SzaKal Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 ShiningCar, Chcę kupić Glans Protector ale potrzbuję jeszcze galon Meguiar's Glass Cleaner Concentrate , kiedy będzie ?
ShiningCar Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 SzaKal, myślę, że w środę - najpózniej w czwartek.... GP zostały Nam ostatnie 2 sztuki, jeśli chcesz zarezerwuję 1szt (w razie czego)
SzaKal Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 ShiningCar, Dobra jak możesz to mi odłóż, jak tylko będzie megs to zamawiam.
ShiningCar Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Ok - ostała się jedna sztuka
SzaKal Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 ShiningCar, A wiadomo jak z trwałością Glans Protector nie używając ich szamponu ?
ShiningCar Opublikowano 4 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 SzaKal, powinna być bardzo przyzwoita (ja po 2 tygodniach nałożyłem coś innego), co sugeruje również strona producenta. Nie sprawdzałem pod kątem dystansu, ale zapewne przybliżone wartości pokaże test
gary Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Kiedy będzie u was polerka Lare Epl 11, bo na stronie wyświetla się komunikat(oczekiwanie na dostawę), a w październiku chciałem do was po nią podjechać
ShiningCar Opublikowano 17 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Myślę, że wszytsko zgra się w czasie i będzie w pazdzierniku dostepna
mcwojek Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 I ostatnie akcesoria zamówione (#1780) kod rabatowy wpisany Teraz oczekiwać na paczkę i odbiór Auta Przelew oczywiście wykonany. Pozdrawiam
ShiningCar Opublikowano 18 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 mcwojek, Dziękuję! __________________________ Wszytskich spragnionych i oczekujących na dostawę Ultimate Compound informuję, że produkt powinien być dostepny w czwartek..... ... jest również szansa, że w tym tygodniu pojawi się bardzo ciekawa MF - gramaturka 1200
alarec Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Paczuszka #1753 dotarła szybko. Niestety magi foam była wylana, z baniaka ubyło gdzieś ok.200-300ml. Nie wiem czy duragloss też się nie wylał, bo jak wyciągałem to wszystko było w pianie, nawet kartonik mokry, na oko DG jest jakieś 20ml, nie wiem ile powinno być w próbce. Opakowania były zabezpieczone folią, ale niestety nie pomogło to w pełni, chociaż pewnie ograniczyło to wycieknięcie większej ilości płynu.
ShiningCar Opublikowano 18 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 alarec, hmm z mojej strony moge tylko przeprosić za kłopot. Jeśli dysponujesz zdjęciem uszkodzonej paczki wyslij ją proszę do Nas. Problem postaram się rozwiązać przy ewentualnym kolejnym zamówieniu. Szampon Duragloss-tester ma pojemność 30ml.
alarec Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2012 Jak będę w domu to zrobię zdjęcie i ci podeśle, zobaczysz ile ubyło, bo ja dokładnie nie mierzyłem. edit--- SC Juz ci wysłałem maila z fotkami.
ShiningCar Opublikowano 19 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2012 alarec, powstałe straty wyrównamy w najbliższej przyszłości _______________________________________ Meguiar's Ultimate Compound dojechał również do Nas Zapraszamy
alarec Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2012 Ok. Bede musial zamowic jakis dresing do opon, uszczelek drzwi i okien to sie przypomne w zamowieniu. Dzieki za wyrozumialosc. Pozza tym magifoam swoja droga jest zle opakowana, jak zamawialem ja z show car shine to pamietam ze tez sie wylala mimo ze opakowanie bylo zawiniete w folie i reklamowki.
ShiningCar Opublikowano 23 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 Jutro, a właściwie prawie już dziś dojdzie sporo nowych ciekawych produktów Warto obserwować temat, szczegóły już za kilka godzin
kubik Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 GL wreszcie skończony,kwarc rzeczywiście robi robotę i tak się nie rysuje Dzięki za pomoc
ShiningCar Opublikowano 24 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 GL wreszcie skończony,kwarc rzeczywiście robi robotę i tak się nie rysuje Dzięki za pomoc Jeśli mogłem pomóc to jest mi bardzo miło Mam nadzieję, że właściciel wyraził zachwyt po Twojej/Waszej pracy. _______________________ Dziś mała aktualizacja asortymentu sklepu! Zobaczcie sami! Nowości
kubik Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 GL wreszcie skończony,kwarc rzeczywiście robi robotę i tak się nie rysuje Dzięki za pomoc Jeśli mogłem pomóc to jest mi bardzo miło Mam nadzieję, że właściciel wyraził zachwyt po Twojej/Waszej pracy. Był chyba w lekkim szoku,bo gdy pokazaliśmy zdjęcia jak wyglądał przed,to pytał czy to zdjęcia jego lakieru Do następnego razu Pozdrawiam
ShiningCar Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 Był chyba w lekkim szoku,bo gdy pokazaliśmy zdjęcia jak wyglądał przed,to pytał czy to zdjęcia jego lakieru I pomyśleć, że "jego lakier" po profesjonalnej polerce był Myślę, że po "odświeżeniu" i aplikacji CQ będzie Was polecał Pozdrawiam!
Danio Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 Adam, nie dotarła moja płatność za 1795?
ShiningCar Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 Adam, nie dotarła moja płatność za 1795? poszlo na PW [ Dodano: 26 Wrzesień 2012, 19:20 ] Dziś zostały uzupełnione stany FlexiPads + doszły nowe pozycje tej firmy + nowe niższe ceny Uzupełnione zostały również stany Wolfgang Concours-Series w nowych niższych cenach. Serdecznie zapraszamy
ShiningCar Opublikowano 2 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Dzisiaj pojawiło się parę nowości, polecamy zajrzeć do działu Do tej pory jakoś było nam nie po drodze, ale jest i u Nas... Scholl Concepts Zapraszamy na coś niecoś
oser92 Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2012 Kiedy można się spodziewać próbek Bilt-Hamber Auto Balm?
Rekomendowane odpowiedzi