DasNiko Opublikowano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca Hej! Jestem nowy w detailingu, coś tam liznąłem wiedzy, ale liczę, że o wiele więcej wiedzy zdobędę od doświadczonych Kolegów i Koleżanek z tego forum. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armani_91 Opublikowano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca Cześć Wpadłem się przywitać! Jestem fanem czystego samochodu dlatego też mnie tutaj przywiało. Wiosna coraz bliżej dlatego niedługo zaczynam zabawę z moim Fordem na grubo Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek1981 Opublikowano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca Witam wszystkich forumowiczów mam nadzieję że dowiem się tu wielu rzeczy ale też będę mógł podzielić się swoimi spostrzeżeniami i doświadczeniami. Pozdrawiam Przemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amatorskidetailing Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMa Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Witam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczbach Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Cześć, Przyjemnie się czyta forum, może zacznę się udzielać. Lubię pucować autka. Dbam o nie bardziej niż o kobietę i wydaję na nie więcej pieniędzy niż na kobietę. Kiedyś Quashqai. Dzisiaj Tesla 3. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nexy95 Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Siemanko, lubię pucować stare gruzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyt Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Dzień dobry Czytam od dawna, ale w koncu postanowiłem sie zarejestrować, żeby odpytać o sprzęt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek.kafar Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Cześć wszystkim, jest tu ktoś z okolic Boronowa? Powiatu Lublinieckiego? Częstochowy? Czas zacząć porządnie dbać o auto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yohny Opublikowano 18 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Elo wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batrixx Opublikowano 19 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Witam wszystkich, w detailingu działam już od paru lat głównie w moim garażu postanowiłem dołączyć do tego forum podzielić się swoimi spostrzezeinami jak i dowiedzieć się czegoś nowego. Bo nic nie cieszy bardziej jak błyszcząca fura :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszner Dawid Opublikowano 27 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Poziomka Opublikowano 7 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmot Opublikowano 7 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja Witam serdecznie Chętnie będę dzielił się swoimi spostrzeżeniami głównie co do chemii samochodowej i czytał również wasze. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hera1111 Opublikowano 16 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mercatus Opublikowano 16 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja Cześć, z góry dzieki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto3650 Opublikowano 24 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja Witam wszystkich forumowiczów. Zaczynam amatorsko przygodę z praniem swoich aut. Liczę, na pomoc od braci detailingowej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawson Opublikowano 31 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja Cześć Trzeba się dokształcać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckrauze Opublikowano 5 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Cześć, czas się przywitać. Długo się do tego zbierałem ponieważ na początku nie wiedziałem czy to jest ta droga, którą chcę iść. Obserwowałem Wasze wypowiedzi, testy, zdjęcia. Bardzo dużo się nauczyłem i teraz wiem, że chcę zostać na dłużej i aktywnie uczestniczyć w życiu forum. Moja przygoda zaczęła się od rdzawych kropek na białym lakierze. Zacząłem szukać co gryzie moją białą Kię. Później były kolejne zakupy QD-ów, wosków i innych preparatów do pielęgnacji aut. Jestem typowym entuzjastą i pewnie tak zostanie chociaż zakupy chemii towarzyszą mi bardzo często. Zawodowo jestem związany z branżą motoryzacyjną, ale w innej kwestii, a sprawy dbania o auto, wypolerowania rys, nabłyszczania traktuję na ten moment mocno hobbystycznie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeepwdyzlu Opublikowano 14 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Cześć! Witam wssystkich, chcę dbać o auto sam, stąd chęć pogłębiania wiedzy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinosss Opublikowano 6 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca Cześć Wszystkim! Przyszła wreszcie pora żeby zawitać i zgłębiać wiedzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkacz Opublikowano 21 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia Hej, fajnie do was dołączyć miło poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezesinho Opublikowano 26 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia Witam wszystkich, miło poznać miłośników dopieszczonych fur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berys Opublikowano 9 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi