robkwiatkowski Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Witam Wszystkich forumowiczów. Jestem nowicjuszem jeśli chodzi o kosmetykę aut ale mam nadzieje ze dzięki Waszej pomocy to ulegnie zmianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dd91 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Cześć wszystkim, przeglądam, przeglądam aż w końcu postanowiłem się zarejestrować Mam zamiar trochę po spamować zdjęciami i wymieniać się odczuciami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefONE Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Sema panowie. Jestem nowy na forum, aczkolwiek w temacie od ponad 20 lat. Sporo aut sprowadzalem, kazdy miał obligatoryjnie komplet pranie i polerka, a jak pracownik sie nie wyrabial z tematami wskakiwalem w dresy i jechalem sam. Mysle ze w okolicy 250-300 aut przerobilem osobiscie, wiem ze to niewiele w dodatku bardziej zaglebilem sie w detailing raptem 2-3 lata temu... Alfą i omegą nie jestem, więc często się ratuje rozwiązaniami juz wrzuconymi na forach oraz czerpie z nich wiedze aby iść z duchem czasu. (kiedys to sie tylko farekle G3 uzywalo i wychodzilo z garazu jak od młynarza...) Ostatnimi czasy robie trochę korekt, ale bez Waszej wiedzy pewnie bym się nie podjął tematu. Zauwazylem ze robienie tego nowymi metodami sprawia mi frajde i mina klienta daje satysfakcje nie do opisania. Chyba jest to to co chcialbym robic Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczow oraz czytelników! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano83 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Witam Wszystkich... Jestem nowy w temacie, bo dopiero od pół roku zacząłem przygodę z praniem tapicerek/dywanów etc... Liczę,że pomożecie mi w wielu kwestiach na jakie jeszcze nie znam odpowiedzi.. Pozdrawiam Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamx32 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Witam, Bardzo się cieszę że mogę dołączyć do grupy osób które chcą odmienić swoje samochody, Powoli kompletuje swój zestaw polerski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beacar Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Witam wszystkich bardzo serdecznie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jetty Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naman Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Czytam i czytam. Czas się zarejestrować. Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinziom94 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 witam zaczynam zabawe z praniem tapicerek !! dzieki za przyjecie do forum , hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schmitz Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piatek Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Dzień dobry wszystkim czytelnikom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtaszek Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisek Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Witam i pozdrawiam wszystkich na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek-Kobiernice Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Witam, Wojtek jestem! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZE8Ci0 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Cześć wszystkim, jakieś dwa lata zachorowałem na bardzo ciężkie schorzenie jakim jest detailing Choroba nadal postępuje, średnio co miesiąc pojawiają się jakieś nowe produkty do przetestowania. Fajnie że w końcu trafiłem w konkretne miejsce gdzie mogę zaczerpnąć wiedzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaty Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olox Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Witam wszystkich zapaleńców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnnny Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczko Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Witam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Dzień dobry wszytkim! Trafiłem na forum szukając odpowiedzi na pytanie "Jak zadbać o nowe auto?" i chyba za bardzo się wkręciłem. Szukam już pierwszych kosmetyków i akcesoriów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klimek Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Hej wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michel Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakuni Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Dobry wieczór wszystkim czytelnikom i maniakom detalingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian821 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Witam.Dopiero zaczynam zabawę ale widzę że dużo tu się nauczę.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi