Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam, Przyszedł czas na rejestracje i doprowadzenie do idealnego stanu mojego niebieskiego rumaka. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojteoCK Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam! Mam na imię Wojtek Posiadane auto to golf mk3. Samochód świeżo po malowaniu, czyli posiada hologramy po polerce. Póki co zgłębiam wiedzę czytając forum i mam nadzieję że się pozbędę tego dziadostwa a przy okazji nauczę się jak prawidłowo dbać o samochód. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam wszystkich forumowiczów Póki co zbieram siły i środki techniczne do odświeżenia blasku mojej granatowej OOOO A4. Zaczynam od wiedzy, zielonego, granatowego korka 3M, wosku Harly Wax i tego czego najbardziej mi brakuje.. dnia wolnego aby wziąc się do działania.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasads Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam Forum czytam i uczestniczę w detailingowej zabawie długi czas ale jakoś nie było okazji się przywitać i wszystkich pozdrowić, więc czynie to teraz i serdecznie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam serdecznie, Jestem pod wielkim wrazieniem wiedzy forumowiczow, forum pierwsza klasa, ja powolutku dobieram kosmetyki, i nie dlugo sie zacznie ostre czysczenie. Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neclocus Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 dzien dobry wszystkim : ) przepraszam za brak polskich znakow diakrytycznych ale mam uszkodzona klawiature ; ) forum czytam od kilkunastu tygodni naprowadzony na jego trop przez usera Muti z forum Vw i powoli zestawiam liste kosmetykow ktorymi chcialbym potraktowac swojego ulubienca, bedac pod wrazeniem tego czego dokonaliscie ze swoimi (i cudzymi) autkami ; ) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasior Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam wszystkich użytkowników no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dager Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam serdecznie Wszystkich użytkowników forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InspektorKot Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam, na forum trafiłem przypadkiem, gdy szukałem informacji na temat odnowienia lakieru. Niebawem biorę się za swój samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wafel Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam serdecznie, bardzo fajne i przydatne forum Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam serdecznie. Fajne forum,dopracowane auta i sporo ludzi z duza wiedza. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Czas najwyższy się ujawnić po 2 latach tylko czytania. A więc witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LIPSKY_ Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Pozdrawiam i życzę miłego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crimson69 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam. Po kilku miesiącach przeglądania tego zacnego forum postanowiłem się zalogować. Dopieszczanie autka czas zacząć!! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam Trzeba w końcu odświeżyć samochód. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emstar68 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam serdecznie szanowne grono zapaleńców . Jestem nowy w temacie ale bardzo szybko się uczę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OhAh Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Cześć i czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redsalamander Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 cześć jestem mbutuu i chcę wszystkim powiedzieć dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek17 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam wszystkich! Dopóki nie zajrzałem na to forum nie miałem pojęcia jak skomplikowane jest utrzymanie samochodu w czystości. Liczę na Waszą pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Nie mam hopla na punkcie pielęgnacji, ale lubię mieć zadbane autko. Pozdrawiam, D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczornysa Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam, Nazywam się Mateusz i jestem z miasta Nysa woj.Opolskie. Zarejestrowałem się na forum w celu uzyskania wiedzy oraz pomocy od doświadczonych user'ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan1994 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam wszystkich na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi