Geno Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2014 Co nie zmienia faktu, że akurat fotki bardziej propsuję wasze. U nas Dempsej strzela Canonem, a że ja Nikoniarz to D700 preferuję
Dżefix Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2014 tak poglądowo detailingservice coś z tego może zmontuje geno też wolę Nikony ps. nie wiem jak wstawić miniature
detailingservice Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2014 Nie no ten gruby nie ogarnia
MatthewG Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2014 detailingservice, no słaby gość Lami strasznie
jbiz Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2014 może ktoś przypomnieć która szczotka była używana przy myciu opon? jeden z modeli MOTHERS?
MatthewG Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2014 O ile mnie pamięć nie myli to tzw. markecianka albo po prostu marketowa no name
Pan Miyagi Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2014 usmażyłby jakiś wurst na grillu hahaha
Dżefix Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 Pany czy ktoś z was pracował na kochu antichologram ? Robię pierwszą w życiu polerke mechaniczną i wychodzą mi holsy :-[ do wykończenia stosuje niebieski wafel 3m prędkość maksymalnie do 1200obr. Wolne przejazdy. Wszystko nowe. Technika zenitu. Nie wiem co robie nie tak :-(
MatthewG Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 Dżefix, na jakim to aucie działasz? Ćwicz przed spotem
Pan Miyagi Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 Dżefix, od roku finiszuję tylko na Kochu - więc albo pad albo technika jeśli robisz na rotacji.
Dżefix Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 heh pewnie technika zawodzi Dżefix, na jakim to aucie działasz? Ćwicz przed spotem moja Octavia niestety już poćwiczone z przykrością muszę powiedzieć, że moja polerka po zaledwie kilku godzinach użytkowania uległa awarii nie działa regulacja obrotów zrobiłem tylko maskę i w dodatku z holsami jakoś wyjątkowo pechowo w du*&%ę jeża. Na następnym spocie byłoby dobrze gdybyśmy to usunęli. pozdr EDIT: więc liczę na szybkie spotkoanie a polerka to Lare EPL11, będę reklamował.
detailingservice Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 No to mamy dawce na kolejnego spota Stay tuned...
Dżefix Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 Przeznaczyłem sobie cały pierwszy tydzień urlopu na korektę, a tu taki zonk W sumie mam dwa tygodnie urlopu więc będę dopiero po 15tym czerwca. Napisałam też do Lare, mam nadzieję, że na następne spotkanie polerka będzie już sprawna.
Pan Miyagi Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2014 qrva cfaniaki, nie mam kiedy wrzucić ostatniego pół roku fotorelacji a nie szmalcowanie ;P
chris18404 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2014 Ludziska gdzie kupie w krakowie mikrofibry do polerowania oprocz shiningcar poniewaz mam tam za daleko...
ShiningCar Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2014 chris18404, jeśli na ul. Długosza jest za daleko, zawsze możemy dosłać listownie/Paczkomatem lub umówić się na odbiór w innym miejscu Krakowa
Pit_Krk Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2014 Ludziska gdzie kupie w krakowie mikrofibry do polerowania oprocz shiningcar poniewaz mam tam za daleko... Detailer na Kuźnicy.
detailingservice Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2014 A z której strony Krakowa poszukujesz?
Rekomendowane odpowiedzi