MatthewG Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2014 Może i ja bym mógł Może i byś mógł A tak poważnie to circa 30 min jazdy będziesz miał, może 40 parę.
Pimps Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2014 Może i ja bym mógł Może i byś mógł A tak poważnie to circa 30 min jazdy będziesz miał, może 40 parę. To prawda - nie jest daleko i fajnie było by się z Wami spotkać ale oczywiście nie chcę się narzucać. Tak czy inaczej dopiero w sobotę będę na 100% wiedział czy się zjawię.
Pimps Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2014 MatthewG - thx. Ale jeżeli ktoś inny uważa inaczej to ja to przyjmę na klatę i dam radę
GarbatyMaciek Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2014 może i ja bym wpadł, chętnie poznał napaleńców detailingu z Krakowa i okolic, zwłaszcza że do Wieliczki mam 2 min jazdy
miw Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2014 ta niedziela od godziny 12. Pasi? Pimps, grupa otwarta, zdecydowanie będziesz mile widziany
Pimps Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2014 miw - bardzo dziękuję i mam nadzieje że mi się uda dotrzeć do Was.
krakow_kult Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2014 Myślę że i ja zaglądnę. Oby było ciepło i nie padało
nims Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2014 Rozmawiałem z właścicielem i jemu odpowiada ta niedziela od godziny 12. Pasi? Jakąś zobowiązującą do przyjazdu listę robimy? nims, jakieś woski/powłoki Ci wrzucić czy coś grubszego? Ktoś zamierza zabrać swoje kosmetyki? Jakieś testy? Dzień i godzina odpowiada jak zobaczycie mojego paścia to może wtedy sami coś zaproponujecie (jakieś tam kosmetyki mam na początek )
GarbatyMaciek Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 Jeśli będą chętni to możemy położyć niewidzialną wycieraczki na moim nowym wozidle
MatthewG Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 Jeśli będą chętni to możemy położyć niewidzialną wycieraczki na moim nowym wozidle Jedną tylko? jak zobaczycie mojego paścia to może wtedy sami coś zaproponujecie Możemy Ci wysmarować każdy panel innym woskim jak chcesz?
GarbatyMaciek Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 Jedną tylko? jest niewidzialna więc możemy położyć więcej, i tak nikt nie zobaczy
Pimps Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 Zapytam dla pewności o adres spotkania - Piłsudskiego 92 Wieliczka?
Pimps Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 Dzięki MatthewG - myślę że uda mi się przyjechać ale na 100% potwierdzę w piątek wieczorkiem lub w sobotę do południa.
MatthewG Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 Ok To jak robimy to Rocco? Jakieś pomysły co do tego co chcielibyście robić podczas zlotu?
Damek Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 Witam Panowie, widzę że jakiś spot się szykuje. Jako początkujący chętnie bym zobaczył jak należy dbać o samochód oraz co się czym nakłada . Są jakieś warunki do spełnienia? Ograniczona ilość osób? (zaznaczam że mój ulep może być szokiem dla wyczulonych oczu)
MatthewG Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 Jutro zrobimy jakąś mini listę żeby zorientować się ile osób przyjedzie
ShiveR Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 Są jakieś warunki do spełnienia? Ograniczona ilość osób? (zaznaczam że mój ulep może być szokiem dla wyczulonych oczu) Podklejam się do pytania Też dopiero zaczynam zabawę z kosmetykami i z chęcią bym podpatrzył doświadczonych kolegów w akcji
MatthewG Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 Zróbmy mini listę żeby mieć pewność kto przyjedzie, wpisujcie się tylko wtedy jeśli jesteście pewni przyjazdu. Głupio wyjdzie jeśli będziemy oczekiwać 2 osób, a przyjedzie 30 i odwrotnie. Dobrze by było żeby każdy miał jakieś zajęcie Możemy przeprowadzić testy kosmetyków, umyć jakieś auta, trochę bardziej umyć jakieś auto, może dwa. Zgłoście wreszcie jakieś propozycję 1. MatthewG 2. ...
Damek Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 Jeżeli była by możliwość to chciał bym żeby ktoś mi pomógł z kołami, w sensie mycie plus zabezpieczenie środkiem 4nano. Tylko nie jestem pewny czy przyjdzie dziś mi paczka z niezbędną chemia do tego
gary Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 1. MatthewG 2. Gary - w sobotę piję dużo % może się z kimś zabiorę ? Ładnie proszę 3. ....
krakow_kult Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 1. MatthewG 2. Gary - w sobotę piję dużo % może się z kimś zabiorę ? Ładnie proszę 3. Krakow_kult Myślę że mogę zabrać dressingi do tworzyw sztucznych zewntrz. i możemy zrobić jakies testy /mam trim glitza, trim restorerea od pb i fk, ap303/
GarbatyMaciek Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 a są chętni do ściągnięcia resztek fabrycznego wosku z... Ducato Maxi?
Rekomendowane odpowiedzi