Carire Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2012 FSO-Team, pewnie że się nie zawiedziesz sam zobaczysz że są godni polecenia
wojtas88 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2012 Zamówienie 1506 doszło błyskawicznie! Dzięki Panowie
ShiningCar Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2012 Jeszcza raz dzięki Adam za dostawę Powiedz mi jeszcze co to jest toto różowo-czerwone bo zapomniałem spytać Nie ma problemu Poszło PW Chyba chwilowo jedna z lepszych promocji u Partnerów Forum. Dla kupujących tu pierwszy raz to świetna oferta. Niby to tylko 8%, ale przy moich małych zakupach rabat prawie 10zł, więc zwraca się za przesyłkę. Polecam! PS. Czekam na realizację, ale czytając komentarze innych, jestem pewny, że się nie zawiodę. Dzięki za mile słowo Cieszymy się, że promocja przypadla do gustu Jutro rano realizujemy Twoje zamówienie
ShiningCar Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2012 Dzisiaj uzupełniliśmy brakujące od jakiegoś czasu produkty firm: Presta (m.in szampon), AutoGlym, 3M, Meguiar's Doszło też pare nowości, które wrzucimy jeszcze dzisiaj w asortyment
barteKKK03 Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2012 Zamówienie złożone (numer 1533), przelew zrobiony, 8% rabatu na wejściu wygląda bardzo atrakcyjnie Więc nie pozostaje nic innego jak czekać na kuriera z paczką która zapełni luki w moim baaaardzo podstawowym pierwszym zestawie kosmetyków na pewno niedługo zgłoszę się po konkretne akcesoria, bo tego mi teraz głównie brakuje
Carire Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2012 ShiningCar, a kiedy bedzie nowa piana od valetpro ale w mniejszych buteleczkach ? chcemy więcej nowości
DawPi Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2012 Carire, z tego, co kojarzę to chyba Michał z EXCEDE (dystrybutor) pisał, że nieprędko, ale oby się mylił.
ShiningCar Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2012 Miejmy nadzieję, że tak będzie..... A nowości znów jakie? Promocyja weekendowa Presta
Carire Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2012 DawPi, aha... No to więc czekamy cierpliwie a nie wiem jakieś fajne i ciekawe jak zawsze
ShiningCar Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2012 Maciej, a może spróbujesz coś z Golden Shine ? Jakiś pachnący QD albo cuś ? Wydasz pozytywną opinię..... to rozglądniemy się za czymś nowym
Carire Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2012 ShiningCar, jak tak to chętnie coś wypróbuje
ShiningCar Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 W związku z Waszym ciągłym zainteresowaniem "czymś nowym" mamy plan. Plan wprowadzenia do Naszego sklepu produktów pewnej marki. Marka jest BARDZO WYJĄTKOWA tzw HAND MADE i zdecydowanie mało komercyjna Przed ewentualnym jej wprowadzeniem, chcieliśmy poznać Wasze zdanie na ten temat. Czy jesteście otwarci na "coś" nowego, wyjątkowego, bardzo dobrego? Wiemy, że używacie sprawdzonych produktów, ale.... no właśnie Are you ready for this?!
escimo Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 ShiningCar, ja jestem jak najbardziej ZA! Lubię testować nowinki i niszowe produkty
ShiningCar Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 escimo, jeszcze kilka takich wpisów i postaramy się zamieszać
misiasty86 Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 Ja też jestem Za . Tylko czekam na odp. jak bedzie z tą paczką do Norwegii.
Carire Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 ShiningCar, moje zdanie znasz wiec czekamy
ShiningCar Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 misiasty86, ja myślał, że Ci odpisano Wskakuję zatem na pw Maciek, uwierz mi, że prestiż na dzielni z tymi produktami rośnie A jak pachną to już nie mówię
arekr6 Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 Postów mam mało, wiedzę na razie zdobywam, kilka produktów liznąłem, ale gdyby można było przetestować nowości (nawet gdyby kupić małą ilość np na jedno auto) to czemu nie. "Starzy wyjadacze" na pewno od razu porównali by je ze sprawdzonymi produktami i było by wiadomo. Ode mnie macie na pewno ponieważ lepiej sprzedawać coś czego nie ma nikt będąc pewnym jakości produktu niż bić się o klienta produktem, który ma każdy w swojej ofercie i w cenie czasem +-10gr taniej
ShiningCar Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 arekr6, bardzo fajnie, że tak myślisz Dziękuję za opinię
arekr6 Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 jak byście chcieli mogę w zamian za koszulkę/microfibrę (bo za darmo nawet w mordę nie leją) pomóc wam w promowaniu nowej marki na swoim regionie, czyli całe Województwo mazowieckie i łódzkie , ale dalsza rozmowa na pv i nie obchodzi mnie jaka to marka, grunt aby produkt był dobry
tetrus Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 postaramy się zamieszać Wiec zamieszajcie
ShiningCar Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 Wyjścia nie ma.... negocjacje w takim razie muszą nabrać tempa
pascal Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 Uchylisz tajemnicy co to za marka??
ShiningCar Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 pascal, jeśli uda się dograć pewne szczegóły - z pewnością Was poinformuję - na razie nie ma co zapeszać Marka z pewnością jest nietuzinkowa
Rekomendowane odpowiedzi