Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc wszystkim.

Od pol roku interesuje sie auto detailingiem a teraz przyeszdl czas sprobowac wlasnych sil.

Mam nadzieje dowiedziec sie tutaj wielu przydatnych rzeczy.

Opublikowano

Witajcie! Samochód to moja pasja, poświęcam mu sporo uwagi (nie jest to tylko co sobotnie mycie :D ) uważam że jest ono moją wizytówką, dlatego kosmetyka jest dla mnie tak ważna. Mam nadzieje że na forum znajdę sporo interesujących mnie tematów, jak również dodam coś od siebie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, Adam ;)

Opublikowano

Cześć, jestem Adrian, samochody sa moja pasja, teraz jeżdżę audi s6c5 4.2 v8 avant, audi a4 b7 avant sline 1.8t i polo 6n2. lobię porządnie wyczyszczony samochód. detailingiem zajmuje się amatorsko.

Opublikowano

hej wszystkim!

na imię mam Darek. samochody to moja pasja może nie tyle co ich kosmetyka, ale mam nadzieję, ze znajdę tutaj coś przydatnego.

Pozdrawiam wszystkich!

Opublikowano

Witam

Sebastian z tej strony,

na forum zajrzałem by dowiedzieć się jak naprawić błędy i zaniedbania poprzedniego właściciela mojego nowego bolidu :D

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Od łebka przy samochodach, zawsze woskowane, czyszczone, pielegnowane cokolwiek by to nie było.

Tak zostało do dzis, aktualnie przeszedłem kilka szkoleń w pewnej firmie detailingowej i temat zaczął sie rozwijać. kręci mnie to strasznie, nie pracuje w zawodzie detailingu ale działam po godzinach w garażu ze swoimi samochodami i znajomych :D

Jest troche sprzętu, możliwości, czasem tylko brakuje sił i czasu ale i tak chce sie uczyć i dążyc do doskonałości :mrgreen:

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Nazywam się Mateusz i całkiem niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem swojego pierwszego samochodu o który zamierzam dbać :)

Pozdrawiam !

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk