Sabat Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Tak, co jest dawno już opisane w tym wątku. a nawet w testach jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzykilerr Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Shiny Garage Apple Plastic Dressing 500ml przyciemni ładnie kokpit w e46?? Coś tam przyciemni Nie myślałeś o Poorboy's World Natural Look? Używam u siebie w e46 i jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Możecie coś doradzić aby było ciemno i matowo ? Obecnie używam nielsen finesse i według mnie zbyt mocno się błyszczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimps Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 GTECHNIQ C6 MATTE DASH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Dzięki będzie trzeba spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iivo Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Możecie coś doradzić aby było ciemno i matowo ? Obecnie używam nielsen finesse i według mnie zbyt mocno się błyszczy. Jeżeli do plastików w BMW to śmiało polecam Zymöl Vinyl Conditioner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimps Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Nie wiem jak on leży w BMW ale mam Gtechniq i Zymol i u mnie ten pierwszy jest dużo bardziej matowy. Porównywałeś iivo jeden i drugi? jeżeli nie to wydaje mi się że i też w BMW był by bardziej matowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iivo Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Nie wiem jak on leży w BMW ale mam Gtechniq i Zymol i u mnie ten pierwszy jest dużo bardziej matowy.Porównywałeś iivo jeden i drugi? jeżeli nie to wydaje mi się że i też w BMW był by bardziej matowy. Nie porównywałem bo nie miałem okazji, ale po przeczytaniu kilkunastu wątków o dresingach wybrałem właśnie Zymolka i jestem bardzo zadowolony. Ładnie przyczernia plastiki a po przetarciu mikrofibrą robi się super mat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagmar Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 niech ktoś mi jeszcze powie czego warto używać na plastikach w fordzie... w Audi uzywałem tylko PB NL i byłem mega zadowolony. w mondeo NL nic praktycznie nie daję, tak samo jak i Zymoll... Tak jakby plastik w ogóle nie przyjmował dresingu... Mam próbkę Megsa Supreme Shine - wydaje mi się że on daje lepsze efekty ale musze jeszcze bardziej potestować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GR_BKP Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 w ogóle nie czytacie chyba tego wątku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimps Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 iivo - No to jak będziesz miał kiedyś okazję to spróbuj Gtechniq'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iivo Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 iivo - No to jak będziesz miał kiedyś okazję to spróbuj Gtechniq'a Będę miał ten dresing na uwadze i na pewno wypróbuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianC5 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Witam Jaki preparat do czyszczenia plastików wewnątrz samochodu byście polecili w cenie około 50 zł? Przejrzałem różne sklepy internetowe i najbardziej zaciekawiły mnie kosmetyki firmy Meguiars tylko że mają taką dużą ofertę że nie wiadomo co z nich wybrać. Przy niektórych piszą że nadają się i do plastików wewnątrz i zewnątrz,to się sprawdza czy lepiej wybrać inny preparat do plastików wewnątrz i inny do plastików zewnątrz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitchhiker Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 WitamJaki preparat do czyszczenia plastików wewnątrz samochodu byście polecili w cenie około 50 zł? Przejrzałem różne sklepy internetowe i najbardziej zaciekawiły mnie kosmetyki firmy Meguiars tylko że mają taką dużą ofertę że nie wiadomo co z nich wybrać. Przy niektórych piszą że nadają się i do plastików wewnątrz i zewnątrz,to się sprawdza czy lepiej wybrać inny preparat do plastików wewnątrz i inny do plastików zewnątrz? A jakie wyciągnąłeś wnioski po przeczytaniu 50 stron tego tematu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
progressive Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Panowie, co polecicie do zabezpieczenia plastików w 307? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit_Krk Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Panowie, co polecicie do zabezpieczenia plastików w 307? W 307-ce są jakieś unikalne plastiki, że nic z tego obszernego się nie nada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacanski Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Przegladnij ten temat i popatrz na opinie kosmetykow, ktore najczesciej sie pojawiaja. Ja zaczalem od PB NL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Przegladnij ten temat i popatrz na opinie kosmetykow, ktore najczesciej sie pojawiaja. Ja zaczalem od PB NL. Przeszedłem etap z SG Apple Dressing na PB NL i nigdy więcej nie zdecydowałbym się na żaden z tych środków, obydwa dają na plastikach w Oplu bardzo duży połysk, co mocno irytuje. Po tym co widziałem w dziale z testami i relacjami, najlepiej podchodzi mi wykończenie po SONUS Total Eclipse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacanski Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Jako, ze nie testowalem poki co nic innego to po pierwszej aplikacji PB NL bylem bardzo zadowolony. Plastiki wygladaja jak nowe i nie jest to efekt na pare dni. Dresing siedzi juz 3 tygodnie i jest ladnie. Co jakis czas tylko przetarcie MF, zeby pozbyc sie kurzu. Zobaczymy na weekend jak bedzie wygladal na plastikach Audi. Ja ze swoich w BMW jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagmar Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Zobaczymy na weekend jak bedzie wygladal na plastikach Audi. PB NL najlepiej wygląda właśnie na plastikach w Audi... jak miałem Audi to nie szukałem żadnego innego środka... teraz w fordzie troche eksperymentuje z różnymi środkami i szukam właściwego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian87 Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 dla mnie dużą rolę odgrywa łatwość aplikacji, lubię wykończenie matowe i świetnie do tego spisuje się u mnie Tenzi top efekt kok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaneeks Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 wczoraj użyłem pierwszy raz Koch Chemie Cocpit Refresh i przyznam, że jest całkiem ok. Postaram się niedługo wrzucić fotki, ale w porównaniu do Megs Natural Shine jest mniej tłusty i deska wygląda naturalniej. Jeśli chodzi o o połysk to podobnie do Shiny Garage Apple, przyciemnienie też podobne. Generalnie jestem zadowolony, używałem w Alfie GT i Focusie II, jedyne co mnie drażni to zapach (nie przepadam za wiśnią/czereśnią w aucie), ale zapach jest wyczuwalny tylko podczas aplikacji, po paru chwilach już nic nie czuć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Miał ktoś do czynienia z POLYTOP Kunststoffpflege? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorka Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Miał ktoś do czynienia z POLYTOP Kunststoffpflege? Poczułem się wywołany do tablicy zdjęcie na szybko wykonane komórką, po prawej POLYTOP na zmęczonych plastikach starego grande punto, z pewnością fotka tego nie oddaje ale : - bardzo wydajny - półmatowa powłoka - kurz się do tego nie klei - przyjemnie i delikatnie pachnie - fajnie wygląda na uszczelkach - łatwo się rozprowadza - nie marze się w porównaniu do klasyka , którego stosuję czyli PB Natural Look jest jak dla mnie oczywiście jest lepszy. Oczywiście to tylko moja ocena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasTDI Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 A co polecicie do deski i plastików w VW Passacie B5 ? Auto ma nalatane 480tyś więc plastiki nie są pierwszej młodości... Do tej pory używałem PB Natural Look , ale chciałbym zmienić na coś mniej świecącego , jakiś mat albo satyna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi