Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siemka dzieje się coś w grodzie Kraka ??????

Opublikowano

jestem świeżakiem wiec chętnie dowiedział bym się tego i owego ;) wiec można by coś zorganizować w najbliższym czasie :-]

Opublikowano

Pany,Pany,Pany.... niech każdy zarzuci jakiś termin i miejsce ;)

Opublikowano

Też będę :-]

[ Dodano: 19 Marzec 2014, 09:51 ]

Przyszły weekend w detailingservice, właściciel się zgodził :) Jak będzie kilku chętnych to może jakieś auto zrobimy :-]

:good:

Opublikowano

Czyli wstępnie przyszły weekend. Tylko żeby nie było, że się wycofacie dzień przed :acute: Możecie przyjechać brudnymi bo będzie można umyć na miejscu. Mile widziane własne kosmetyki, a przynajmniej większość, nie będziemy szefa naciągać przecież :kox: Jakieś testy? Kładziemy komuś wosk? A może szybka korekta? :-]

Opublikowano

Ja mogę przyjechać, ale trochę wstyd takim odrapańcem wpadać :cry:

Mimo wszystko chętnie się nauczę jak dbać bardziej o lakier :oops:

Opublikowano

Konkrety pojawią się pewnie w ten weekend albo na początku przyszłego tygodnia :) Zrobimy jakąś mini listę żeby gospodarz wiedział ilu osób się spodziewać.

Opublikowano

Pany jestem jak najbardziej za takim terminem ;) jak coś to będziecie mogli potestować na moim paszczurze :mrgreen:

Opublikowano

Rozmawiałem z właścicielem i jemu odpowiada ta niedziela od godziny 12. Pasi? Jakąś zobowiązującą do przyjazdu listę robimy? :kox:nims, jakieś woski/powłoki Ci wrzucić czy coś grubszego? :P Ktoś zamierza zabrać swoje kosmetyki? Jakieś testy?

Opublikowano

Może i ja bym mógł podjechać jeżeli nie będzie to nikomu przeszkadzać że jestem z Tarnowa?