martino83 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Witam wszystkich. Dopiero zaczynam przygodę z detailingiem a mam nadzieję że sporo się dowiem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻuReK Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgryzli90 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mboniek Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian86 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Cześć, jestem ze świętokrzyskiego, zawsze podobała mi się czystość i detale, do tej pory robiłem wszystko prócz "zdzierania lakieru" i chyba przyszła na to pora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
khornes Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Cześć Wszystkim! Przed chwilą się zarejestrowałem a forum przeglądam od przynajmniej paru tygodni. Trafiłem na nie z volvoforum.pl. Jestem pod wielkim wrażeniem tego co wielu z Was potrafi zrobić z zaniedbanymi samochodami. Powoli zbieram wiedzę oraz środki żeby jak najlepiej zadbać o moje Volvo. Choroba postępuje i co rusz dokupuję jakieś środki/akcesoria - aktualnie w sumie z ADBL. Widzę, że niestety Szczecin trochę na uboczu aktywności detailingowej jest. Może się to zmieni z czasem. Pozdrawiam Wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej89 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onimusha Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Cze o/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicher Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Cześć wszystkim, mam nadzieje, że z Waszą pomocą uda mi się zgłębić tajniki detailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieska Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Witam wszystkich. Dopiero zaczynam przygodę z detailingiem a mam nadzieję że sporo się dowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.Be Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Witam, Jestem Marcin, detailing w moim życiu istnieje już kilka lat mam nadzieję że dowiem się czegoś nowego a także będę mógł podzielić się z Wami swoją wiedzą, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario1501 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Czesc detailerzy i maniacy czystych fur;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronin78 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Witam Koleżanki i Kolegów, mam nadzieję podszkolić się trochę w moim amatorskim dbaniu o lakier ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biahh11 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Witam serdecznie wszystkich na forum. Mam na imię Mateusz. Zarejestrowałem się ponieważ pragnę uzupełnić wiedzę na temat Auto Detailingu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpeniock Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Witam wszystkich użytkowników . Mam na imię Daniel , Dopiero zaczynam przygodę z detailingiem mam nadzieję że sporo się dowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klinika blasku3city Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Witam , Mam na imie Tomasz pochodzę oraz mieszkam w Trójmieście konkretnie w Gdańsku. Moje wypociny możecie śledzić tutaj : https://www.facebook.com/klinikablaskuAutodetaling/ Jak komuś się spodoba zostawcie "lajka" W razie pytań jestem do Waszej dyspozycji i mam nadzieję, że też się dużo od was nauczę i dowiem 😎 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lena1102 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Witajcie koleżanki i koledzy! Pozdrowienia z Francji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brh150 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Cześć wszystkim.Po zmianie auta pomyślałem sobie, że fajnie by było o niego zadbać i tak znalazłem się na forum, gdzie od paru tygodni zapoznaję się z tematem.Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketim Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Cześć. Chcę rozpocząć moją przygodę z detailingiem, mam nadzieję że wiedza zaczerpnięta z forum mi w tym pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manverux Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Czołem Wszystkim!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yourii Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Witam wszystkich. Dopiero uczę się od podstaw jak dobrze zadbać o swój samochód. Znalazłem na forum już wiele ciekawych wątków. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerrry Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Witam wszystkich kochających dbać o swoje auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek96 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Cześć wszystkim. Właśnie zaczynam swoją przygodę z detailingiem, forum na pewno mi w tym pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symyrytyfy Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Hej, od bardzo dawna śledzę forum, a od niedawna zarejestrowany, pora się ujawnić i przywitać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrozenDevil Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Cześć forumowicze. Mam nadzieje że uda mi się zdobyć trochę wiedzy na tym forum, żeby przypadkiem nie skrzywdzić swojego auta. Miłego dnia wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi