goodluck Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekWND Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Light Service Radom Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Cześć, Jestem Grzesiek i zajmuję się profesjonalną regeneracją lamp i reflektorów samochodowych Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian SC93 Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kunce Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Witam, Mam na imię Paweł i dzięki informacjom na forum kupiłem myjkę ciśnieniową, a teraz czas na kompletowanie "chemii" itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris8388 Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Witam Wszystkich na forum . Jestem ciekaw co w trawie piszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bendi Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Witam Wszystkich użytkowników forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolek10 Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Witam Wszystkich i czas zacząć dbać bardziej o auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarosz123 Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Witam! Pora sie wziąść za auto:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tamek141 Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Dooobry wieczór wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilVW Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epps Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Cześć, jestem Artur i pochodzę z Sosnowca. Obecnie zamieszkuję w Olkuszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prochol Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Witam Wszystkich, Jestem Rafał i planuje otworzyć Auto Spa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenczorf Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek92 Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Witam wszystkich Przemek z Bytomia. Od jakiegos czasu staram sie doprowadzic moje auto do odpowiedniego stanu i mam nadzieje ze uda mi sie to razem z wami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-odkrywca Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Witam wszystkich nazywam się Łukasz i jestem z Kędzierzyna-Koźla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Witam - pozdrowienia z Trójmiasta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarasj Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Pozdrawiam z Pruszkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniczny44 Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Witam wszystkich planuje przywrócić blask mojego volvo mam nadzieję że uda mi się to dzięki forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toydols1 Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Cześć. Forum czytam prawie od początku, ale jakoś wcześniej nie miałem potrzeby rejestrować się. Ale, że chciałem czasem wrzucić zdjęcie, to przyszedł czas na rejestrację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebelias Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Cześć jestem Łukasz już od jakiegoś czasu pracuję w firmie sprzątającej auta w Austrii ale chciałbym się dokształcić w sferze detailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mart_ Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Cześć wszystkim Jestem Marcin. Pochodzą z południa Polski,ale od dłuższego czasu mieszkam na "zielonej wyspie" Na forum trafiłem przede wszystkim w celu zglebienia o autodetailingu. Planuje również zapisać się na profesjonalne szkolenia w niedługim czasie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tapiran Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Witam serdecznie i pozdrawiam z Nowego Sącz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzik92 Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Witam wszystkich forumowiczów, jestem Arek i pozdrawiam z Trójmiasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markoo1 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Witam serdecznie wszystkich . Audi Q5 3.0 TDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi