DlaBrykiPłock Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Dzień Dobry i pozdrawiam wszystkich zgromadzonych Jestem pracownikiem sklepu z chemią i akcesoriami do detailingu "Kosmetyki Dla Bryki" Jeśli mamy tu kogoś z Płocka, zapraszam serdecznie do zakupów, a już niedługo ruszamy z naszą nową stroną internetową. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczar Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Cześć! Lubię czystość zwłaszcza w środku. Tej na zewnątrz się uczę, a i przyda się ktoś z usługą korekty lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszb222 Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananu Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko82 Opublikowano 25 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 Witam Wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek EM Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 Witam wszystkich serdecznie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TequilaW Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Cześć, pozdrawiam wszystkich z Wrocławia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yarpen Opublikowano 18 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 Witam Forumowiczów! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSNQ Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Witam wszystkich 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michauthew Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 Cześć, pozdrawiam z Lublina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloo Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaguarxjr650 Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Witam ja i mój kot Jaguar XJR x351 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guess_ Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Witam Jest to mój pierwszy post więc warto się przywitać. Jestem fanatykiem Auto Detailingu, sporo projektów za mną. Miałem dość długą przerwę w detailingowych działaniach ale znowu planuje hobbystycznie do tego wrócić Niedługo postaram się pokazać trochę moich prac Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulse Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Cześć! Zbijam piąteczkę pierwszym postem choć tak naprawdę stałym bywalcem forum w poszukiwaniu wiedzy jestem już ładnych parę lat (ot, podglądacz) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedmar Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Hej Na forum jestem od ponad czterech lat, ale dopiero teraz zamierzam postować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciuspala Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Witam wszystkich Detailing to moja zajawka od kilku lat, dłubie wieczorami przy swoich i znajomych autach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejm Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Witajcie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur wroclaw Opublikowano 20 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Witam wszystkich. Wiele lat temu , mniej więcej kiedy na rynku pojawiło się pierwsze fusso zajmowałem się tym tematem zawodowo robiąc głównie samochody i motocykle dla handlarzy. Dzisiaj już tylko hobbystyczne. Zaglądałam tu regularnie ale jakoś nigdy nie założyłem konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testfahrer Opublikowano 20 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Pozdrawiam z Trójmiasta, niestety musiałem założyć nowe konto, ponieważ straciłem poprzednie. Cieszę się, że akurat to forum jeszcze funkcjonuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luster Opublikowano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca Witam forumowiczów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starkus Opublikowano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca Witam wszystkich forumowiczów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasper Opublikowano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paul098 Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biznes Online24 Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca Cześć, Auto Detailingiem się nie zajmuję, ale dla firm Auto Detailingowych mogę zrobić dużo dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Detacar Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca Witam wszystkich, Zarejestrowałem się ponieważ chciałbym poznać tajniki detailingu i myślę że to najlepsze do tego miejsce. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi