Moderator Streat Opublikowano 3 Lipca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2020 @ShiningCar a kiedy dokładnie bedzie? to moze wstrzymamy moje zamowienie
ShiningCar Opublikowano 3 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2020 @Streat, zamówienie jest w realizacji, mam nadzieję, że niebawem wyślą, postaram się dowiedzieć w poniedziałek - dam znać 1
ShiningCar Opublikowano 28 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2020 Mamy dla Was kolejną niespodziankę od firmy KKD! Do każdej zakupionej pianownicy KKD Hornet Snow Foam Lance (pianownica nowego typu, zmiana ustawiania rozpylania pion / poziom), oprócz rabatu - Grupa rabatowa, dodajemy gratis 500ml opakowanie piany aktywnej Blizzard Neutral pH o zapachu Tutti Frutti! 1
KZFR Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2020 @ShiningCar, jak się ma ta pianownica do PA?
ShiningCar Opublikowano 30 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2020 @KZFR, przede wszystkim ma coś extra w stosunku do PA, czyli regulację pion/ poziom. Ogólnie produkt wygląda na solidny, podczas testów spisała się bez zarzutów Na marginesie KKD ma również bardzo fajny produkt do regularnej konserwacji pianownic - KLEENTHRU, który pomaga w prawidłowym jej funkcjonowaniu przez długi czas.
Moderator Streat Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2020 @ShiningCar kiedy mozna sie spodziewac dostawy KRYSTAL KLEEN DETAIL CHERRY WASH SHAMPOO 5L? spodobał mi sie ten szampon w wersji czekoladowej i chce kupic wisienkę
ShiningCar Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2020 @Streat, wydaje mi się, że wczoraj caly zapas szamponów KKD się skonczył, ale sprawdzę to jutro dokladnie i dam znać 1
ShiningCar Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Oferta ograniczona czasowo i ilościowo, tylko do końca weekendu! Wszystkie dostępne produkty 3D Car Care z wyjątkowym rabatem! Kto jeszcze nie próbował/używał - jest ku temu okazja Zapraszamy! ps. Uzupełnienie produktów 3D już za kilka dni...
ShiningCar Opublikowano 5 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2020 Dotarła już do nas dostawa produktów 3D! Uzupełniliśmy stany wszystkich past polerskich. W związku z tym, tylko w ten weekend przygotowaliśmy dla Was atrakcyjną ofertę. Do każdej zakupionej pasty 3D One w opakowaniu 946ml dodajemy gratis jeden z bestsellerów pastę cuttingową 3D ACA500 w opakowaniu 237ml! Warunkiem jest jedynie wpisanie w komentarzu do zamówienia : 3D ACA 500 237ml GRATIS ! Przygotowanych mamy tylko 10 sztuk promocyjnych zestawów! Kto pierwszy ten lepszy
ShiningCar Opublikowano 7 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2020 W ostatniej dostawie okazało się, że dotarła do nas 1 sztuka polerki Carbon Collective HEX ze skokiem 15mm z końcówką/wtyczką angielską. Jako że nie powinien być to problem aby pracowała w Polsce mam dla Was ofertę - 1 sztuka CC HEX DA 15mm z końcówką/wtyczką jak wyżej w cenie 699zł z darmową wysyłką! Kto pierwszy, ten lepszy!
ShiningCar Opublikowano 4 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 W najbliższych dniach Promocja 1 : 1 na nowe pędzelki Booski Car Care Ultra Soft Detailing Brushes ! Kupując 1 zestaw, drugi otrzymujesz GRATIS! Promocja jest ograniczona ilościowo.
Moderator Streat Opublikowano 4 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 mam te pędzelki zakochałem sie w nich wiec chyba skorzystem z promo 1
Ari Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 W dniu 5.09.2020 o 19:56, ShiningCar napisał: Dotarła już do nas dostawa produktów 3D! Uzupełniliśmy stany wszystkich past polerskich. W związku z tym, tylko w ten weekend przygotowaliśmy dla Was atrakcyjną ofertę. Do każdej zakupionej pasty 3D One w opakowaniu 946ml dodajemy gratis jeden z bestsellerów pastę cuttingową 3D ACA500 w opakowaniu 237ml! Warunkiem jest jedynie wpisanie w komentarzu do zamówienia : 3D ACA 500 237ml GRATIS ! Przygotowanych mamy tylko 10 sztuk promocyjnych zestawów! Kto pierwszy ten lepszy Tak prewencyjnie spytam czy poszło te 10 zestawów 1
keza Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 W dniu 4.11.2020 o 19:45, ShiningCar napisał: Booski Car Care Ultra Soft Detailing Brushes @ShiningCar wpadło małe zamówienie 33396 i pędzelki zawitają u mnie
ShiningCar Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 @keza, dziękuję, myślę, że będziesz zadowolony
ShiningCar Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2020 Otrzymaliśmy kilka świątecznych niespodzianek od Booski Car Care oraz Servfaces i chcielibyśmy się z Wami podzielić! W składzie znajdzie się 7 produktów : Ultra Soft Detailing Brushes, Tyre Brush, Pet Hair Removal, Clay Block, mikrofibra bez krawędziowa, Servfaces wosk twardy lub w kremie do wyboru plus Servfaces płynny wosk - wszystko to za 99,90zł ! Mamy 20 limitowanych sztuk i nie wrzucamy oferty póki co nigdzie indziej Jeśli chcielibyście skorzystać z w/w oferty dajcie znać w wiadomości prywatnej lub w temacie tylko do końca weekendu!
Tomas-sg Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2020 @ShiningCar pojemność wosku twardego?
ShiningCar Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2020 @Tomas-sg twardy 50ml, krem 150ml (do wyboru) oraz 150ml spray wax!
ShiningCar Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 @GrzechuKR, oczywiście odłożę zestaw, napisz tylko proszę czy wolisz wosk twardy czy w kremie
GrzechuKR Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 29 minut temu, ShiningCar napisał: @GrzechuKR, oczywiście odłożę zestaw, napisz tylko proszę czy wolisz wosk twardy czy w kremie Może w kremie spróbuje. Można to połączyć z małymi zakupami w sklepie? Przy okazji zapytam. Dostałem od Państwa przy okazji któryś zakupów taki spay selant, który bardzo mi podszedł i chciałbym go kupić tylko nie mogę znaleźć - proszę o wskazanie który to lub jego odpowiednik. Pozdrawiam
ShiningCar Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 @GrzechuKR, oczywiście, drzwi ShiningCar są szeroko otwarte Zestawy będą gotowe do wysyłki/odbioru wtorek/środa. Odnośnie zdjęcia wklejonego wosku - dam znać na miejscu w sklepie.
Strus Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 Jak wygląda trwałość tych cudów ?
ShiningCar Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 @Strus, zestawy otrzymaliśmy w czwartek (zapachy są super!), więc ciężko powiedzieć, ale chemia SF raczej poziom trzyma
Strus Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 No ale producent mówi bardziej miesiąc czy bardziej 4 ?
Rekomendowane odpowiedzi