slomek13 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Siemanko, Zaczynam przygodę z detailingiem, chciałbym pochłonąć jak najwiecej wiedzy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimiC Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Cześć wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave88 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Cześć wszystkim, od niedawna zaraziłem się tematem car detailingu, ale od gwałtownego przyrostu wielu informacji, głowa rozbolała, więc zarejestrowałem się, aby rozwiać me wątpliwości i nie zepsuć sobie lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onehorsehoof Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek0001 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Witam wszystkich, wiele się już nauczyłem z tego forum, ale chcę pogłębiać swoją wiedzę i zajawkę na detailing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sufer Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Witam wszystkich. Bardzo lubię myć swoje auto, ale zawsze czegoś mi brakowało, pozostawał niedosyt od kilku miesięcy zacząłem się interesować bardziej kosmetykom auta i tak postanowiłem się zarejestrować na waszym forum i czynnie czerpać z niego wiedzę. Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reszta Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Heloł mili Państwo, dzięki za otwarte forum (możliwość czytania bez rejestracji) - dzięki temu sporo się dowiedziałem i... i tak zarejestrowałem Pozdrawiam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sliwiec Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Cześć Wszystkim! Po 9 latach przeglądania, czytania i zazdroszczenia wreszcie... zadam pytanie w dziale pomoc Stay tuned 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy376 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Witam wszystkich, zaczynam przygodę z autodetailingiem. Najbardziej interesuję mnie teraz marolex i jego modyfikację 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dancos Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenek_M Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Cześć Wam! Oto ja w odbiciu efektów swoich pierwszych zabaw z maszyną polerską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiolek1204 Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Witam wszystkich forumowiczów KOSMETYKA AUT :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blendziak Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Witam wszystkich . W ogólnie pojętej autokosmetyce siedzę od 2 lat(hobbystycznie) ale dopiero teraz dołączam do tego zacnego grona oficjalnie . Poniżej fotki mojego auta. Pozdrawiam detailingowych świrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b0l5 Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 @Blendziak fajny passat mordko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam43 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Witam wszystkich Adam z TBG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacku Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Witam wszystkich, Jacek z Wrocławia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szorstki Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Witam serdecznie. Zapraszam do oceny zestawu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerberus Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Serwus wszystkim Od dłuższego czasu na forum czytam i czytam, szukam i szukam i w końcu rejestracja. Pozdrawiam wszystkich i zawsze czystych samochodów życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekST220 Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Cześć Już jakiś czas zaglądam, oglądam i czytam forum jak jakąś ciekawą książkę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winni. Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Witam, Nazywam się Adrian, mam 29 lat, detailingiem zajmuję się hobbistycznie od około 5 lat. Forum przeglądam od dłuższego czasu, naprawdę fajne kompendium wiedzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Cześć! Forum obserwuję już od dłuższego czasu, z przerwami pewnie z 10 lat ;) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobi123 Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Siemka wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filippo Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Czytałem, czytałem... i przyszedł nas, żeby się zarejestrować. Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kir0 Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Siemanko wszystkim, na forum przesiaduje jakiś czas, lecz dopiero dziś zdecydowałem się na założenie konta ;) pozdrawiam wszystkich pasjonatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebacustom Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Witam, Jestem lakiernikiem ale zacząłem przywiązywać większą uwagę na wykończenie całego samochodu, zacząłem jakiś czas temu od prania tapicerek itd. ale mam nadzieję że dzięki temu forum dojdę do perfekcji . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi