ShiningCar Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2013 Paweł, dziękuję za zamówienie i miłe słowa! Pozdrawiam również!
pesta Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2013 Super expresowa przesyłka, polecam zakupy u Karola! Ehh... i dostałam prezent, to co kobiety lubią najbardziej Dziekuję
kskej Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2013 Jak potwierdzamy to potwierdzamy - do mnie też szybko dotarła ze "słodkim" gratisem Dzięki.
ShiningCar Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2013 Ehh... i dostałam prezent, to co kobiety lubią najbardziej Dziekuję Ehh, pozytywnie i to jeszcze od Klientki.. No nic, oby takich dni więcej Dziękuję bardzo również i pozdrawiam! Jak potwierdzamy to potwierdzamy - do mnie też szybko dotarła ze "słodkim" gratisem Dzięki. Dzięki serdeczne za zamówienie również! Potwierdzajcie kiedy tylko macie ochotę a pianownica niech się godnie spisuje
jbiz Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2013 U mnie również już wszystko na miejscu - wczoraj wieczorem paczka była w paczkomacie! Dzięki Karol PS. smakowało
ShiningCar Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2013 Jarku, nie pozostaje nic innego jak gęstej piany życzyć Niech również w twoich rękach produkt dobrze się sprawuje! Dziękuję i na zdrowie!
ShiningCar Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Składając zamówienie w dniu dzisiejszym za każde wydane 100zł, dodajemy bardzo fajną mikrofibrę - ShiningCar Fantastic Blue (11,90zł) o gramaturze 420!
Romekkk Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Witam. Towar na miejscu cały i zdrowy Szkoda ze samochód czysty bo już korci aby pianować Ps. Macie może info w jakich proporcjach (orientacyjnie) rozrabiac pianę w tej pianownicy? Pytam, bo do tej pory nie miąłem styczności z tego typu sprzętem i uzywam PA a to chyba trochę inna bajka...
LoozaQ Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Ps. Macie może info w jakich proporcjach (orientacyjnie) rozrabiac pianę w tej pianownicy? Zazwyczaj się daje 40ml na 1L, ale wszystko zależy głownie od rodzaju piany
Romekkk Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 I to już jakieś info:) Przynajmniej wiem w jakich granicach lać Dziękówa
ShiningCar Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Romekkk, testować można też na czystym. Któż, nawet czystemu zabroni Dzięki serdeczne również i niech dzielnie służy!
ShiningCar Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 ŚWIĄTECZNA PROMOCJA! Uprzejmie informuję o promocji/ach w naszym sklepie. Do dnia 18.12.2013r. obowiązuje kod rabatowy : GWIAZDKA. Korzystając z kodu otrzymujecie 10% rabatu na większość produktów. Członkowie grupy rabatowej, pochwalić się mogą większym rabatem. Jakim? Sprawdźcie sami.. Każde zamówienie powyżej kwoty 150zł, złożone od dzisiaj do 31.12.2013r. otrzymuje jako GRATIS fińską skrobaczkę MURSKA 575. Dodatkowo, każde zamówienie złożone od dziś do 18.12.2013r. bierze udział w losowaniu pianownicy ręcznej Mr. Foamer. wypełnionej słodkościami! Świątecznego szaleństwa czas start Zapraszamy!
ShiningCar Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 Każde zamówienie powyżej 250zł w skład którego wejdzie 1 z produktów Koch Chemie z oferty naszego sklepu otrzymuje jako gratis duży tester produktu Koch: Speed Glass Cleaner lub Allround Quick Shine. Zapraszam
ShiningCar Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 Kilka osób pytało jak to wygląda w praktyce... ręcznik PVA do osuszania auta. W naszej ocenie bardzo fajna alternatywa dla ręczników z mikrofibry a dla Was? No właśnie, przygotowaliśmy 6 sztuk takich ręczników przeznaczonych na spróbowanie Jedynym naszym warunkiem jest podzielenie się opinią na ich temat z innymi użytkownikami forum. Promocyjna cena 17zł + wysyłka (Cena detaliczna 24zł, wymiary 44x33cm) zobaczyć można produkt o bardzo podobnych parametrach w akcji.
propekMONTER Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 ShiningCar, niech stracę, biorę jeden 1.propekmonter 2.
eratez Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 Może ten większy tez w jakiejś promocji będzie 1.propekmonter 2.eratez
Siwy Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 Tez bym sie pisal na wiekszy: 1.propekmonter 2.eratez 3.Siwy
ShiningCar Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 propekMONTER, eratez, Siwy, w sprawie ręczników wysyłam PW. _________________________________________________ Startujemy z akcją Zakup grupowy pianownicy MONELLO! Cena na wszytskie rodzaje pianownic Karcher K Series, HD Series, Nifilsk, Lavor wynosi 190zł + wysyłka gratis!!! Warunek 3-4 osoby chętne na zakup! Jeśli chętnych będzie powyżej 8 osób cena wynosić będzie 180zł + wysyłka gratis! Wpisujcie modele jakie Was interesują! Cena detaliczna produktu to 219zł. Zapraszam!
Moderator krd Opublikowano 14 Lutego 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 Jak sie to ma do PA ?
Mess Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 ShingCar Jakieś testy ręczników były bo nie mogę nic znaleźć? Chyba że przeoczyłem to sorry
ShiningCar Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 krd, pianownica jest w pełni profesjonalna. Solidna konstrukcja nadaje się do intensywnego użytkowania. Lanca posiada regulowaną dyszę do regulacji szerokości strumienia natrysku. Za pomocą pokrętła regulacyjnego na górze jest łatwo zmienić stosunek mieszanki. Maksymalne ciśnienie robocze: 180 bar Maksymalna wydajność: 20 litrów na minutę Maksymalna temperatura: 60 °C
ShiningCar Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Zakup grupowy poniższych jest aktywny Karcher HD Series 1. Facebook 2. Facebook 3. Facebook 4. Facebook Karcher K Series 1. Facebook 2. Facebook
Pit_Krk Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 W jakim rejonie Krk otwieracie sklep stacjonarny?
ShiningCar Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 W jakim rejonie Krk otwieracie sklep stacjonarny? Rejon ul. Kalwaryjskiej, więcej szczegółów powinno się pojawić jeszcze w tym tygodniu
michałoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 ShingCar Jakieś testy ręczników były bo nie mogę nic znaleźć? Chyba że przeoczyłem to sorry +1
Rekomendowane odpowiedzi