Romekkk Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 1. bienek 2. iivo 3. Romekkk
ShiningCar Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2013 Widzę, że chętnych przybywa, więc ujawnię szczegóły. Cena za produkt to tylko 73zł
mpadlewski Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2013 1. bienek 2. iivo 3. Romekkk 4. mpadlewski
bienek Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2013 Jeszcze tylko takie pytanie, za tą cene jest wersja 2L czy 1l?
ShiningCar Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2013 Kamil, jest to oczywiście wersja większa 1. bienek 2. iivo 3. Romekkk 4. mpadlewski
Maggot Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2013 ShiningCar, ktokolwiek testował tą pianownicę z forumowiczów ? Jak jest dobra jakościowa - czyt. jak Epoca etc. to jestem również chętny 1. bienek 2. iivo 3. Romekkk 4. mpadlewski 5. Maggot Ps. na kiedy mniej więcej mogłoby się oczekiwać pianownicy(ofc po wpłacie) ?
ShiningCar Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2013 Maggot, to jest bliźniak pianownicy Epoca. Różnica to brak nazwy, jak wyżej Widzę, że jest wśród Was zainteresowanie, także bardzo dziękuję. Jeśli liczba chętnych przekroczy 12, biorę się ostro za realizację zamówienia
looki12 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2013 1. bienek 2. iivo 3. Romekkk 4. mpadlewski 5. Maggot 6. looki12
adziami Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2013 1. bienek 2. iivo 3. Romekkk 4. mpadlewski 5. Maggot 6. looki12 7.adziami
Paviarotti Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2013 Zainteresowany 1. bienek 2. iivo 3. Romekkk 4. mpadlewski 5. Maggot 6. looki12 7. adziami 8. Paviarotti
kaperecz Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2013 Cena za produkt to tylko 73zł A orginalna w sklepie kosztuje 52,85 zł (brutto) http://sklep.beps.pl/epoca-tec-one-foam ... p-758.html http://sklep.beps.pl/epoca-tec-one-opry ... p-496.html
bienek Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2013 Ja widze cene 69 pianownicy 1L a to drugie co podałeś to jest zwykły opryskiwacz a nie pianownica. Nie siej zamętu.
kamilgt Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2013 kaperecz, tytuł detektywa roku wędruje do Ciebie http://sklep.beps.pl/epoca-tec-one-foam ... p-777.html to jest ta pianownica, która będzie w Shiningcar za 73zł
propekMONTER Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2013 1. bienek 2. iivo 3. Romekkk 4. mpadlewski 5. Maggot 6. looki12 7. adziami 8. Paviarotti 9. propekmonter
coolman Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2013 1. bienek 2. iivo 3. Romekkk 4. mpadlewski 5. Maggot 6. looki12 7. adziami 8. Paviarotti 9. propekmonter 10. coolman
Moderator Domel Opublikowano 9 Listopada 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2013 w zyciu bym nie dal za EPOCE wiecej niz 50 zloty. W mojej po pol roku cisnienia pada ... ciagle mam nadzieje ze Marolex wprowadzi jakies dobre pianownice oparte na ich spryskiwaczach... (zeby nie przerabiac)
ShiningCar Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2013 Domel, spróbuj zapytać u sprzedawcy urządzenia, być może usterka jest w jakiś sposób do usunięcia. Mój dostawca prawdopodobnie będzie również w posiadaniu części zamiennych do oferowanej przeze mnie pianownicy.
jbiz Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 1. bienek 2. iivo 3. Romekkk 4. mpadlewski 5. Maggot 6. looki12 7. adziami 8. Paviarotti 9. propekmonter 10. coolman 11. jbiz jeszcze jedna osoba
mpadlewski Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 1. bienek 2. iivo 3. Romekkk 4. mpadlewski x2 5. Maggot 6. looki12 7. adziami 8. Paviarotti 9. propekmonter 10. coolman 11. jbiz Dopełniam listę drugą sztuką i liczę na coś ekstra
ShiningCar Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 Spieszę z informacją, że zamówienie jest w trakcie realizacji. Mój dostawca ma otrzymać dostawę w czwartek/piątek, także wysyłka zamówień do Was to początek przyszłego tygodnia, poniedziałek lub wtorek. Jeśli ktoś z Was ma jeszcze ochotę się dopisać to do czwartku jest jeszcze szansa Dopełniam listę drugą sztuką i liczę na coś ekstra Dziękuję za wszytskie zamówienia! ________________________________________ Moi drodzy, Otrzymałem informację od dystrybutora, że pianownice będą miały pojemnik 1,5L. Informuję o tym fakcie z racji takiej, że pianownice EPOCA występują w pojemnościach 1 i 2L. Myślę, że nie będzie to dla większości z Was ta gorsza informacja, wszak mam lepszą odnośnie ceny! Ta ostatecznie w naszej specjalnej ofercie wynosi tylko 66zł!
eratez Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2013 Jeśli ktoś z Was ma jeszcze ochotę się dopisać to do czwartku jest jeszcze szansa Jak rozumiem już nie załapię się na promocję
kskej Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2013 Spieszę z informacją, że zamówienie jest w trakcie realizacji.Mój dostawca ma otrzymać dostawę w czwartek/piątek, także wysyłka zamówień do Was to początek przyszłego tygodnia, poniedziałek lub wtorek. Jeśli ktoś z Was ma jeszcze ochotę się dopisać to do czwartku jest jeszcze szansa Dopełniam listę drugą sztuką i liczę na coś ekstra Dziękuję za wszytskie zamówienia! ________________________________________ Moi drodzy, Otrzymałem informację od dystrybutora, że pianownice będą miały pojemnik 1,5L. Informuję o tym fakcie z racji takiej, że pianownice EPOCA występują w pojemnościach 1 i 2L. Myślę, że nie będzie to dla większości z Was ta gorsza informacja, wszak mam lepszą odnośnie ceny! Ta ostatecznie w naszej specjalnej ofercie wynosi tylko 66zł! Cześć, da jeszcze radę załapać się na pianownicę? Trzeba w niej jeszcze coś przerabiać żeby ładnie pianka leciała czy jak to tam jest? Pozdrawiam, Dawid
ShiningCar Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2013 eratez, wysłałem PW. kskej, jest to gotowy produkt, nic nie trzeba przerabiać
iivo Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2013 Przesyłka doszła cała i zdrowa Polecam wszystkim zakupy u Karola pełen profesjonalizm Pozdrawiam i do następnego
Rekomendowane odpowiedzi