Waffel Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Witam wszystkich, przez dłuższy czas do teraz tylko czytelnik. Teraz już zarejestrowany Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalE91 Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramboo93 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Witajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majer877 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Witam wszystkich, liczę na profesjonalną pomoc i doświadczenia innych użytkowników w celu zadbania o swoje auto. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz45236 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Witam wszystkich, jestem Mateusz z okolic Zgorzelca. Detailingiem zajmuje się hobbystycznie, cały czas szlifując umiejętności i dokupować potrzebne zaopatrzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Cześć Wszystkim! Od pół roku przeglądam aktywnie forum, wcześniej zaglądałem sporadycznie, w końcu postanowiłem się zarejestrować. Studiując forum zgromadziłem sobie trochę chemii dzięki której mogę jako tako dbać o auto, bo do detailingu to się nie umywa tym bardziej patrząc na Wasze prace... Jestem blokersem także jakiekolwiek grubsze akcje to myjnia samoobsługowa. Moje auto miało korektę jakiś rok temu. Niestety kombinacja czarny lakier z ziarnem, jezdzenie po mieście + postój pod chmurką powodują, że widać już trochę mankamentów. Duży szacunek dla wszystkich, którzy wrzucają relacje i dzielą się wiedzą, można z tego naprawdę wiele wynieść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomexo Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Siema wszystkim! Najwyższy czas dołączyć do grona, który uwielbia pucować swoje autka i poleci dobre produkty/techniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi1509 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Cześć, Forum przeglądam już od jakiegoś czasu. Dużo się dowiedziałem, lecz jeszcze wiele przede mną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Witam serdecznie wszystkich użytkowników... Od dłuższego czasu przeglądam forum jako gość ale teraz postanowiłem dołączyć do grona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gik Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Witam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacovsky Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Siemanko wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sneaky Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Witam Wszystkich! Zaczynam swoją przygodę z detailingiem. Forum czytam od dłuższego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voltage Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlotakiaC2 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Cześć Czytam forum już od ponad roku lecz teraz gdy mam myślę jakieś 5 procent wiedzy. Myślę że to odpowiedni moment na dzielenie się z innymi swoimi spostrzeżeniami i swoją pracą. Serdecznie pozdrawiam i do usłyszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karmazynowypiekarz Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Cześć wszystkim!Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TM85 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Witam wszystkich. Kompletny amator z tej strony, liczący na zdobycie dzięki ogromnym zasobom tego forum, podstawowej wiedzy nt. szeroko pojętego detailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikodemus Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Cześć wszystkim :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sibon Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Cześć wszystkim! Dołączyłem, aby poznać więcej kosmetyków do aut, szczególnie zamienniki tych drogich :D Osobiście zajmuję się amatorsko, ale uwielbiam, jak moje auto elegancko się prezentuje w mieście ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszti Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudidg Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Witajcie Dzięki waszej pomocy może zacznę bardziej ogarniać temat dbania o wygląd samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldzisław Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Cześć, do tej pory pasywnie zgłębiałem tajniki detailingu. Zebrana wiedza pozwoli wreszcie aktywnie wymienić się doświadczeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Siemanko wszystkim. Jestem Marcin. Mam świra na punkcie wyglądu samochodu. Po pracy jako tzw. fuchy wykonuje usługi wizualne związane z korekta i pielęgnacja lakierów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nathan Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Cześć. Forum czytuję od 3-4 lat. W końcu trzeba było się zarejestrować. Dzięki poradom tutaj zawartym staram się dbać o swój samochód. Uzbierał się mały zestaw, z myjką czekam na kuriera, jakaś relacja się tworzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano7 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemkoD Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Witam, jako nowy posiadacz maszyny krauss p7 jak i roznych kosmetyków serdecznie witam zacne grono, mam nadzieję że chętnie pomozecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi