ShiningCar Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Hubert, mam nadzieję, że jutro będzie u Nas
ShiningCar Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Dzisiaj przyszła dostawa nowych produktów: - COLOURLOCK - zestawy do skóry i alcantary - MOTHERS- mleczko do chromów, szmapon w pojemności 1892 ml - MEGUIAR'S - składane wiaderko Uzupełniliśmy także brakujące stany producentów: Mothers, Meguiar's, ValetPRO, Poorboy's World - są testery Natural Look, Black Hole Kolejna dostawa brakujących pozycji jeszcze dzisiaj wieczorem lub w poniedziałek + kolejne nowe pozycje. Pozdrawiamy
Stefan-16 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Kiedy będzie Prickbort MAC 124??
ShiningCar Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Stefan-16, w zasadzie to już jest, musi tylko dojechać z sortowni w Krakowie
ShiningCar Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Kiedy będzie Prickbort MAC 124?? Dzisiaj dojechał, tak jak Nielsen
ShiningCar Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Do końca tygodnia pojawią się kolejne produkty, których od dłuższego czasu brakuje w Naszej ofercie, a w przyszłym tygodniu baaardzo ciekawe nowości
gdynia007 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Hej Jak wygląda sytuacja z zamówieniem 1654? Przelew w mbanku zrobiłem przedwczoraj (21.08), czyli po zaksięgowaniu i pierwszej sesji Eliksir kaskę u siebie na koncie powinniście dostać już wczoraj przed 12:00, a widzę cały czas status "oczekiwanie na płatność". Normalnie bym tak nie cisnął ale towar potrzebuję max do środy. Z góry dzięki!
ShiningCar Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 HejJak wygląda sytuacja z zamówieniem 1654? Przelew w mbanku zrobiłem przedwczoraj (21.08), czyli po zaksięgowaniu i pierwszej sesji Eliksir kaskę u siebie na koncie powinniście dostać już wczoraj przed 12:00, a widzę cały czas status "oczekiwanie na płatność". Normalnie bym tak nie cisnął ale towar potrzebuję max do środy. Z góry dzięki! Witaj, Paczka zostala wyslana w dniu dzisiejszym, przelew doszedl ale wczoraj wieczorem - coś te banki ostatnio strasznie opóżniają wpłaty Paczka bedzie u Ciebie, max do poniedzialku, choc wydaje mi sie ze powinna byc na jutro pozdrawiam,
ShiningCar Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 gdynia007, również dziękujemy! Miłego "urzędowania" _______________________________________________________ Dawno nic nie było, więc myślimy..... Może jakiś konkursik?
Carire Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 ShiningCar, chetnie a co dokładnie ?
ShiningCar Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Carire, a coś fajnego wymyślimy - jak zwykle zresztą
Stefan-16 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 zamówienie 1672 poszło, kasa przelana.
ShiningCar Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Stefan-16, dzięki bardzo Paczka już wysłana, więc powinna być u Ciebie jutro __________________________________________ W związku z faktem iż w niedługim czasie zamawiamy dla siebie oraz kilku osób z poza forum, doskonale już znane urządzenia George GVE 370-2 - prosimy o wyrażenie ewentualnego zainteresowania, wówczas zaplanujemy pewne kwestie i uzgodnimy szczegóły zakupu
pawel020202 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Jestem chętny, ale zakup w okresie jesień/zima. Z jakim wyposażeniem sprzęt i czy będą dodatkowe akcesoria do nabycia?
ShiningCar Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 pawel020202, być może zostanie u Nas kilka sztuk na stanie Wszystko jest do uzgodnienia (wyposażenie dodatkowe) _________________________________________________________________ Już kilku z Was przekonało się o jakości padów polerskich Monello! Zapraszamy więc tych z Was, którzy nie mogą się przełamać, do ich sprawdzenia i skorzystania z promocji.....
ZAkk Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zamówienie 1674 złożone, pieniążki też powinny być już u Was na koncie Pozdrawiam
ShiningCar Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2012 ZAkk, dziękuję za zamówienie! W tym tygodniu, lub na początku przyszłego Nasz asortyment powinny zasilić nowe marki - jedna częściowo znana, druga natomiast ciekawa, nawet bardzo - luksusowa, tyle powiem - niebawem w zawiązku z tym przedstawiamy Wam pewne informacje
minime Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Witam, zamówienie 1694 - $$$ w drodze pozdrawiam i czekam na pake M.
Administrator Evo Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Mitchell and King Woski podobno dają radę .
bono-e30 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Po wielu bojach, kolejna paczka już u mnie Zmieniamy dostawcę paczek A shining polecam jak zwykle, wszedzie i każdemu. Do następnego. (pewnie niebawem)
ShiningCar Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 zamówienie 1694 - $$$ w drodze Michał, dziękuję Evo wyręczył Nas w kwestii ujawnienia tej być może dla niektórych z Was niespodzianki - dzięki Niebawem uzupełnimy informacje związane z obecnością marki w Polsce oraz przedstawione zostaną możliwości jakie w związku z Tym pojawią się przed Wami. Po wielu bojach, kolejna paczka już u mnie Szymon nawet nie wiesz jaka to dla mnie ulga, że dotarła... szczególnie przed weekendem Niskie dla Ciebie ukłony za cierpliwość
Rekomendowane odpowiedzi