ShiningCar Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 Maciek, będzie w przyszłym tygodniu - CarPRO i jeszcze jedna "kudłata"
Carire Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 Super:) a jakies fajne reczniki waflowe?
ShiningCar Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 ... te nasze są o dziwo skuteczne i raczej nikt na nie nie narzeka
ragandbones Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zamówienie 1385 złożone...nie wiem o której otwieracie ale zjawiam się około 10 i może uda się odebrać [ Dodano: 29 Czerwiec 2012, 15:06 ] Udało się, dzięki! Uwaga ode mnie: Zmieńcie na stronie w dziale kontakt adres, dopisując, że jest to osiedle Europejskie. Znalezienie was to mega wyzwanie
bono-e30 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 Osobiście, jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie, i polecam każdemu kto pyta. Obsługa I klasa , nawet takiego marudera jak ja
ShiningCar Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 ragandbones, cenna wskazówka - dziękuję, za zamówienie również bono-e30, za złapanie bakcyla i wspólną pasję.....
ragandbones Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Wiadomo coś o dostawie od Dodo?
ShiningCar Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Wiadomo coś o dostawie od Dodo? Połowa, a w najgorszym przypadku koniec przyszłego tygodnia Warto poczekać
ShiningCar Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2012 trzeba poczekac bo warto środa, najpóżniej czwartek
ShiningCar Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2012 Kochani, W związku z tym, że Nasi rodacy w ten weekend dali Nam wiele powodów do dumy, organizujemy całkiem przyzwoitą promocję Jak wiemy już za kilka minut rozpocznie się mecz finałowy Ligi światowej Polska -USA. Otwieramy więc przed Wami kolejną bramę promocyjną. Bramę do otrzymania zupełnie free ręcznika do osuszania Fluffy! Warunkiem jest złożenie zamówienia powyżej 300zł. Naszym życzymy zwycięstwa a Was zapraszamy do wzięcia udziału w promocji! Promocja trwa do 11.07.2012!
michu Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2012 a kiedy będziecie dostawa BILT-HAMBER Autofoam? i jak długo będzie cena promocyna?
ShiningCar Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 michu, mam nadzieję, że w tym tygodniu. Cena może się utrzyma
ShiningCar Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 Pierwsza tura nowości w tym tygodniu, a to dopiero początek Klik
ShiningCar Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 czekam, czekam wiesz na co Towar przyszedł, zaraz bierzemy sie za rozpakowywanie, focenie i dodawanie na sklep, po południu będzie dostępny na sklepie
ragandbones Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Dostawa Dodo Skromne zamówienie złożone, zjawiam się osobiście po odbiór w okolicy godziny 10:30 (tym razem już nie zabłądzę )
ShiningCar Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 Moi Drodzy, Jako, że wakacje w pełni (coby nudno nie było i byście o detailingu nie zapomnieli ) zapraszamy do skorzystania z Naszej nowej promocji. Każdy z Was, kto od dnia dzisiejszego zarejestruje się w Naszym sklepie otrzyma jednorazowy rabat na pierwsze zakupy w wysokości 8%! Promocja trwa do 31.07.2012r! Zapraszamy do skorzystania z Naszej oferty
ragandbones Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2012 Kiedy jakaś dostawa lub nowości w kategorii ręczniki waflowe?
ShiningCar Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2012 Kiedy jakaś dostawa lub nowości w kategorii ręczniki waflowe? Nowe produkty pojawią się w przyszłym tygodniu, być może ręczniki też
kemotkr Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2012 Jeszcza raz dzięki Adam za dostawę Powiedz mi jeszcze co to jest toto różowo-czerwone bo zapomniałem spytać
FSO-Team Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2012 Chyba chwilowo jedna z lepszych promocji u Partnerów Forum. Dla kupujących tu pierwszy raz to świetna oferta. Niby to tylko 8%, ale przy moich małych zakupach rabat prawie 10zł, więc zwraca się za przesyłkę. Polecam! PS. Czekam na realizację, ale czytając komentarze innych, jestem pewny, że się nie zawiodę.
Rekomendowane odpowiedzi