MatthewG Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Crystal Detail, ale je kupić może już byc bardzo ciężko.
kubik Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Pimps, Jak chcesz coś dobrego,co ma sporą wytrzymałość,a wciąż w rozsądnej kasie to fibry gtechniqa,te CD imo do lakieru się średnio nadają,ew. wczesne etapy
Dżefix Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Panowie ja trochę z innej beczki. Kompletuję "podręczny zestaw młodego detailera" ale niestety mój budżet nie przewiduje miernika lakieru Czy jest szansa żebym mógł do kogoś podjechać lub ewentualnie na następnym spocie, zrobić pomiary lakieru?? Będę pierwszy raz polerował mechanicznie i wolałbym wiedzieć na czym stoję, tym bardziej że istnieje podejrzenie, że mam "malowane" auto z góry dzięki za odp. pozdro
MatthewG Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Nie wiem jak z pożyczeniem, ale jeśli dasz znać wcześniej to następny zlot ktoś na pewno zabierze
Dżefix Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 nie chcę pożyczać bo jeszcze zepsuję mógłbym do kogoś podjechać i pomierzyć na miejscu, mieszkam w Krakowie, więc na terenie całego miasta mi pasuje. Mogą być również okolice, do Tarnowa czasem jeżdżę więc też mogłoby być gdzieś po drodze. Urlop na korekcję lakieru mam przewidziany dopiero w czerwcu więc myślę, że może będzie jeszcze jakiś spot
detailingservice Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zapraszam, pomierzymy
nims Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Piotrek w sobotę pracujesz normalnie ?????? wpadł bym na chwileczkę zapytać o parę pierdołek i może zrobił małe zakupy
detailingservice Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Oczywiście. Od 9tej do 17tej
Dżefix Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zapraszam, pomierzymy wielkie dzięki ! wpadnę jak tylko dam radę, narazie jestem na zwolnieniu lekarskim i się kuruję pozdr.
Carire Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2014 siemanko, wybiera się ktoś? https://www.facebook.com/events/603022516456871/ Macie już plany na majówkę? Jeśli nie to zapraszamy na klasyczny Wash It Day! Jest to pierwsze tego typu spotkanie zorganizowane przez Krakowskie-Klasyki we współpracy z Kurodetailing Car Detailing oraz Ekskluzywne kosmetyki samochodowe Shining Car Kraków. Dzięki chłopakom z Kuro będziemy mogli się spotkać na ich terenie, rozpalić grilla, porozmawiać w gronie znajomych i zająć się naszymi klasykami. Do dyspozycji mamy wszystko - myjnia ręczna, profesjonalne kosmetyki, woski, szmatki z mikrofibry i co jeszcze tylko będziemy potrzebowali. Chłopaki zrobią krótką prezentację i pokażą nam jak prawidłowo zająć się lakierem, jak poprawnie umyć auto i jak pielęgnować wnętrze... Oczywiście nasze auta będziemy mogli umyć sami z pomocą i pod czujnym okiem profesjonalistów. Ile taka przyjemność kosztuje? Jadąc na jakąkolwiek myjnie automatyczną musimy zapłacić co najmniej 20-30 zł i jesteśmy skazani na to co myjnia zrobi z naszym autem. Rysy na lakierze od szczotek, niedomyte zakamarki... Na naszym spotkaniu nie narzucamy żadnej kwoty... Wjazd jest dla każdego za free, a za mycie zapłacisz ile będziesz uważał za słuszne. Pieniądze które zbierzemy pokryją koszty materiałów, prądu i wody jaką zużyjemy oraz miejmy nadzieję pozwolą na organizację kolejnych spotkań Wash It Day. Zdajemy sobie sprawę że chętnych może być dużo więc zmuszeni jesteśmy zrobić listę chętnych i tylko według tej listy auta będą wjeżdżały na myjnie. Osoby chętne proszone są o wpisywanie się w komentarzach z podaniem modelu auta (przypominamy że oferta dotyczy klasycznych samochodów). Startujemy o 9:00 i działamy do oporu ul. Wadowicka 8 J (wjazd pomiędzy Urzędem Skarbowym, a BUMA Square Business Park) Zapraszamy wszystkich 3 maja na Wash It Day!!!
wwiecha Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 nie zdążę z autem a tak swoją drogą, zamierzasz tam być leonem ??
MatthewG Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 To kiedy kolejny spot Jakieś propozycję?
miw Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 jak dla mnie to byleby nie za tydzień, później to już każda niedziela wchodzi w grę wyjeżdżacie gdzieś Panowie na długi weekend? może za 2 tygodnie?
nims Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 chętny, a co do terminu to się dostosuje (weekend majowy jestem w KrK wiec można by coś wtedy zorganizować )
Dżefix Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 ja też się piszę, jeśli mogę co prawda mam wieczór kawalerski w długi łikend, ale na pewno się pozbieram na mały spot pozdro
krakow_kult Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zależy jaki konkretnie dzień (bo mam wyjazd na wesele) ale chętnie zaglądnę jak ostatnio...
Dżefix Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 jak dla mnie obojętne czy sobota czy niedziela
jbiz Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 jeśli mogę przyjechać to niedziela dla mnie bardziej pasuje
miw Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 no to formalnie żeby było klepnięte. 4 maj, odpowiada?
Rekomendowane odpowiedzi