kupusso Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 Nie chodzi o cenę wysyłki tylko o to, aby nie stresować małżonki widokiem kolejnej paczki.
ShiningCar Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 Nie chodzi o cenę wysyłki tylko o to, aby nie stresować małżonki widokiem kolejnej paczki. no tak, to dość częsty przypadek wśród naszych klientów zawsze można wysłać do miejsca pracy tymczasem.. W końcu jest długo oczekiwany szampon PRESTA SUDZZ CAR WASH: http://www.shiningcar.pl/pl/p/Presta-Sudzz-Car-Wash/562 oraz Prickbort Mac 124: http://www.shiningcar.pl/pl/p/Prickbort-MAC-124/558 i to jeszcze nie koniec w tym tygodniu....
ShiningCar Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Carire, Tworek,dzięki wielkie To czerwone chyba przypadło do gustu?
ShiningCar Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Darek, bałem się już bo to..... miękkie takie i chude...... ale się cieszę się że przypadły(a) do gustu! Do miłego i jeszcze raz dziękuję
ShiningCar Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 Uzupełniliśmy stany magazynowe Meguiar's, w tym UC i Endurance Wypratujcie w tym tygodniu kilku nowości
Carire Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 dawaj, dawaj P.s paczki doszly Dziekuje
ShiningCar Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 P.s paczki doszly Maciek, powodzenia [ Dodano: 11 Maj 2012, 11:11 ] Dzisiaj dojechało pare ciekawych nowości, po południu zostaną dodane do sklepu
ShiningCar Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Dzisiaj kolejna porcja nowości: nowe produkty AutoGlym-a, w tym nowe SRP nowe pozycje Meguiar's zapraszamy do zapoznania się z Naszymi nowościami: Nowości - AutoGlym Super Resin Polish (NEW FORMULATION) Trwa promocja z okazji wprowadzenia do Naszego sklepu usługi Paczkomatów, przy zamówieniu powyżej 100zl - wysyłka tylko 4,99 zl Serdecznie zapraszamy
dzierzaGST Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2012 Czy istnieje mozliwosc odbioru w Krakowie? Oczywista oczywistość - dowieziemy nawet jeśli trzeba Bedzie dostepna moze marka valetpro? Pracujemy nad nowymi markami, całkiem możliwe, że i ta dołączy do Naszego grona. Na pewno informacja o nowościach do Was dotrze czy oferta dowozu jest wciąż aktualna?niespodziewanie wynikły mi "małe" braki i pilnie potrzebuje je uzupełnić
ShiningCar Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2012 zy oferta dowozu jest wciąż aktualna?niespodziewanie wynikły mi "małe" braki i pilnie potrzebuje je uzupełnić Nasz klient, nasz Pan Napisz proszę szczegóły w uwagach/zamówienie
dzierzaGST Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2012 super, poszło zatem zamówienie 1179, dzięki i do zobaczenia [ Dodano: 20 Maj 2012, 10:47 ] jak powiedział, tak zrobił szkoda że nie wpadł żaden gratisik, ale kosztem dostawy jestem w stanie to zrozumieć dzięki i do następnego
ShiningCar Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 jak powiedział, tak zrobił szkoda że nie wpadł żaden gratisik, ale kosztem dostawy jestem w stanie to zrozumieć dzięki i do następnego ciesze się, że udało się pomóc co do gratisu, przy następnym zamówieniu będe pamiętać o zaległym, po prostu wczoraj po zlocie i trasie już nie kontaktowałem
ShiningCar Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 to zawsze są gratisy Z Naszej strony jeśli jest możliwość - staramy się udostępnić klientom próbki produktów W przyszłym tygodniu......... coś nowego (w PL) dla fanów "mokrego" lakieru
ShiningCar Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 gruby_RS, Miałem się nie wygadać Chętnie damy coś niecoś do porównania (w związku z tym załącznikiem też )
jarekrk Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 to zawsze są gratisy Z Naszej strony jeśli jest możliwość - staramy się udostępnić klientom próbki produktów W przyszłym tygodniu......... Obrazek coś nowego (w PL) dla fanów "mokrego" lakieru To jutro jeszcze z większą chęcią wpadnę po mój stuff
gruby_RS Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 Nie powiem, ciekawi mnie co tam wykminiliście... A co do obrazka, i ewentualnych planów zrobienia zamieszania - to z góry uprzedzam:
ShiningCar Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Dzisiaj uzupełniliśmy stany magazynowe Bilt-Hamber, doszła jedna nowość: - Bilt-Hamber Autofoam w galonie - aktywna piana z neutralnym pH PB Natural Look oraz m.in PB Natty's Red też wrócił na półki Być może jutro, najpóżniej pojutrze kolejna nowość, warto poczekać
ShiningCar Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Pare nowości w tym tygodniu - Lare EPL-41 Dual Action - Nielsen One Shot - Nielsen Acidic Aluminium Cleaner - Poorboy's World Natural Look - tester - Poorboy's World Black Hole - tester Zapraszamy
Rekomendowane odpowiedzi