Moderator krd Opublikowano 17 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Kazdy wosk bedzie dobry, nie musisz specjalnie kupowac Detaila jesli masz jakies inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dek33 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 ja lakierowane elementy wewnatrz woskuje CG 50/50 i jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 o woskowaniu nie pomyślałem A np.CherryGlaze? Bo on nie brudzi plastików, tylko czy te lakierowane porysuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 18 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Raczej zamaskuje rysy ;d AIO tez moze byc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 krd dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alvin234 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Witam Potrzebuję jakiś preparat z efektem połysku. Kokpit mam koloru popielato-szarego. Mój budżet na to przeznaczony to 50 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Alvin234, może Meguiars Shine Protectant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alvin234 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Alvin234, może Meguiars Shine Protectant Jeżeli nadaje połysk to biorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Alvin234, co za problem trochę poszukać: https://www.google.pl/search?q=Meguiars ... 66&bih=643 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 2 Czerwca 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Wedlug mnie PB Natural Look daje calkiem spory polysk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Jak ma być połysk to Auto Glym V&RC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieniu21 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 303 aerospace protectant daje też przyjemny połysk na kokpicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rosen Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Chciałem zapytać czy CarPro Perl Plastic Coat nadaję się do wewnętrznych plastików? Gdzieś czytałem, że tak, ale wolę się upewnić. Jeśli tak, jest może ktoś kto używał powie jak się to przedstawia? Łapie kurz, ładnie kryje? Wiem, że można go rozcieńczać, wtedy można się bawić od połysku, przez satynę po matowe wykończenie. Jak by ktoś miał zdjęcie plastiku zabezpieczonego tym produktem to było by fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Tu masz teścik: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... c&start=60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rosen Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Dzięki wielkie. Kiedyś właśnie już przeglądałem ten test i wiedziałem, że coś takiego jest. Nie mogłem znaleźć. Fajny produkt zważywszy na możliwość rozcieńczenia, a jakoś nie widziałem, żeby ktoś tego w ogóle używał. Ja się chyba skuszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ja używam tego produktu i jestem bardzo zadowolony, daje fajny efekt na tworzywach oraz na gumie. Według mnie jest trwały, fajnie kropelkuje i można go rozcieńczać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glorusek Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Dotychczas uzywalem valetpro talos, bdb produkt, swietnie odzywia plastiki, u mnie zamaskowalo duzo rys, trzyma sie bardzo dlugo, mozna zastosowac go tez na zewnatrz ale raczej deszcz zmywa chodz na oponach chwile lezy. Jedyne co mnie denerwuje to ze konsystencja jest mleczka jak woda, pryskajac na deske od razu na szyby troszke idzie i pozniej tluste. Dlateg kupilem pb nl zobaczymy czy bede bardziej zadwolony, ale ogolnie VP jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Jak ma być połysk to Auto Glym V&RC 32 zety plus rozcieńczanie (zależy od stopnia połysku) nawet 1:10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek ! Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Co jest bardziej matowe z tych dwóch: - Meguiar`s Natural Shine - Poorboy`s Natural Look Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 9 Czerwca 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zaleznie od plastiku, ale raczej obstawialbym Megsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek ! Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 A jeśli chodzi o przyciemnienie plastików i jakiś osad tłustości po zaaplikowaniu ich to jak się zachowują w porównaniu do siebie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieniu21 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Wg mnie również lepszy będzie Meguiars - zarówno co do matu jaki zostawi jak i co do jego tłustości. Jeśli chcesz matowy wygląd to przeanalizowałbym też takie produkty jak Scholl Purple Vinylcare Gel czy np. AF Spritz Interior Detailer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Pomyśł nad Gtechniq C6 Matte Dash. On również pozostawia matowy efekt i zabezpiecza przed promieniowaniem UV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Dla mnie na plastikach bmw AF Spritz Interior Detailer dał bardziej matowy wygląd niż Zymöl Vinyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek1980 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Koledzy mam pytanko.Jak nakładać Shiny Garage Apple Plastic Dressing tzn.spryskać aplikator gąbkowy rozprowadzić i tu jest pytanie wytrzeć odrazu czy poczekać chwilkę?Bo wytarłem wczoraj odrazu i zostały tak jakby smugi.Wcześniej uzywałem NL i takiego efektu nie było.Tak tak umyte wszystko wcześniej APC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi