ShiningCar Opublikowano 7 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2012 oser92, do piątku Bilt Hamber powinien być u nas p.s. Próbował ktoś z Was takiego połączenia?
ragandbones Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2012 Dawno mnie u Was nie było być może wpadnę koło wtorku po jakieś drobiazgi, ale powiedzcie mi...do której godziny przesiadujecie w siedzibie? :>
ShiningCar Opublikowano 7 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2012 Dawno mnie u Was nie było być może wpadnę koło wtorku po jakieś drobiazgi, ale powiedzcie mi...do której godziny przesiadujecie w siedzibie? :> Zadzwoń przed przyjazdem, ale jesteśmy praktycznie każego dnia do póżnego wieczoru do zobaczenia
thomass69 Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2012 Zadzwoń przed przyjazdem, ale jesteśmy praktycznie każdego dnia do późnego wieczoru koło 18-19 również można podjechać??
ShiningCar Opublikowano 7 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2012 koło 18-19 również można podjechać?? oczywiście, że można
ShiningCar Opublikowano 12 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 Uzupełniliśmy stany produktów: - MOTHERS - NIELSEN CHEMICALS (nowe opakowania) - doszedł m.in 2L Prickbort Na początku tygodnia pojawi się BILT-HAMBER i nie tylko
ragandbones Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2012 Dobra ta nowa promocja Skromne zamówienie 1889, tradycyjnie podjadę po odbiór osobisty koło wtorku/środy jak tylko przestanie padać
ShiningCar Opublikowano 14 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2012 Hubert, nie ma co ukrywać dziś promocji nadszedł czas Zegar tyka, warto rozglądnąć się za tym i owym Dziękuję za zamówienie!
deska80 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2012 Kiedy można się spodziewać próbek Bilt-Hamber Auto Balm?
ShiningCar Opublikowano 14 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2012 Kiedy można się spodziewać próbek Bilt-Hamber Auto Balm? Wtorek, środa max
deska80 Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 Kiedy bedzie dostepny tester AutoGlym Super Resin Polish?
ShiningCar Opublikowano 15 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 deska80, jeśli tylko produkt będzie dostępny to powinien pojawić się w sklepie za ok 10-14 dni
ragandbones Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/kr ... omosc.html Wygląda znajomo
ShiningCar Opublikowano 15 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 Nie dopisali tylko, że to w dużej mierze dzięki nam "Południowa dzielnica Krakowa jest dziś jednym z najprężniej rozwijających się rejonów miasta"
ragandbones Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 "Południowa dzielnica Krakowa jest dziś jednym z najprężniej rozwijających się rejonów miasta" No jak nie jak tak, gdy cała dzielnica jest placem budowy? Zapach już w aucie, jeszcze lepszy niż Coronado Cherry, które po 3 wysłużonych miesiącach w samochodzie zostało namoczone wodę i wrzucone do pokoju - ciągle pachnie!
ShiningCar Opublikowano 15 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 No jak nie jak tak, gdy cała dzielnica jest placem budowy? eeee no bez przesady ... a jak trochę znudzą się te wisienki i inne to Mitchell&King zaprasza na swoje ciasteczka albo czekoladkę
linkgrabber Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 a dzisiaj co to za promocja? na facebooku nic nie znalazlem
ShiningCar Opublikowano 17 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 Dzisiaj "wypadła" promocja Happy Day. Dotyczy ona osób dopisanych do grupy rabatowej Czas na wykorzystanie dziś do godz. 18 Dla (chętnych) klientów dokładamy naklejkę Kosmetyka Aut. Proszę wówczas o komentarz w uwagach.
linkgrabber Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 Ok, złożyłem zamówienie 1911, płatność właśnie dokonana, liczę na liczne gratisy Pozdrawiam
ShiningCar Opublikowano 17 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 liczę na liczne gratisy Mówisz druga paczka w gratisach? EEE no przecie promocja fajna jest jak gratis, albo nawet lepsza k, złożyłem zamówienie 1911, płatność właśnie dokonana, Dzięki
ShiningCar Opublikowano 19 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2012 Stany magazynowe Bilt Hamber uzupełnione
ragandbones Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2012 Ooo, naklejeczki chyba wiem gdzie muszę podjechać w niedalekiej przyszłości
pepe Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 zamówione, odebrane, zaraz użyte. wisienka jest super, dzięki
ShiningCar Opublikowano 22 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Ooo, naklejeczki chyba wiem gdzie muszę podjechać w niedalekiej przyszłości Ano no - wpadaj kiedy najdzie ochota pepe, bardzo nam miło! Jak to mówią - dobra wiśnia nie jest zła Kilka osób pytało o Korrosol - jesteśmy po pierwszym użyciu. Działa! I nawet niezle pachnie Przy okazji przypominamy o HappyDay!
Carire Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 ShiningCar, jakie naklejeczki ?
Rekomendowane odpowiedzi