Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Dopiero zaczynam przygodę z detailingiem a mam nadzieję że sporo się dowiem. 

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Cześć, jestem ze świętokrzyskiego, zawsze podobała mi się czystość i detale, do tej pory robiłem wszystko prócz "zdzierania lakieru" i chyba przyszła na to pora.

Opublikowano

Cześć Wszystkim!

Przed chwilą się zarejestrowałem a forum przeglądam od przynajmniej paru tygodni. 

Trafiłem na nie z volvoforum.pl. 

Jestem pod wielkim wrażeniem tego co wielu z Was potrafi zrobić z zaniedbanymi samochodami. Powoli zbieram wiedzę oraz środki żeby jak najlepiej zadbać o moje Volvo. 

Choroba postępuje i co rusz dokupuję jakieś środki/akcesoria - aktualnie w sumie z ADBL.

Widzę, że niestety Szczecin trochę na uboczu aktywności detailingowej jest. Może się to zmieni z czasem.

Pozdrawiam Wszystkich!

Opublikowano

Witam,

Jestem Marcin, detailing w moim życiu istnieje już kilka lat mam nadzieję że dowiem się czegoś nowego a także będę mógł podzielić się z Wami swoją wiedzą, Pozdrawiam

Opublikowano

Witam Koleżanki i Kolegów, mam nadzieję podszkolić się trochę w moim amatorskim dbaniu o lakier ;-)

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich na forum. Mam na imię Mateusz. Zarejestrowałem się ponieważ pragnę uzupełnić wiedzę na temat Auto Detailingu. Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników . Mam na imię Daniel , Dopiero zaczynam przygodę z detailingiem  mam nadzieję że sporo się dowiem

Opublikowano

Witam ,

Mam na imie Tomasz pochodzę oraz mieszkam w Trójmieście konkretnie w Gdańsku.

Moje wypociny możecie śledzić tutaj :

https://www.facebook.com/klinikablaskuAutodetaling/ 

Jak komuś się spodoba zostawcie "lajka" 

W razie pytań jestem do Waszej dyspozycji i mam nadzieję, że też się dużo od was nauczę i dowiem 😎

Opublikowano

Cześć wszystkim.
Po zmianie auta pomyślałem sobie, że fajnie by było o niego zadbać i tak znalazłem się na forum, gdzie od paru tygodni zapoznaję się z tematem.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Opublikowano

Witam wszystkich. Dopiero uczę się od podstaw jak dobrze zadbać o swój samochód. Znalazłem na forum już wiele ciekawych wątków. Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć wszystkim. Właśnie zaczynam swoją przygodę z detailingiem, forum na pewno mi w tym pomoże ;)