NiebieskiKolega Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Siemka, w sumie jestem tu od dłuższego czasu ale dopiero teraz postanowiłem założyć konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piobo Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Hej, witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capko1990 Opublikowano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Siema wszystkim 🫡 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faniauta Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Cześć wszystkim! Trochę już działam w autodetailingu ale dopiero teraz tutaj. Chętnie będę się udzielać i dzielić tym co wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryksta Opublikowano 1 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Witam wszystkich z wielkopolski ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku91 Opublikowano 1 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Cześć Jest to mój pierwszy post na forum więc wypada się przywitać. Lubię dbać o swój samochód dlatego też tutaj się znalazłem Pozdrowienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olice Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Witam was z zagranicy! Odkryłem detailing początkiem bieżącego roku i od tego czasu staram się pielęgnować swoje auto jak mogę Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoKamilBek94 Opublikowano 14 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polll Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Witam ,wszytskich Detalingiem zajmuje się hobbystycznie testuje rożne produkty i staram się wyciągać z tego jakieś wnioski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert90 Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubass22 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Witam wszystkich detailingowych wariatów, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudnikmariusz86 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Witam i pozdrawiam forumowiczow. Zapalony bzik na punkcie czystosci mojej Skodziny 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frappe Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Cześć, wszystkiego dobrego w nowym roku! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fillon Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Witam wszystkich bardzo serdecznie! od dłuższego czasu przeglądam forum ale dopiero teraz sie przywitałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imola33 Opublikowano 17 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Hej wszystkim. Forum czytam już od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz zapadła decyzja o założeniu konta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewZS Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Dzień dobry wszystkim! Pasjonuję się amatorsko detailingiem. Zarejestrowałem się w poszukiwaniu ciekawostek i opinii dotyczących chemii. Może znajdę tu również praktyczne porady.... nie wiem jeszcze nie zgłębiałem tajników forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 @AndrewZS myślę , że na pewno znajdziesz wiele interesujących Cię informacji dotyczących chemii i praktycznych porad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agkp Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Cześć wszystkim! Forum śledzę już od ok. 3 lat i w końcu przyszedł czas na rejestrację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casteam12 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yookeekaze Opublikowano 3 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Witam wszystkich! Obserwuje i czytam to forum od ładnych kilku lat (chyba od 2018 kiedy zacząłem się amatorsko interesować tematem) to wypadało by się w końcu przywitać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1202 Opublikowano 26 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Hej. Witam wszystkich. Na forum jestem od dzisiaj Amatorsko bawiłem się trochę detailingiem mojego DS'a. Teraz przyszła kolej na zmianę autka i w związku z tym trzeba podnieść level umiejętności 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronika950 Opublikowano 28 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Witam wszystkich użytkowników forum Kosmetyka Aut Pracuję w firmie Detailer.pl, będę dodawać dla Was nowości, informacje, promocje z naszej oferty. Cieszę się, że mogę dołączyć do tak szerokiego grona pasjonatów detailingu. Pozdrawiam Weronika www.detailer.pl 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golf86 Opublikowano 4 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Witam wszystkich 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano87 Opublikowano 7 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Witam wszystkich, Od dłuższego czasu interesuje się detailingiem, na forum od dawna, ale dopiero teraz założone konto. Fan BMW i czystego auta 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norti Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Cześć wszystkim. Początkujący się wita :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi