Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pimps, dzięki za ooobszerne zabezpieczenie fotograficzne imprezy,

widać, że.. "nie ma srania po krzakach" :mrgreen:

Opublikowano

MatthewG, to teraz kombinuj/cie żeby tez mieć na czym jechać :mrgreen: Nic nie robić, a bywać tez trzeba umić :mrgreen:

Opublikowano

ja właśnie wysyłam film z polerki nadkola i powiem wam, że jakaś masakra :shock::lol: Powiedzcie co tam było używane to dam jakiś opis. (manzerna 400,2500 i 4500?)

9upj.jpg

Pimps fajne fotki :)

Opublikowano

Koledzy z Warszawy zaczynają czuć presję chyba? :mrgreen: działać trzeba :-]

pimps zajebiste zdjęcia :good:

• Administrator
Opublikowano
zaczynają czuć presję chyba?

¤ Krakowskie spoty

[ Idź do strony: 1 ... 105, 106, 107 ]

¤ Warszawskie Spoty

[ Idź do strony: 1 ... 340, 341, 342 ]

Chyba nie :mrgreen:

Opublikowano

EVO mistrz :)

Chłopaki, nie nazywajcie tego filmem...film postaram się zrobić next time jak dojedzie sprzęt i jak będzie kolejny hmmm spot ;)

Tymczasem dziękuję Pimps za extra zdjęcia i przybyłym za fun :)

Do pewnie następnego ;)

Opublikowano

Evo, z czego ostatnie kilkadziesiąt stron to pewnie mak czy turek :mrgreen: No dobra to i tak macie jeszcze przewagę...jeszcze :P Właśnie z ciekawości policzyłem fotki i ponad 100, jeszcze raz dzięki :)

Opublikowano

Ja zapomniałem dopisać przy wystawianiu fotek, że bardzo dziękuję "detailingserwice" za miłą obsługę, za możliwość zrobienia spotkania oraz za poświęcenie niedzieli na pracę zamiast odpoczynku w domu z rodziną. Aha no wielkie ukłony do Pań z obsługi kateringowej - super jedzenie i świetny sernik.

Opublikowano

W sumie pomysł z nickami zacny, bo tak patrzyłem na to grupowe zdjęcie i się zastanawiałem kto jest kto ;) Może jak się uczestnicy nie obrażą to niech ktoś podpiszę :-] Myślę, że nie ma się czego wstydzić i wiadomo z kim się ma do czynienia :)

Impreza fajna, może kiedyś jak czas pozwoli to też się zjawię :) Na razie nie opcji, bo czasu jak na lekarstwo...