husku200 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 witam serdecznie, zafascynowała mnie "justyna" i muszę coś zrobić z autem:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greguk Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Witam,z tej strony Grzesiek ze slonecznego Manchesteru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuniu Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Witam Paweł z tej strony monitora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek612 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Witam wszystkich forumowiczów Mam na imię Grzegorz miło mi was powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyschu Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Witam wszystkich. Krzysiek z Dąbrowy Górniczej, miło mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forza46 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoŁadneCacko Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Witam kolegów. Krzysiek - świeży w temacie detailingu!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemp Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Witam. W sobotę będe pierwszy raz regenerował lakier. Zestaw narzędzi i kosmetyków skompletowałem sobie sam, zreszta przy samochodzie lubię działać sam. Mam tylko nadzieję że nie spieprzę roboty za bardzo jak na pierwszy raz :-) trzymajcie kciuki! Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masa05 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Witam, mam na imię Błażej, nie mam doświadczenia w detailingu, ale mam ochotę je nabyć. Poćwiczę na moim daily, Maździe 626, żeby zająć się remontowanym obecnie W126. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakatek Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Witam wszystkich Niedawno zakupiłem potrzebny sprzęt i zabieram się za "nienormalne" hobby jak to mówią moi rodzice Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krxlion Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Cześć! Wojciech z okolic Lublina, posiadam Mazdę BA 1.8 i brak doświadczenia w detailingu, ale chęci co nie miara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloszo Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Witam wszystkich. Jestem Paweł z mazowieckiego i od niedawna zgłębiam tajniki detailingu. Mam kilka aut, które chciałbym odświeżyć. Już widzę, że trafiłem w dobre miejsce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korop Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Witajcie, chciałbym doprowadzić do porządnego stanu swoją gwiazdeczkę Dlatego przybyłem tutaj8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek_pucek Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Czołem! Wojtek z tej strony, zupełny świeżak w temacie detailingu ale szybko się uczę, umiem czytać ze zrozumieniem i liczę na fachowe porady doświadczonych Koleżanek i Kolegów Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekadam Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user44 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Witam wszystkich. Paweł z okolic Bydgoszczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qaholo Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Witajcie wszyscy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterowsky Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Witam wszystkich, Jestem Piotrek, właśnie zaczynam swoją przygodę z detailingiem i pragnę się edukować w tym kierunku dzięki Wam. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoSzafa Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Witam wszystkich, Grzegorz z Tarnowa tutaj. Mam nadzieję, że wpadłem i zostanę na dłużej. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor40 Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Mam nadzieję dowiedzieć się tutaj wiele ciekawego na temat pielęgnacji 4 kółek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik170 Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Witam ! Szymon z okolic Kepna / Wrocław mam nadzieje , ze rozwine swoje zainteresowania dzieki wam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlak Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 cześć Z tej strony Przemek Zaczynam zabawę prywatnie z autodetalingiem / polerowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franz_07 Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Witam wszystkich. Zabieram się za lekturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micool Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Witam! Michał z Warszawy, spędziłem na tym forum kilkanaście ładnych godzin a teraz przyszedł na czas, aby W KOŃCU się zarejestrować Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fair2804 Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Witam wszystkich, jestem Bartek. Chce poszerzyc wiedze z zakresu detailingu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi