admd1 Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Ups coś mi umknęło, witam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemoc Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Witam wszystkich jako nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloi Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aas Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Witajcie Cześć, jestem tu nowy Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnyint1 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Witam Wszystkich nowych userów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapmen93 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Witam wszystkich nowych forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy86 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Witam Wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm36 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DenyZ Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oonix Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Witam wszystkich detailerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu96 Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vieworld Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Hej! Może ja nie detailer, ale pedant zapewne tak.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamillo625 Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Cześć, ja na forum szukam pomocy w wyborze powłoki do nowego autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_PL Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Siemka forumowicze , myślę że z waszą pomocą ogarnę ten trudny temat pozdrowienia z zimnej Norwegii ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djdomin Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Dzień dobry. Postanowiłem wreszcie zainteresować się, jak zadbać o dobry wygląd pojazdu. Teraz wreszcie mam pojazd, o który można zacząć dbać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek_Gd Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Czesc wszystkim Szukam sporo porad Mam zamiar zrobic korekte na swoim aucie co za tym idzie potrzebuje sporo wiedzy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Witam serdecznie Szukam porady odnośnie odnowienia zniszczonej tapicerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokoswojtek Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Witam Wszystkich PASJONATOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adxxxx Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Hej Ciekawe forum odnosnie autodetalingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hummel Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Witam Was drodzy fanatycy swoich aut. Mam 34 wiosny i jestem z Warszawy. O samochód czasami dbam bardziej niż o familie Od kwietnia jestem szczęśliwym posiadaczem Saaba 9-5 MY04 B205e. Po za tym że chce dać mu trochę więcej koni, to chce przede wszystkim aby godnie prezentował się na ulicy jak i bym dobrze czuł się w środku. Dlatego też dołączyłem do Waszego grona. Chcę na tym forum poznać fajnych ludzi jak zebrać jak najwięcej informacji o tym jak samemu dobrze i uprać "cały" samochód. Planuje na wiosnę wszystko wyjąć ze środka i porządnie wszystko umyć i uprać sufitke i wykładzinę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamfirst1 Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Cześć, jestem Adam, jestem fanem polskiej motoryzacji. Zagraniczne auta też nie są mi obce. Mam nadzieję że dowiem się stąd czegoś na temat tego jak doprowadzić mój samochód do porządku ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napior1516 Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Witam, jestem Grzesiek i nie pucowałem mojego auta od 2 tygodni. A tak całkiem serio to jestem tu aby doskonalić swoją wiedzę o dekalogu aut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzol_kominiarz Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Witam serdecznie forumowiczów Zanim zapisałem się poczytałem forum i jestem trochę zaskoczony ! Mam nadzieję że to przez pobieżne czytanie nielicznych i być może niewłaściwych wątków Slang i skróty używane na forum mnie ścinają z nóg na starcie ! Mam nadzieję że jest gdzieś głębokie podforum dla takich starych "grzybów" jak ja , którzy na starość mając wymarzone , odkładane w czasie z uwagi na ciągłe potrzeby innych - autko chciałby przy po mocy Was młodych i gniewnych , obrytych w skrótach i nazwach tych wszystkich środków do pielęgnacji - pocieszyć oko póki jeszcze dna od butelek nie przesłonią całkowicie możliwości oglądania lakieru na moim Q5 :-)) Witam Was serdecznie i proszę o wyrozumiałość dla dziada po 50 - ce Proszę o poprowadzenie gdzie czytać , gdzie zacząć aby nauczyć się jak i czym pielęgnować lakier ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axiks Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi