nervus Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Siema wszystkim. Jak trzeba się przywitać to trzeba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qukie Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barni Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Siemanko wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Cześć Jestem Jarek. Zawsze lubiłem mieć czysty i zadbany samochód. Forum KA śledzę już kilka lat. Wiele się od Was nauczyłem, za co dziękuję. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamzesPS Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Witam wszystkich ! Zaczynam przygodę z kosmetyką aut ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert2112 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajaw87 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateopiano Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Witam wszystkich Forum odwiedzałem bardzo często ze względu na obszerna wiedze i opinie forumowiczów aż w końcu postanowiłem się zarejestrować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacazawisza Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Siema wszystkim :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsaWu Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Witam wszystkich : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dcichy1234 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davor Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy1o2 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Witam Wszystkich, Od jakiegoś czasu czytam forum i wiele się nauczyłem dlatego najwyższa pora się ujawnić i podzielić własnymi spostrzeżeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszflis Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PWE Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Witam wszystkich użytkowników forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto125 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Dobry dobry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cekaj Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Witam Wszystkich serdecznie. W związku z tym , że często korzystam z rad przedstawionych na tych stronach, to przede wszystkim chciałem podziękować za porady które tutaj znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybacz2 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Witam wszystkich serdecznie, mam nadzieję że zdobędę tutaj pożądaną wiedzę oraz ludzi którzy doceniają tą pasję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdKi Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Cześć Wszystkim Od jakiegoś czasu zgłębiam wszelką wiedzę zgromadzoną ,przez obecnych tu starych wyjadaczy. Mam zamiar pytać, dociekać i testować :D Jeszcze raz witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Witam wszystkich, Jestem Mateusz, odkad stałem się właścicielem auta, znalazłem wasze forum. Wesołych Świat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malacz Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Witam wszystkich Jestem nowym użytkownikiem, z samochodami mam styczność od dziecka a dbanie o samochody to moja pasja. Mam nadzieje że będę mógł podzielić się swoimi spostrzeżeniami oraz samemu dowiedzieć się czegoś ciekawego. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelusz Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Czolem :) Przywiodlo mnie tu nic innego jak chec ustalenia zestawu kosmetykow do auta, trzeba jakos dbac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiser Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Cześć wszystkim, obudziłem się pewnego dnia z myślą, że odświeżę sobie auto i tak trafiłem na Wasze forum, z żywą nadzieją znalezienia pomocy w tym procederze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregon14 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Witam, chciałbym na tym forum poznać rady profesjonalistów z czasem może i ja będę mógł komuś pomóc Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AUTO JAK TA LALA Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Witam wszystkich! I na mnie przyszła pora, więc jestem. Mam nadzieję że znajdę tu wiele informacji które pomogą mi poprawić pewne kwestie. Dobrego dnia! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi