ShiningCar Opublikowano 15 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Nowa marka w naszym sklepie! Ręcznie tworzone woski samochodowe oparte o nanotechnologię oraz zawierające SiO2. Glass Canopy - zawiera największą ilość SiO2, trwały i efektowny wosk! Super Gloss, połysk jaki uzyskamy po aplikacji, zachwyci każdego fana detailingu Dark/Light, nanotechnologia połączona z dodatkami lekko-ściernymi! Rapid Detailer, efektowny, łatwy w zastosowaniu quick detailer o BARDZO przyjemnym zapachu ;-) Diamond Vison, niezwykle łatwa w aplikacji niewidzialna wycieraczka a także D-Wash Clay Mitt Medium, wersja lekko-ścierna i kilka innych produktów a wszystko to w dziale NOWOŚCI! Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Jak pachnie ten QD?? Jaką trwałość ma NW? dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 15 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 [ref]kamilgt[/ref], zapach osobiście kojarzy mi się z landrynkami DV to chyba jedna z najłatwiej aplikujących się NW. Trwałość +- 3 miesiace - patrząc na zużycie butelka szybko się nie skończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Glass Canopy...również zapytam o zapach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 16 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 [ref]daniel87[/ref], ten akurat zapachu szczególnego nie posiada z racji, że to bardziej sealant/SiO2 ale pozostałe pachną przyjemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TfB Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Kiedy bedzie dostepny krauss s75 mini da lub jaka polerka dedtykowana do 75/50mm bp?:-) mam db5800 i kompletuje sporezamowienie i zastaawiam sie nad mala polrka, ale w sumie nic oprocz rupesa za 3k nie znalazlem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 16 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 [ref]TfB[/ref], mam nadzieję, że S75 dotrze w tym tygodniu, bo termin dostawy jest ciągle przeciągany Bardzo fajną propozycją jest również Proxxon! Przed wprowadzeniem do sprzedaży chwilę na niej podziałaliśmy i do detali/BP 50mm jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TfB Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Tylko to jest juz typowa rotacja jak rozumiem?;P czyli cos niebezpiecznego laludzi z maly doswiadczeniem i tutaj pojawiaja sie obawy. Glownie szukam malej polerki do piano black, listew wewnetrznych lakierowanych drewnianych i zderzakow o trudnych ksztaltach i glupio byloby przepalic. Recznie za to idzie na 3 auta w tym 2 suvy straaaasznie wolno... za duza powierzchnia:-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 16 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Tak, to jest maszyna rotacyjna, ale moim zadaniem, z racji, że obroty można regulować pokrętłem, krzywdy, nawet na delikatnej powierzchni nie wyrządzisz (maszyna ma bardzo szeroki zakres prędkości a w razie potrzeby potrafi też pokazać pazur ;-) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 [ref=#663399]ShiningCar[/ref], skusił mnie wyglądem jak po powłoce i trwałością. Na zimę jak znalazł. Przyciemnia lakier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 16 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 [ref]daniel87[/ref], wygląd, szczególnie, po Super Gloss jak i Glass Canopy - rewelacja! Subtelnie przyciemnia lakier, ale co istotne pozostawia go niebywale szklistym... Słaba jakość, ale coś tam pokazuje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Karol - może głupie pytanie, ale którą wersję QD RD od Infinity Wax masz w sprzedaży ? Obecnie podobno jest już V3, gdyż z dwoma poprzednimi były jakieś "problemy"... Aczkolwiek obecna wersja V3 zbiera same pochwały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TfB Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 [ref]daniel87[/ref], wygląd, szczególnie, po Super Gloss jak i Glass Canopy - rewelacja!Subtelnie przyciemnia lakier, ale co istotne pozostawia go niebywale szklistym... Słaba jakość, ale coś tam pokazuje.. A jak wyglada roznica miedzy tymi dwoma woskami? Cenowo jest spora a zastanawiam sie nad jednym z nich. Narazie mam ebony zymola ale bede kupowal Tytanka i Glasura ewentualnie jeden z tych cudenkow, ale poczekam na testy:-) I jaki clenaer pod to najlepiej? Czy na czysty lakier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 16 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 [ref]Eidos71[/ref], produkty mam pod obserwacją ponad 2 miesiące i najwidoczniej posiadam wersję