Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

czytam już forum z pół roku i przyszedł ten czas aby się przywitać. Tak więc detailingowy CuoreRosso mówi: CZEŚĆ WSZYSTKIM.

Opublikowano

Witam. Na imię mi Patryk.

Moc która mnie tu przyciągnęła to moje zainteresowania (profil). Czas najwyższy zadbać o coś w rzeczywistej skali, a mój pierwszy samochodzik aż mnie błaga o to. Mam ogromną motywację do nauki auto-detalingu i póki jeszcze jestem młody, chciałbym spełnić swoje marzenie i kiedyś otworzyć studio.

Długa droga przede mną, więc wasza kopalnia wiedzy od dziś jest moją stroną startową :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć wszystkim :)

Obserwuję forum już od kilku miesięcy przejrzałem większość relacji PSB i postanowiłem, że muszę nadać mojemu autu nowy blask. ;)

Opublikowano

Cześć wszystkim! Forum czytam już od dawna, a teraz czas najwyższy zacząć się udzielać. ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie. Od kilku tygodni systematycznie czytam Forum i czekam na nadejście wiosny, aby zabrać się za mojego KRÓLA LWA :ad:

Opublikowano

witam na forum. jakis czas je czytam ale musiałem nowe konto zalozyc... pozdrawam serdecznie ;)