ShiningCar Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2011 Głosowanie zakończone Wygrało Bora Tak więc do zobaczenia w piątek, o godzinie 19, na przeciwko sklepu Korkus
kuci5 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2011 Czyli wkońcu jak? Czwartek czy piątek??
bobas Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2011 No i dupa, mnie nie będzie mam wyjazd na weekend Bawta się dobrze
luk skywalker Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 wspaniała pogoda na spot odpicowanych fur za to kropelkowanie bedzie widoczne
ShiningCar Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 wspaniała pogoda na spot odpicowanych fur za to kropelkowanie bedzie widoczne do 19 jeszcze czas i szansa, że przestanie padać i się wypogodzi
MyszaKr Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 gdyby padało, albo pogoda była nie do końca ciekawa do stania na parkingu przed Realem, proponuje wjechać na parking podziemny ! Moja propozycja: Wjazd na parking, pierwsza w prawo na poziomie 0 i potem w lewo do końca ! Czyli z ronda w prawo na parking, od razu w prawo i potem w lewo do końca. (chyba się powtórzyłem ) Ja będe
ShiningCar Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 Ok w razie deszczu tak jak pisał Mysza kierujemy się na parking podziemny
ShiningCar Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 Panowie moge się troszke spóżnić, bo jeszcze jeden klient chce mnie odwiedzić w siedzibie firmy, więc będe po 19, mam nadzieje że mi wybaczycie
MyszaKr Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 Dzieki za spotkanie, może pogoda nie była zachwycająca, ale miło było poznać i spotkać noo i oczywiście pogadać.
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 Mi też było miło myślęże w tym wątku będziemy rozwijać kolejne propozycje spotkań ShiningCar, Cquartz już leży na połowie maski w Astrze
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 Nie ma lekko, północ nie północ - dziać się musi
Borys4 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2011 Również dziękuję, miło było poznać, no i mam nadzieję do zobaczenia ponownie, pozdrawiam
Martin Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2011 Fajny spot, mnie tez było miło was poznać
MyszaKr Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 aa jakoś się zagadałem .... a aparat w bagażniku leżał. ale spoko, next time - lepsza pogoda i może inna lokalizacja to coś cyknie się.
ShiningCar Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 Miłoby było poznać, fajnie się rozmawiało Dziekuje za spotkanie i do zobaczenia następnym razem Tak jak rozmawialiśmy, wkrótce ustalimy miejsce i czas na nowe spotkanie pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi