PurkusKuchatek Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zamówienie 1312 , złożone 14.06. - przelew wykonany przed południem, powinien być zaksięgowany na koncie po 15:00. Dotarł?
kisiek_ Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 wziąłem dzisiaj auto na spacer i chciałem zobaczyć gdzie znajduje sie firma mimo usilnych walk z iGo i googlami nigdzie nie znalazłem sklepu shining car:(
ShiningCar Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 PurkusKuchatek, sprawdzam status zamówienia, zaraz otrzymasz odpowiedz kisiek_, tajna skrytka powiadasz? Troszkę schowani jesteśmy, ale tylko troszkę.... Zapraszamy na zakupy
mario448 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zamówienie nr 1294 doszło w piątek. Wielkie dzięki za udane zakupy. Pozdrawiam i do następnego.
ShiningCar Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 mario448, bardzo Nam miło, że jesteś zadowolony z zakupów! Niebawem w sklepie powinny pojawić się nowe dobre produkty plus nowe marki - zainteresowanych zapraszamy a tych jeszcze nie do końca - tym bardziej !
PurkusKuchatek Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Niebawem w sklepie powinny pojawić się nowe dobre produkty plus nowe marki Teraz? Jak dopiero co zamówiłem? Jak bardzo "niebawem"?
kisiek_ Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Mógłbym prosić o narysowanie jakiejś mapy? Bo raz ze bedę chciał odebrac zamówienie które niebawem złożę a dwa chcę jeszcze cos do tego dobrać
ShiningCar Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Teraz? Jak dopiero co zamówiłem? PurkusKuchatek, będzie jeszcze okazja, oj będzie kisiek_, PW
mario448 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Kolejne zakupy zrobione. Zamówienie nr 1345 złożone, opłacone a potwierdzenie przelewu powędrowało na maila. Pozdrawiam
kisiek_ Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 MOżna jeszcze dzisiaj do was zaglądnąć i zrobić jakieś zakupy?
ShiningCar Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 mario448, dziękuję kisiek_, pw ___________________________________________________________ Dla zainteresowanych komunikat W tym tygodniu lub z początkiem przyszłego tygodnia dotrze do Nas kilka ciekawych produktów w tym wełniane WashPad'y Zapraszamy
kisiek_ Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Współpraca z shiningcar.pl jest poprostu rewelacyjna Jutro kolejne zakupy:) ps. co to dokładnie za testery dostałem?
mario448 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 To jest niewiarygodne!!! Wczoraj zamówienie, dziś dostawa:) U takiego Partnera warto robić zakupy, nie ma to tamto Wielkie dzięki. Jeszcze tu zawitam
ShiningCar Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Współpraca z shiningcar.pl jest poprostu rewelacyjna Jutro kolejne zakupy:) Dzieki wielkie To jest niewiarygodne!!! Wczoraj zamówienie, dziś dostawa:) U takiego Partnera warto robić zakupy, nie ma to tamto Wielkie dzięki. Jeszcze tu zawitam Staramy się jak możemy, żeby dostawy jeszcze usprawnić, dzięki za miłe słowa i do następnego
Carire Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 kiedy te nowosci bo sie doczekac nie moge i uzupelnij stan o rekawice carpro i wiecej chcemy recznikow waflowych
ShiningCar Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 kiedy te nowosci bo sie doczekac nie moge i uzupelnij stan o rekawice carpro i wiecej chcemy recznikow waflowych Rękawica CarPro będzie w przyszłym tygodniu Nowości już do nas jadą, pierwsza cześć powinna być na początku przyszłego tygodnia, a druga część pod koniec Oczywiście oprócz nowości (warto poczekać ) uzupełnione zostaną brakujące pozycje Dzisiaj w końcu uzupełniliśmy stany Mothers-a.
Capaz Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 ShiningCar, wielkie dzięki za zakupy Najwyższy poziom
ShiningCar Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2012 Capaz, dziękuję, polecam się pamięci ________________________________________ W asortymencie pojawiło się kilka bardzo ciekawych pozycji, w tym prosto z Californii - GOLDEN SHINE - zachęcamy do testów Nowości Zapraszamy
Bieniek Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2012 Ja rowniez dziekuje za wspolprace. Wzorowo!
ShiningCar Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2012 Bieniek, bardzo miło z twojej strony i dziękuję za zamówienie Takie lepsiejsze traktowanie u Nas masz już wpisane w kartotekę Miłego dnia
czaptan Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2012 ShiningCar, jak tam dostawy? Jest szansa że zaległa gąbka w następnym tygodniu będzie?
ShiningCar Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2012 ShiningCar, jak tam dostawy? Jest szansa że zaległa gąbka w następnym tygodniu będzie? Poszło PW
ShiningCar Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 Dawid, spodziewamy się w przyszłym tygodniu __________________________________________ * 199zł zamiast 235zł Zapraszamy
Rekomendowane odpowiedzi