DlaBrykiPłock Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Dzień Dobry i pozdrawiam wszystkich zgromadzonych Jestem pracownikiem sklepu z chemią i akcesoriami do detailingu "Kosmetyki Dla Bryki" Jeśli mamy tu kogoś z Płocka, zapraszam serdecznie do zakupów, a już niedługo ruszamy z naszą nową stroną internetową. 1
arczar Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Cześć! Lubię czystość zwłaszcza w środku. Tej na zewnątrz się uczę, a i przyda się ktoś z usługą korekty lakieru
bananu Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.
Arek EM Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2023 Witam wszystkich serdecznie. Pozdrawiam
TequilaW Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2023 Cześć, pozdrawiam wszystkich z Wrocławia. 1
Yarpen Opublikowano 18 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2023 Witam Forumowiczów! 1
Michauthew Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 Cześć, pozdrawiam z Lublina
jaguarxjr650 Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2023 Witam ja i mój kot Jaguar XJR x351
Guess_ Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia Witam Jest to mój pierwszy post więc warto się przywitać. Jestem fanatykiem Auto Detailingu, sporo projektów za mną. Miałem dość długą przerwę w detailingowych działaniach ale znowu planuje hobbystycznie do tego wrócić Niedługo postaram się pokazać trochę moich prac Pozdrawiam 1
Pulse Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia Cześć! Zbijam piąteczkę pierwszym postem choć tak naprawdę stałym bywalcem forum w poszukiwaniu wiedzy jestem już ładnych parę lat (ot, podglądacz) 1
wedmar Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia Hej Na forum jestem od ponad czterech lat, ale dopiero teraz zamierzam postować
maciuspala Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia Witam wszystkich Detailing to moja zajawka od kilku lat, dłubie wieczorami przy swoich i znajomych autach. 1
Artur wroclaw Opublikowano 20 Lutego Zgłoś Opublikowano 20 Lutego Witam wszystkich. Wiele lat temu , mniej więcej kiedy na rynku pojawiło się pierwsze fusso zajmowałem się tym tematem zawodowo robiąc głównie samochody i motocykle dla handlarzy. Dzisiaj już tylko hobbystyczne. Zaglądałam tu regularnie ale jakoś nigdy nie założyłem konta.
Testfahrer Opublikowano 20 Lutego Zgłoś Opublikowano 20 Lutego Pozdrawiam z Trójmiasta, niestety musiałem założyć nowe konto, ponieważ straciłem poprzednie. Cieszę się, że akurat to forum jeszcze funkcjonuje.
Biznes Online24 Opublikowano 22 Marca Zgłoś Opublikowano 22 Marca Cześć, Auto Detailingiem się nie zajmuję, ale dla firm Auto Detailingowych mogę zrobić dużo dobrego
Detacar Opublikowano 22 Marca Zgłoś Opublikowano 22 Marca Witam wszystkich, Zarejestrowałem się ponieważ chciałbym poznać tajniki detailingu i myślę że to najlepsze do tego miejsce. Pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi