Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, liczę na profesjonalną pomoc i doświadczenia innych użytkowników w celu zadbania o swoje auto. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich, jestem Mateusz z okolic Zgorzelca. Detailingiem zajmuje się hobbystycznie, cały czas szlifując umiejętności i dokupować potrzebne zaopatrzenie. 🙂

Opublikowano

Cześć Wszystkim!

Od pół roku przeglądam aktywnie forum, wcześniej zaglądałem sporadycznie, w końcu postanowiłem się zarejestrować. Studiując forum zgromadziłem sobie trochę chemii dzięki której mogę jako tako dbać o auto, bo do detailingu to się nie umywa tym bardziej patrząc na Wasze prace... Jestem blokersem także jakiekolwiek grubsze akcje to myjnia samoobsługowa. Moje auto miało korektę jakiś rok temu. Niestety kombinacja czarny lakier z ziarnem, jezdzenie po mieście + postój pod chmurką powodują, że widać już trochę mankamentów. Duży szacunek dla wszystkich, którzy wrzucają relacje i dzielą się wiedzą, można z tego naprawdę wiele wynieść!

Opublikowano

Siema wszystkim! Najwyższy czas dołączyć do grona, który uwielbia pucować swoje autka i poleci dobre produkty/techniki 😄

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich użytkowników... Od dłuższego czasu przeglądam forum jako gość ale teraz postanowiłem dołączyć do grona. 

Opublikowano

Cześć 

Czytam forum już od ponad roku lecz teraz gdy mam myślę jakieś 5 procent wiedzy. Myślę że to odpowiedni moment na dzielenie się z innymi swoimi spostrzeżeniami i swoją pracą. 

Serdecznie pozdrawiam i do usłyszenia 

Opublikowano

Witam wszystkich. Kompletny amator z tej strony, liczący na zdobycie dzięki ogromnym zasobom tego forum, podstawowej wiedzy nt. szeroko pojętego detailingu🙂

Opublikowano

Cześć wszystkim! Dołączyłem, aby poznać więcej kosmetyków do aut, szczególnie zamienniki tych drogich :D Osobiście zajmuję się amatorsko, ale uwielbiam, jak moje auto elegancko się prezentuje w mieście ;)

Opublikowano

Cześć, do tej pory pasywnie zgłębiałem tajniki detailingu. Zebrana wiedza pozwoli wreszcie aktywnie wymienić się doświadczeniami.

Opublikowano

Siemanko wszystkim. Jestem Marcin. Mam świra na punkcie wyglądu samochodu. Po pracy jako tzw. fuchy wykonuje usługi wizualne związane z korekta i pielęgnacja lakierów. 

Opublikowano

Cześć. Forum czytuję od 3-4 lat. W końcu trzeba było się zarejestrować. Dzięki poradom tutaj zawartym staram się dbać o swój samochód. Uzbierał się mały zestaw, z myjką czekam na kuriera, jakaś relacja się tworzy 🙂