DasNiko Opublikowano 23 Marca Zgłoś Opublikowano 23 Marca Hej! Jestem nowy w detailingu, coś tam liznąłem wiedzy, ale liczę, że o wiele więcej wiedzy zdobędę od doświadczonych Kolegów i Koleżanek z tego forum. :)
Armani_91 Opublikowano 24 Marca Zgłoś Opublikowano 24 Marca Cześć Wpadłem się przywitać! Jestem fanem czystego samochodu dlatego też mnie tutaj przywiało. Wiosna coraz bliżej dlatego niedługo zaczynam zabawę z moim Fordem na grubo Pozdrawiam
Przemek1981 Opublikowano 24 Marca Zgłoś Opublikowano 24 Marca Witam wszystkich forumowiczów mam nadzieję że dowiem się tu wielu rzeczy ale też będę mógł podzielić się swoimi spostrzeżeniami i doświadczeniami. Pozdrawiam Przemek
baczbach Opublikowano 6 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia Cześć, Przyjemnie się czyta forum, może zacznę się udzielać. Lubię pucować autka. Dbam o nie bardziej niż o kobietę i wydaję na nie więcej pieniędzy niż na kobietę. Kiedyś Quashqai. Dzisiaj Tesla 3. 3
szyt Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia Dzień dobry Czytam od dawna, ale w koncu postanowiłem sie zarejestrować, żeby odpytać o sprzęt :)
wujek.kafar Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia Cześć wszystkim, jest tu ktoś z okolic Boronowa? Powiatu Lublinieckiego? Częstochowy? Czas zacząć porządnie dbać o auto :)
Batrixx Opublikowano 19 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia Witam wszystkich, w detailingu działam już od paru lat głównie w moim garażu postanowiłem dołączyć do tego forum podzielić się swoimi spostrzezeinami jak i dowiedzieć się czegoś nowego. Bo nic nie cieszy bardziej jak błyszcząca fura :)
Asmot Opublikowano 7 Maja Zgłoś Opublikowano 7 Maja Witam serdecznie Chętnie będę dzielił się swoimi spostrzeżeniami głównie co do chemii samochodowej i czytał również wasze. Pozdrawiam.
moto3650 Opublikowano 24 Maja Zgłoś Opublikowano 24 Maja Witam wszystkich forumowiczów. Zaczynam amatorsko przygodę z praniem swoich aut. Liczę, na pomoc od braci detailingowej. Pozdrawiam
luckrauze Opublikowano 5 Czerwca Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca Cześć, czas się przywitać. Długo się do tego zbierałem ponieważ na początku nie wiedziałem czy to jest ta droga, którą chcę iść. Obserwowałem Wasze wypowiedzi, testy, zdjęcia. Bardzo dużo się nauczyłem i teraz wiem, że chcę zostać na dłużej i aktywnie uczestniczyć w życiu forum. Moja przygoda zaczęła się od rdzawych kropek na białym lakierze. Zacząłem szukać co gryzie moją białą Kię. Później były kolejne zakupy QD-ów, wosków i innych preparatów do pielęgnacji aut. Jestem typowym entuzjastą i pewnie tak zostanie chociaż zakupy chemii towarzyszą mi bardzo często. Zawodowo jestem związany z branżą motoryzacyjną, ale w innej kwestii, a sprawy dbania o auto, wypolerowania rys, nabłyszczania traktuję na ten moment mocno hobbystycznie. 1
jeepwdyzlu Opublikowano 14 Czerwca Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca Cześć! Witam wssystkich, chcę dbać o auto sam, stąd chęć pogłębiania wiedzy. 1
Marcinosss Opublikowano 6 Lipca Zgłoś Opublikowano 6 Lipca Cześć Wszystkim! Przyszła wreszcie pora żeby zawitać i zgłębiać wiedzę :)
tomkacz Opublikowano 21 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia Hej, fajnie do was dołączyć miło poznać
Prezesinho Opublikowano 26 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia Witam wszystkich, miło poznać miłośników dopieszczonych fur.
olaf55 Opublikowano 8 Listopada Zgłoś Opublikowano 8 Listopada Cześć, miło mi do was dołączyć, jako totalny laik i amator
Rekomendowane odpowiedzi