Skocz do zawartości

WĄTEK PRZYWITAŃ

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Wszystkim!

Mam już pewne doświadczenie w detailingu - kilka różnych preparatów za mną i kilka aut odświeżonych.

Teraz pora na trudniejsze zadanie - renowacja skóry w moim Saabie 900 cabrio z 1989.

Witam wszystkim forumowiczów

Od mlodych lat uwielbialem myc samochody i z biegiem czasu przerodzilo sie to w pasje

Zrobilem juz kilka samochodow ale ciagle poglebiam wiedze aby byc moze kiedys udalo sie otworzyc wlasne studio

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Witam wszystkich,

przeglądam forum od dłuższego czasu. Zawsze starałem się dbać o swoje pojazdy zarówno pod względem mechanicznym jak i wizualnym, dlatego postanowiłem dołączyć do grona ludzi dla których samochód to nie tylko środek transportu. Pozdrawiam.

Witam wszystkich, już od jakiegoś czasu przeglądam owe forum i czerpię inspirację aby zająć się swoim powozem ale jak na razie ograniczają mnie fundusze :thumbdown:

Samochód to Rover 75, widziałem tylko jedną relacje na forum z mycia tego samochodu, może niedługo zawita i mój Roverek, a tam jest naprawdę dużo do roboty!

Witajcie ;) Po roku posiadania mojego e46 z kolorem Oxfordgruen2 znalazłem tę stronę w internecie i od razu złapałem bakcyla na detailing, gdyż wcześniej "chciałem", ale jedyna konkretna wiedza to była wiedza Pana w motoryzacyjnym, który polecił mi wosk na mokro od Plaka ;) Ciągle się uczę i dokupuję powoli odpowiednie środki, ale już wiem, że mi się to nie znudzi )

Witam wszystkich!

Na forum siedze juz jako "lurker" szmat czasu doczytujac intersujace mnie kwestie.. ale teraz kiedy w koncu udalo mi sie zorganizowac wlasny garaz i powoli przeprowadzam tam wszystkie swoje nabytki w celu dopicowania moich aut :ad: , stwierdzilem ze wypadalo by wkoncu sie zarejestrowac

5bacf5540418249.jpg f26fae540418256.jpg

podzrawiam!

Czołem. Jestem Władek. Lubię czyste samochody;P Nie lubię myjni - automatyczne drapią z założenia, bezdotykowe nie działają, a na ręcznych za kupę kasy lekko wstawiony pan mietek wypucuje ci lakier brudną gąbką albo nie domyje detali. Na codzień jeżdzę Alfą 159. Czytam, inspiruję się tym forum. Wreszcie się zarejestrowałem.