bezproblemową [ref]TfB[/ref], Super Gloss jest mniej trwały, ale po pierwsze ma świetny zrzut wody a po drugie, zresztą podobnie jak GC mega mocny look Z tej dwójki trwalszy jest GC, oba są BARDZO wydajne... Lakier przed aplikacją należy dobrze wyczyścić i odtłuścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 [ref]TfB[/ref] - z tego, co się na razie dowiedziałem, Glass Canopy posiada w składzie ok. 8 % SiO2 i "papierową" trwałość do 14 m-cy, zaś Super Gloss ma sporo mniejszą zawartość SiO2 i trwałość do 3 m-cy. Oba woski są chwalone - przede wszystkim za przyjemną aplikację i efekt. Karol na pewno będzie wiedział coś więcej - jest jedynym dystrybutorem tej marki w Polsce (info od Infinity Wax). Karol - dziękuję za info. Zapowiada się, że na pewno QD będzie produktem "must have" na przyszły sezon - łatwość aplikacji, efekt i trwałość są bardzo chwalone przez dotychczasowych użytkowników. Także woski są chwalone za efekt i przyjzną aplikację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TfB Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 [ref]Eidos71[/ref], produkty mam pod obserwacją ponad 2 miesiące i najwidoczniej posiadam wersję bezproblemową [ref]TfB[/ref], Super Gloss jest mniej trwały, ale po pierwsze ma świetny zrzut wody a po drugie, zresztą podobnie jak GC mega mocny look Z tej dwójki trwalszy jest GC, oba są BARDZO wydajne... Lakier przed aplikacją należy dobrze wyczyścić i odtłuścić. A jak bys porownywal do zymol tytan glasur? Czyli tak jak coli lecisz cleaner byly czysto wymywasz ipa i kladziesz na czysciutki lakier? I kladzie sie jakos specjalnie czy tak jak kazdy wosk z aplikatorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondzior Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 672707 TfB, Super Gloss jest mniej trwały, ale po pierwsze ma świetny zrzut wody a po drugie, zresztą podobnie jak GC mega mocny look Z tej dwójki trwalszy jest GC, oba są BARDZO wydajne... Lakier przed aplikacją należy dobrze wyczyścić i odtłuścić. Jakiś polecany/dedykowany cleaner do Glass Canopy i Wax Dark? Zainteresowały mnie te dwa woski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 16 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 [ref]Eidos71[/ref], dziękuję [ref]TfB[/ref], to jak odbieramy efekt końcowy to indywidualna sprawa, ale pamiętam jak po pierwszym użyciu Super Gloss, osoby, zarówno wtajemniczone jak i nie powiedziały jedno - WOW [ref]Kondzior[/ref],lakier musi być wyglinkowany i starannie odtłuszczony - to ważne szczególnie dla Super Gloss i Glass Canopy. Wersja Dark/Light, myślę, że może być nakładana zarówno na czysty cleaner jak i po IPA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Do oferty Booskich Padów dołączyły pady z mikrofibry MicroBuff oraz Heavy Cut'y w wersji Slim z podobnym otworem środkowym jak wersja PRO! MicroBuff dostępne w rozmiarze 130 i 80mm Heavy Cut Slim w rozmiarze 150 i 130mm W akcji ;-) G3 Pro Supergloss Paste Wax D-Wash Grey Dryer 90x60cm gramatura 500 D-Wash Grey Microfibre, które bardzo polubiliście w rozmiarze 60x40cm (jak Gtechniq MF2 ;-) ) Oferta powłok SiRamik Glasscoat w pełnej odsłonie wraz z Diamas.. Te produkty jak i kilka innych jak zwykle w dziale NOWOŚCI - KLIK! Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Cześć, jest szansa na pojawienie się u was przedłużki do węża master blastera tej 10metrowej, Czy trzeba ciągnąć ze stanów? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Cześć! Dostawa jest w drodze do nas - będzie za około 10 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Za to was Lubie, zawsze czytacie mi w myślach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 W sklepie pojawiła się marka Chemspec w tym ich bestsellery do prania ekstrakcyjnego - Enz-All i Formula90. Nowe produkty SiRamik Vision Glass Sealant 100ml [/ur] Diamas Care Coat (uzupełnienie systemu APT lub samodzielny spray-sealant) ICF Interior Coat Fabric, impregnat do tapicerki materiałowej/alcantary Najnowsza wersja Metrovac Master Blaster Revolution! oraz nowe piany od ADBL I jak zwykle kilka innych produktów Zapraszamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmilkaSa Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Nie działa mi wasza strona na telefonie... Chciałem sprawdzić dostępność towaru a nie mogę. .. a 6 grudzień się kończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 [ref=#ff3366]EmilkaSa[/ref], spróbuj odświeżyć, strona powinna działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi