przemek86 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChinQuan Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Witam wszystkich Kamil z tej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K12S Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Wszystkich witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornel Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Witam Państwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perel.kamil Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Dobry wieczór Witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janr Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Elocha pozdrawiam z Krosna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Play Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Witam, fan marki audi wjeżdża na rejony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buroczek Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Witam wszystkich, już od jakiegoś roku czytam to forum i powiem wam szczerze, jest strasznie uzależniające. Wcześniej miałem szampon, gąbkę i wystarczyło, teraz jak żona widzi kolejna paczkę to już się foczy niech błysk będzie z wami!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek01234 Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Halo halo dzień dobry wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jożin Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Witam Kolegów na tym forum miło mi ze będę mógł z wami porozmawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laazy Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Witam wszystkich. Od dłuższego czasu przeglądam forum i postanowiłem w końcu dołączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomas80 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roburtek Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Witam Szanownych forumowiczów serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramelov Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Witajcie. Chce sie nauczyc detailngu na domowym poziomie z doborem dobrych kosmetyków. Pomozecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawronA Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Welcome Brothers and Sisters ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autototom Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Wieczor! Wstepne przywitanie juz bylo, jednak dopiero teraz chwila pozwala na kilka zdan wiecej. Po greckich 12sto letnich "wakacjach" zawitalem w niemczech. Tutaj zaczela sie moja przygoda z tematem zgodnym temu form. Pracuje na rzecz Automobile SG Mercedes Benz i to wlasnie w tej firmie rozwijam swoje umiejetnosci. Nie jestem najlepszy ale i zle nie jest gdyz wlasnie zaproponowano mi bym zaprzestal pracy jako pracownik i zostal podwykonawca. Tak tez zrobie i chetnie nawiaze wspolprace z ludzmi z Polski. Nie ukrywam, ze skapo zagladam w tutejsze forum (co sie zmieni), nie mniej jednak jesli juz zagladam czesto jestem pelen podziwu i szacunku temu co zawiera forum, zatem i temu wszystkiemu co kazdy z Was tutaj przedstawia - wnosi. Zaczynam skrzetniej wnikac w tematy, a tym czasem zapraszam "do mnie" no i oczywiscie pozdrawiam. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartes Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Serdecznie witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blaszak Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Witam wszystkich, trafilem na forum przypadkowo ale zostane tu na dluzej. Od roku pracuje w angielskiej firmie zajmujacej sie czyszczeniem aut, szykowaniem nowych aut, serwisow i tzw frontow. Nie chce tu zostawac na stale a juz sobie umyslilem ze jak wroce do Polski to chce sie zajac sprzataniem, myciem aut. Do tego chcialbym sie nauczyc wszyskiego co zwiazane z lakierem czyli usuwanie rys, polerka itp itd. Rowniez chcialbym sie dowiedziec jak najwiecej w temacie otwierania i prowadzenia takiej dzialalnosci w Polsce. Maciej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahdov Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Witam serdecznie!. Pozdro z Bydg. Lukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasJoe Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Witam czyściochów! Od niedawna szukałem porad na temat dbania o auto ,które nie będzie w 95% komercją i znalazłem tylko szkoda ze tak późno ale jak to się mawia lepiej późno... a teraz czas na lekturę. PS. Dla Pani Justyny za relacje Toledo wielkie brawa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czyzu6491 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Cześć wszystkim, Marcin z Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockwave Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieniol Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Witam bardzo serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walz1 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Witam forumowiczów, rozpoczynam przygodę z detailingiem, mam nadzieję na uzyskanie jak największej wiedzy walz1 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ocieplator Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Cześć wszystkim, jestem Adam z Rybnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi