knap123 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
folka Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Witam Panów i szczególnie Panie żyjące tym jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobra21 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamila021 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Hej, hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wofek Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Cześć Wszystkim! Mam już pewne doświadczenie w detailingu - kilka różnych preparatów za mną i kilka aut odświeżonych. Teraz pora na trudniejsze zadanie - renowacja skóry w moim Saabie 900 cabrio z 1989. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawon Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Witam wszystkich jako "zielony" ale mam nadzieję że się to zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal21071984 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Witam wszystkim forumowiczów Od mlodych lat uwielbialem myc samochody i z biegiem czasu przerodzilo sie to w pasje Zrobilem juz kilka samochodow ale ciagle poglebiam wiedze aby byc moze kiedys udalo sie otworzyc wlasne studio Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulem Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 No to cześć :-) Siedzę trochę w temacie kosmetyki, tyle, że wszystko dla własnych potrzeb i własnego auta ;-) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarteQk Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Witam wszystkich! Jestem Bartek, pochodzę z Ożarowa Mazowieckiego k. Warszawy i chce poznać zasady car spa, aby zadbać o swoje auto - Opel Astra GTC 2.0 Turbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markis80 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beikus Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Witam, dołączyłem do tego forum, ponieważ chcę poznać tajniki Car Detailing'u, aby mój samochód prezentował się na drodze nienagannie Pozdrawiam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbart20 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gybo Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Witam wszystkich, przeglądam forum od dłuższego czasu. Zawsze starałem się dbać o swoje pojazdy zarówno pod względem mechanicznym jak i wizualnym, dlatego postanowiłem dołączyć do grona ludzi dla których samochód to nie tylko środek transportu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek0397 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Witam wszystkich, już od jakiegoś czasu przeglądam owe forum i czerpię inspirację aby zająć się swoim powozem ale jak na razie ograniczają mnie fundusze Samochód to Rover 75, widziałem tylko jedną relacje na forum z mycia tego samochodu, może niedługo zawita i mój Roverek, a tam jest naprawdę dużo do roboty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Witajcie Po roku posiadania mojego e46 z kolorem Oxfordgruen2 znalazłem tę stronę w internecie i od razu złapałem bakcyla na detailing, gdyż wcześniej "chciałem", ale jedyna konkretna wiedza to była wiedza Pana w motoryzacyjnym, który polecił mi wosk na mokro od Plaka Ciągle się uczę i dokupuję powoli odpowiednie środki, ale już wiem, że mi się to nie znudzi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian91 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyszuFF Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Witam wszystkich! Na forum siedze juz jako "lurker" szmat czasu doczytujac intersujace mnie kwestie.. ale teraz kiedy w koncu udalo mi sie zorganizowac wlasny garaz i powoli przeprowadzam tam wszystkie swoje nabytki w celu dopicowania moich aut , stwierdzilem ze wypadalo by wkoncu sie zarejestrowac podzrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boncki90 Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Siema Wszystkim ! Trafiłem na forum ponieważ potrzebuję pomocy w doprowadzeniu swojej fury do porządku. Liczę na Waszą pomoc. Zaraz wrzucam temat. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seico Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Witam ! Chyba nie jestem jedynym który miesiąc czasu śledził forum by nadszedł ten moment rejestracji Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelr34 Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Witam! ja tutaj jak wszyscy, najpierw śledzący potem rejestrujący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Władek Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Czołem. Jestem Władek. Lubię czyste samochody;P Nie lubię myjni - automatyczne drapią z założenia, bezdotykowe nie działają, a na ręcznych za kupę kasy lekko wstawiony pan mietek wypucuje ci lakier brudną gąbką albo nie domyje detali. Na codzień jeżdzę Alfą 159. Czytam, inspiruję się tym forum. Wreszcie się zarejestrowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafKRK Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników tego zacnego forum. Chciałbym dzięki waszej pomocy (co kupić, jak używać) doprowadzić moją skodzine do jak najlepszego stanu wizualnego. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moriente Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Czesc. Poki co wiem, ze nic nie wiem, ale sie dowiem. Z gory dziekuje za cenne rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Cześć. Rejestracja po dluższym przeglądaniu forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mondeo Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Witam Wszystkich Jak większość, pierw z przyczajki potem rejestracja. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi