Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć
Jestem Jarek. Zawsze lubiłem mieć czysty i zadbany samochód. Forum KA śledzę już kilka lat.
Wiele się od Was nauczyłem,  za co dziękuję.
Pozdrawiam

Opublikowano

Witam Wszystkich,

Od jakiegoś czasu czytam forum i wiele się nauczyłem dlatego najwyższa pora się ujawnić i podzielić własnymi spostrzeżeniami. 

Opublikowano

Witam Wszystkich serdecznie. W związku z tym , że często korzystam z rad przedstawionych na tych stronach, to przede wszystkim chciałem podziękować za porady które tutaj znalazłem.

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie, mam nadzieję że zdobędę tutaj pożądaną wiedzę oraz ludzi którzy doceniają tą pasję.

Opublikowano

Cześć Wszystkim

Od jakiegoś czasu zgłębiam wszelką wiedzę zgromadzoną ,przez obecnych tu starych wyjadaczy. Mam zamiar pytać, dociekać i testować :D

Jeszcze raz witam.

Opublikowano

Witam wszystkich, Jestem Mateusz, odkad stałem się właścicielem auta, znalazłem wasze forum. Wesołych Świat 😄

Opublikowano

Witam wszystkich 🙂
Jestem nowym użytkownikiem, z samochodami mam styczność od dziecka a dbanie o samochody to moja pasja. Mam nadzieje że będę mógł podzielić się swoimi spostrzeżeniami oraz samemu dowiedzieć się czegoś ciekawego. Pozdrawiam. 

Opublikowano

Cześć wszystkim, obudziłem się pewnego dnia z myślą, że odświeżę sobie auto i tak trafiłem na Wasze forum, z żywą nadzieją znalezienia pomocy w tym procederze 🙂 

Opublikowano

Witam, chciałbym na tym forum poznać rady profesjonalistów z czasem może i ja będę mógł komuś pomóc

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka