Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Od dawna juz przygladam sie forum zza kotary :D ale wkoncu przyszedl czas na rejestracje. Pozdrawiam wszystkich i licze na obustronna pomoc i wspolprace :ad:

Opublikowano

Witam.

Dopiero zaczynam przygodę z myciem aut ręcznie :D

Mam dość myjek automatycznych i samoobsługowych. Coraz gorsze.

No i lakier już tak ładnie nie wygląda.

Pewnie będę zadawał laickie pytania dla większości więc z góry sorki i bądźcie wyrozumiali.

Opublikowano

Witajcie,

Fajna sprawa to forum, dużo się Was naczytałem i w końcu czas zadać kilka pytań ;)

Pozdrowienia dla forumowiczów z łódźkiego / śląskiego - jeśli ktoś z Was jest z Pabianic / Bytomia lub okolic to może reaktywujemy zloty, bo podobno kiedyś były :-)

Opublikowano

Witam Drodzy forumowicze.Jestem tzw."pedantem samochodowym" tak nazywajä mnie znajomi więc cieszę się że poznam tutaj większość pozytywnie zakręconych użytkowników swoich pojazdów.Z góry dziękuję Wszystkim za dzielenie się swoimi doświadczeniami jak również za udzielanie cennych porad.

Opublikowano

Witam wszystkich.

Ja również po przeczytaniu wielu wątków postanowiłem założyć konto żeby czerpać wiedzę o doświadczonego grona :)

Opublikowano

Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu interesuje mnie "profi" kosmetyka aut. Ciesze się że trafiłem na to forum. Wierzę że znajdę tu odpowiedzi na wszystkie pytania. Pozdrawiam.

Opublikowano

Cześć,

Właśnie założyłem studio detailer'skie i zaczynam działaś. Liczę na pomoc na forum w wielu sprawach.

Pozdrawiam

Smartdetailing :)

Opublikowano

Cześć, jestem maciek z 3miasta ,zaczynam się bawić w swoim domowym garażu w detailing. Chcę się posiłkować forum. Jest ktoś z 3miasta chętny do pomocy? :)