globus Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Witam. Zamierzam kupić Dodo Juice - Lime Prime do pracy z Poorboys Blue wax i zastanawiam się na ile starcza butelka 500ml?
Berd Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 globus, Pięć samochodów osobowych spokojnie oblecisz
bartekmlawa Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Witam.Zamierzam kupić Dodo Juice - Lime Prime do pracy z Poorboys Blue wax i zastanawiam się na ile starcza butelka 500ml? Zawsze myślałem, że DJ LP jest w butelkach 250ml Przynajmniej taki jest najczęściej spotykany. globus, Pięć samochodów osobowych spokojnie oblecisz Butelka 250ml to starczy chyba na 242353465 razy jest strasznie wydajny.
globus Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Butelka 250ml to starczy chyba na 242353465 razy jest strasznie wydajny. I pomyśleć że w pierwszym momencie myślałem o bańce 5L innej firmy
bienek Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Teraz też można kupic LP w 500ml butelkach. A wydajność jego jest duża, jeżeli się oczywiście nie przesadza z fantazją
Berd Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 To mnie butelka Dodo 250ml starczyła na pięć razy(ręcznie) Opel Vectra combi. Chyba za bardzo na bogato pojechałem
Sabat Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Berd na ile??? przecież na element schodzi 2-3 krople wielkości grochu. chyba że polewałeś na maskę
ShiningCar Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zawsze myślałem, że DJ LP jest w butelkach 250ml O ile mnie pamięć nie myli, są też takie w 1L opakowaniu
globus Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 O ile mnie pamięć nie myli, są też takie w 1L opakowaniu Są są i kosztują nie wiele więcej niż 500 ml (bynajmniej w UK) ale zużycie tego zajęło by mi całe życie
escimo Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 To mnie butelka Dodo 250ml starczyła na pięć razy(ręcznie) Opel Vectra combi. Chyba za bardzo na bogato pojechałem Z pierwszej aplikacji DJ zeszło mi pół butelki na Vectrę ręcznie Z czasem i z praktyką przestało w niej praktycznie ubywać. Do dziś mam jeszcze 1/3 butli. Więc kwestia wprawy i wyczucia produktu
alf Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 panowie czy DJ LPLite nadaje się do nowego samochodu? odebrałem samochód lekko porysowany co zauważylem dopiero po kilku myciach na bezdotyku. DJ LPL miałby służyć mi jako baza pod wosk Pete's 53 i miałby być nakladany ręcznie.
senz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 panowie czy DJ LPLite nadaje się do nowego samochodu? odebrałem samochód lekko porysowany co zauważylem dopiero po kilku myciach na bezdotyku. DJ LPL miałby służyć mi jako baza pod wosk Pete's 53 i miałby być nakladany ręcznie. Jak chcesz usunąć to Lime Prime bo on jest ścierny. A pod wosk będzie dobry. ______edit - moj, blad. Escimo
escimo Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Lite chyba raczej nie usunie
michałoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Coś ściernego, a jednocześnie najłatwiejszego w pracy. Najbardziej zależy mi na łatwości w pracy (docieranie, wypracowanie) i najmniejsze prawdopodobieństwo holsowania. Rotacja, żółty/niebieski pad 3m. AF Rejuvenate PA Esclate Lotion VP Achilles DJ Lime Prime Lusso Revitalizing Creme ?
blaszczu Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Coś ściernego, a jednocześnie najłatwiejszego w pracy. Najbardziej zależy mi na łatwości w pracy (docieranie, wypracowanie) i najmniejsze prawdopodobieństwo holsowania. Rotacja, żółty/niebieski pad 3m. AF Rejuvenate PA Esclate Lotion VP Achilles DJ Lime Prime Lusso Revitalizing Creme ? Mi się bardzo fajnie pracuje na rotacji z AF Rejuvenate i bardzo sobie cenie ten cleaner. Mam wrażenie, że minimalnie podbija ciemne lakiery
SJake Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 PA EL lub Lusso. Ścierność jednak na poziomie bardzo, bardzo niskim.
michałoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 PA EL lub Lusso. Ścierność jednak na poziomie bardzo, bardzo niskim. Ściągnie oksydację i microswirle? [ Dodano: 24 Kwiecień 2013, 19:12 ] Ok. Zdecydowałem się na EL. Jacek niedługo powinno wpłynąć do Ciebie zamówienie od mojego człowieka
SJake Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ściągnie oksydację i microswirle? Oksydacje zależnie od stopnia zaawansowania. Microswirle - trochę trzeba się "nawiercić", ale da radę. Jacek niedługo powinno wpłynąć do Ciebie zamówienie od mojego człowieka Yupiii
Dystrybutor EXCEDE Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 michałoś, Rejuvenate rewelacyjnie radzi sobie z oksydacją, łatwy w pracy i lekkościerny Ale każda sroka chwali swoje
michałoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 michałoś, Rejuvenate rewelacyjnie radzi sobie z oksydacją, łatwy w pracy i lekkościerny Ale każda sroka chwali swoje Najwyżej będę miał dwa Mogłeś wpisać się wcześniej Do tej pory nie miałem styczności ze ściernymi cleanerami, więc potrzebowałem porady bardziej doświadczonych detailerów
escimo Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 michałoś, żeby Ci namieszać w głowie to Achilles też elegancko usuwa oksydację Ale ta wersja którą mam, nie jest przyjemna w pracy. Podobno jest nowa wersja, w której jest łatwiejsze docieranie, ale nie posiadam
michałoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 michałoś, żeby Ci namieszać w głowie to Achilles też elegancko usuwa oksydację Ale ta wersja którą mam, nie jest przyjemna w pracy. Podobno jest nowa wersja, w której jest łatwiejsze docieranie, ale nie posiadam starczy juz.
SJake Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ale każda sroka chwali swoje Ja używałem wszystkiego co wymienił Michałoś... i moim zdaniem sklasyfikowałbym to tak: 1. PA Esclate Lotion (różowe) 2. Lusso Revitalizing Creme 3. DJ Lime Prime 4. AF Rejuvenate 5. VP Achilles (wersja sprzed roku) Subiektywnie, opinia bez drugiego dna, ani chwalenia swojego-cudzego i innego. Jakby rozszerzyć tą listę o kilka pozycji to i achilles nie byłby na końcu, ani EL na początku.
michałoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ale każda sroka chwali swoje Ja używałem wszystkiego co wymienił Michałoś... i moim zdaniem sklasyfikowałbym to tak: 1. PA Esclate Lotion (różowe) 2. Lusso Revitalizing Creme 3. DJ Lime Prime 4. AF Rejuvenate 5. VP Achilles (wersja sprzed roku) Subiektywnie, opinia bez drugiego dna, ani chwalenia swojego-cudzego i innego. Jakby rozszerzyć tą listę o kilka pozycji to i achilles nie byłby na końcu, ani EL na początku. Możesz przedstawić "rozszerzoną" listę?
Rekomendowane odpowiedzi