioseSłupsk Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam. Zacznę od tego że dałem ciała. Chciałem zaoszczędzić a wielkie G wyszło. Dałem autko do "polerki" facetowi który się niby zna ;/ Wielkie gówno mi zrobił, auto wygląda gorzej teraz niż przed. Jestem studentem pierwszego roku,auto jest rodziców,tyle tylko że ja je używam. Teraz rodzina ma do mnie pretensje że dałem spartolić auto i to tego jeszcze za 100zł. Tu zdjęcia Focusa jeszcze przed polerką - chodzi mi żebyście kolor zobaczyli. http://giose.picturepush.com/album/1546 ... il/5743361 W sobotę jadę na komunię do rodziny i auto miało wyglądać.... Miało się błyszczeć jak psu torba a tu gówn*. Ryski,rysy itp wszystko zostało a do tego nawet nie błyszczy się tak jak powinno. Nie mam mechanicznej polerki, tylko siła bicepsa mi zostaje Powiedzcie co mogę zrobić. Naczytałem się masę artykułów ale nie potrafię podjąć jakiejś decyzji. Oczywiście chodzi mi o jak najmniejsze koszty. Pomocy
spons Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zrob dokladne foty "po" zeby wiadomo bylo na czym stoisz.
SJake Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Chciałem zaoszczędzić a wielkie G wyszło.... [czytamy dalej]....chodzi mi o jak najmniejsze koszty. Widać, ludzie jednak nie uczą się na błędach... nawet własnych. Z opisu wynika, że jest źle... ale co i jak - już nie...
gioseSłupsk Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zrob dokladne foty "po" zeby wiadomo bylo na czym stoisz. Wiesz, trudno zrobić, kiedy cała familia teraz nie pozwala podejść do auta ;/ Auto po polerce powinno się błyszczeć i powinny zniknąć ryski i rysy chyba, prawda?? a teraz jest tak jak była w wręcz gorzej. edit: Chodzi mi o to żeby auto wyglądało na sobotę, cała rodzina obejrzy nowy nabytek. a tu taka porażka.
adii Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jakim cudem chcesz się dowiedzieć co zrobić nie pokazując stanu lakieru po nieudolnym polerowaniu...
gioseSłupsk Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jakim cudem chcesz się dowiedzieć co zrobić nie pokazując stanu lakieru po nieudolnym polerowaniu... Wygląda tak jak wyglądał, tyle mogę napisać. Dużo rysek, o "odbić" od kamyczków. Edit: Zrozumcie, rodzina chce mnie zlinczować, jakiekolwiek próby poruszenia tematu auta przez mnie to krzyki, i ponowna afera...
adii Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Co do ręcznej korekty lakieru wszystko już masz na forum wystarczy poszukać , a jak chcesz dokładne porady dotyczące spapranego lakieru przez amatora to musisz niestety pokazać co tam jest narobione ...
gioseSłupsk Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Co do ręcznej korekty lakieru wszystko już masz na forum wystarczy poszukać , a jak chcesz dokładne porady dotyczące spapranego lakieru przez amatora to musisz niestety pokazać co tam jest narobione ... No niby wszystko jest, ale nie wiem co wybrać żeby było tanie i wytrwało do soboty chociaż. Potem już będę zbierał na prawdziwego lakiernika.
spons Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Moze VP Achilles Prep recznie da rade?
gioseSłupsk Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Coś takiego żebym to kupił u siebie w mieście gdzieś. I jak możecie to napiszcie jak głupiemu jak to stosować.
spons Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jakis konktretny kosmetyk raczej ciezko bedzie Ci dostac 'na miescie'. Uzywac zgodnie z instrukja. Tylko zebys sie o jakies tempo nie pokusil...
gioseSłupsk Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jakis konktretny kosmetyk raczej ciezko bedzie Ci dostac 'na miescie'. Uzywac zgodnie z instrukja. Tylko zebys sie o jakies tempo nie pokusil... O takie właśnie rady mi chodzi. Czyli tempo odpada. Kupić jakaś ścierną delikatnie i potem jakieś mleczko czy coś na połysk???
spons Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Musisz kupic cos co wypelnia rysy i nablyszcza, ale jak mowie, ot tak w sklepie ciezko bedzie dostac cos madrego, poszukaj sklepow detailingowych w okolicy.
gioseSłupsk Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ktoś mi polecił Meguiar Ultimate Compound + Aplikator tricolor Dobre?
aro_77 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Dobre ale na miescie nie kupisz.
paluch Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 dobre. ale czy w sklepie dostaniesz ?
gioseSłupsk Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Kurcze.... jeśli to taki ciężki towar do zdobycia na mieście to chyba strzele sobie w łeb. Mimo naprawdę ogromnych chęci i siły w bicepsie Chyba po prostu wejdę do sklepu ,rzucę się na podłogę i zacznę wierzgać nogami.... A tak poważnie to powiem że chce coś do ręcznej polerki i nabłyszczenia auta. Bo inaczej chyba nie da rady ...
ble Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 A tak poważnie to powiem że chce coś do ręcznej polerki i nabłyszczenia auta. Bo inaczej chyba nie da rady ... to Ci dadzą tempo.
gioseSłupsk Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 A tak poważnie to powiem że chce coś do ręcznej polerki i nabłyszczenia auta. Bo inaczej chyba nie da rady ... to Ci dadzą tempo. To czym zastąpić to tępo???. Przypomnę, efekt do soboty i cena...
damian Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 A tak poważnie to powiem że chce coś do ręcznej polerki i nabłyszczenia auta. Bo inaczej chyba nie da rady ... To dostaniesz tempo... Co się dziwić, że auto nie wygląda, bo kto się zgodzi przeprowadzić korekte lakieru za 100zł jedynie mistrz polerki pan Ździsiek Już raz zaoszczędziłeś, więc już nie oszczędzaj tylko kup UC i tri color moze coś ździałasz.
gioseSłupsk Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Dobra, już wiem że to była moja wtopa i chciwość na $ ale czym zastąpić tępo. Konkrety ogólno dostępne miło widziane.
maq Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Tanio, szybko i w każdym markecie to chyba tylko -> http://www.autokosmetyki.pl/sonax_auto_ ... ,p470.html
damian Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Co on autopoliturą zrobi? Już prędzej AIO, ale tego też nie dostanie w sklepie.
cash Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Dobra, już wiem że to była moja wtopa i chciwość na $ Ja bym to nawet nazwał wyzyskiem
Rekomendowane odpowiedzi