gary Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2014 Pimps, Mateusz zapodał troszkę lekką ironią czekam na resztę zdjęć
krakow_kult Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2014 Dzięki za miłego spota i rodzinną atmosferę :-) Jak by nie Pimps i jego entuzjazm to pewno jeszcze byśmy nie skończyli roboty
miw Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2014 wielkie dzięki wszystkim, powtórka wkrótce być musi
nims Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2014 Wielkie dzięki dla Piotra za miescówke i profi robotę ,reszta ekipy tez spisała się na medal autko nabrało w końcu odpowiedniego blasku
MatthewG Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2014 geno, i na dodatek ma już czysty samochód na aucie na bogato produkty Z, SV, GT i cała reszta Dokładnie Mariusz, żarcik taki niewinny Dobrze, że tyle rzeczy zabrałeś Następnym razem lepiej zorganizuję sobie klucze do swojego garażu
Geno Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2014 MatthewG, z chęcią popatrzę tu i na sciroclubie
MatthewG Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2014 Fotki się pojawią, dwóch takich gagatków odpowiadało za oprawę audio-video Coś tam chłopaki umieją na fb Detailingservice jest jakaś zajawka już.
Pimps Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 Panowie wczoraj stwierdziłem że biorę się ostro za robotę nad fotkami i obrabiając ostatnią komp mi zawisł - no i co? Po restarcie nie widzi dysku i mój dysk SSD który ma właśnie 3 lata i 2 miesiące przestał być widziany przez bios - po prostu padaka. Cała robota psu w d..ę. Pokazanie fotek z naszego spotkanie z mojej strony się troszkę przeciągnie gdyż na moim stacjonarnym kompie mam wszystkie programy (miałem wszystkie programy ) Więc muszę zakupić dysk a to pewnie potrwa ze 3-4 dni i zasiądę powtórnie do fotek. Tak czy śmak na pewno relacja foto będzie tylko parę dni później. Aha fajnie było Was poznać i jeszcze raz dzięki za spotkanko.
MatthewG Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 Może jakoś wytrzymamy te kilka dni
Pimps Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 Dysk dzisiaj kupiłem, złożyłem całość do kupy i właśnie kończę robić foty. Jeszcze je trochę pozmniejszam do przepisowych rozmiarów i coś pasuje pokazać [ Dodano: 31 Marzec 2014, 20:15 ] No to jak pisałem i żeby nie być gołosłownym to kilka fotek ze wspólnego spotkania Jeszcze kilka fotek z kropelkowania EXO Jeszcze jakieś odbicie I na koniec przestroga czego NIE WOLNO ROBIĆ
tomasns Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 Musze kiedyś znaleźć wolna chwile i do Was wpaść na jakiegoś spota kozak zdjęcia
cortezo87 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Fajne zdjęcia Dzięki z spota
Dżefix Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Kurcze niestety nie wiedziałem, że jest spot ale następnym razem na pewno się pojawię. Widzę że było miło i profesjonalnie Nie wiedziałem nawet o istnieniu Detailingservice poazdr.
MatthewG Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Na ostatnim zdjęciu nie ma wszystkich bo część ekipy musiała opuścić nas już wcześniej, wytrwali najtwardsi To na następnym spocie czyj samochód?
nims Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Siemka Paniska jakie QD polecacie do podtrzymania efektu prac z niedzieli
Geno Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Stary Raapidwaxxx i lubiany przez Mateusza Gyeon
MatthewG Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Michałek Ty wiesz co Pytanie jakie QD, naturalne czy sealant. Zróbmy tak, wymienię te na których moim zdaniem się nie zawiedziesz, a Ty któryś z nich wybierzesz: Surf City Garage Speed Demon, Zymol Field Glaze, FinishKare Super Slick coś tam (różowy, mam chwilową zaćmę ), Optimum QuickWax, Surf City Garage Spray Wax (osobliwy produkt ), Poorboy Spray and Gloss, Poorboy QD+, Auto Finnese Finale (starsza wersja). Mam jeszcze kilka w garażu, ale dopiero kilka psiknięć Z ciekawostek Mitchell&King Seal, Optimum OptiSeal, może Gtechniq C1.5. Było już jakieś płukanie?
kubik Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 FG robi robotę,nie wiem czy jest QD,który robi na szybko taki wow c1,5v2 spoko przyciemnia,fajnie się nakłada,dobra śliskość,wydajnie,ale jeżeli liczysz na długie i ładne krople to nie,potem przechodzi w tafle,mimo to i tak fajnie się oczyszcza
Pimps Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2014 nims - co byś nie użył będzie dobrze a ja i tak uwielbiam i polecam CAR PRO RELOAD
MatthewG Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Update fotek na profilu fb gospodarza
Pimps Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Przypomnijcie i podpowiedzcie co to były za fibry te ciemno niebieskie. Te którymi ścierany był cleaner.
Rekomendowane odpowiedzi