Effendi9999 Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Detailer's Magic Opublikowano 1 Października 2016 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Witajcie serdecznie , Jesteśmy nową marką na rynku , nie mogło więc nas zabraknąć na największym forum detailingowym w naszym kraju . W najbliższym tygodniu przedstawimy nasze produkty , nasze plany . W między czasie zapraszamy na nasz profil na facebook'u https://www.facebook.com/detailersmagic/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lgie Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Witam serdecznie, Jestem szczęśliwym posiadaczem forda, nie lubię sprzątać ale lubię jak jest czysto ( tylko w samochodzie) Ostatnio zacząłem kupywać różne środki pasty nie pasty itp ale szczerze mówiąc jestem laikiem i chciałbym zasięgnąć rady bardziej doświadczonych i zacząć działać na korzyść mojego samochodu niż bezmyślnie kupywać i wklepywać całą chemię jaką wciśnie mi sprzedawca Także przepraszam z góry za spam ale będę prosił o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klops Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Hej, Od jakiegoś czasu bawię się z maszyną polerską przy aucie (bo detailingiem tego nie można nazwać ) Cośtam już załapałem ale wiedzy nigdy za wiele, stąd rejestracja na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kizak Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Witam wszystkich Od jakiegoś czasu interesuje mnie dygitaling, i myślę ze ty znajdę ważne rady co do tego zagadnienia ,i dowiem się jakich używać środków ,aby moja laguna wyglądała jaka prawdziwa lala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
largos Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Witam wszystkich, Od pewnego czasu interesuje mnie wszystko co związane jest z kosmetyka wnętrz oraz car detalingiem, mam nadzieje, ze tutaj dowiem się dużo ciekawych rzeczy oraz wykorzystam to w praktyce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perczi_acd Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 cześć! jako tako interesuje się myciem, polerowaniem, lakierowaniem, szpachlowaniem. mam nadzieje że zdołam Was nawrócić i będziecie używać produktów marki plak, autoland oraz że G3 będzecie używać nawet do mycia zębów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejbilu Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Czołem, Od miesiąca czytam forum.. i zaczynam krzywo patrzeć na swoje auto . Jako, że stawiam pierwsze kroki liczę na wyrozumiałość. Odwdzięczyć się mogę zabierając na lot samolotem (W-wa). Czuwaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tex1525 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Siemaneczko Od pewniego czasu zajmuje się detailingiem. Liczę na wymianę doswiadczen poprzez forum Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszkrk Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Witam Jestem szczęśliwym posiadaczem bmw , i chciałbym o nie nieco bardziej zadbać licze na zaczerpnięcie sporej dawki wiedzy od Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz88 Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Witam wszystkich, jeżdżę bmw 740i, które chciałbym utrzymać w jak najlepszej kondycji. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spajek Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Witam Serdecznie Od niedawna zaczalem zabawe z Detailingiem mojego BMW, wiec dlatego tez zarejestrowalem sie tutaj, mam nadzieje ze znajde tu porady oraz moze i ja mogl bym cos pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatek_m Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Cześć Zawsze mnie drażniła jazda brudnym autem, męczyłem się, żona się śmiała z moich pędzelków do czyszczenia wywiewów wentylatora aż tu nagle znalazłem podobnych do siebie... Teraz czas na pozbycie się złych nawyków i przysposobienie poprawnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grembi Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 @piatek_m tylko żony się nie pozbywaj . Moja też się ze mnie śmieje hehe Napisane z Tapatalka za pomocą Xiaomi RN2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatek_m Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 @grembi nie no, chyba zauważyła że to dosyć przyjemne hobby bo ostatnio nawet sama pomagała mi auto zawoskować na zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noyy Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Cześć, przeglądając fotorelacje na forum - nie mogłem się napatrzeć, mega. Teraz czas na mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuksGarage Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Zawsze bylem troche idealista, wiec teraz czas starac sie robic idealna kosmetyke aut narazie zaczynam, ale szybko trzeba zalapac co i z czym! nawet wlasne auto czekac nie bedzie na dobra kosmetyke. Tak wiec witam wszystkich aktywnych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miczel Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Cześć, detailingiem póki co jeszcze się nie zajmuję ale z racji posiadania własnego auta sprawa kosmetyki coraz bardziej mnie interesuje. Póki co szukam pomysłów na poprawę tego co zaniedbał poprzedni właściciel oraz jak utrzymywać auto we względnej czystości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziuba01 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Witam! Jestem nowy, jeszcze nie detailinguje ale przymierzam się do kupna sprzętu na razie tylko do mycia i korekty lakieru. Jestem młody, jeszcze w technikum, chciałbym kiedyś robić to profesjonalnie ale to tylko marzenia może kiedyś się uda, a na razie chce szkolić swoje umiejętności i nabrać w tym małego doświadczenia Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapmen93 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Witam. Nazywam się Patryk i od jakiegoś czasu mam bzika na punkcie auto detailingu, a te forum tylko to spotęgowało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
real-tech.pl Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Cześć wszystkim! Jestem nowym partnerem forum, a przy tym pasjonatem perfekcyjnych aut. Zapraszamy do zapoznania się z naszym profilem FB, a także działem na forum. Pamiętajcie, że zawsze służę radą i pomysłami w detailingowej materii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekm Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Cześć, Mam na imię Paweł. Posiadam dwa bolidy Almera N16 i Astra G. Dzięki temu forum zrobię z nimi porządek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majki Majk Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Witam wszystkich Serdecznie Chwilę już działam w temacie Detailingu, forum śledzę jeszcze dłużej i uznałem że to najwyższy czas do Was dołączyć Pozdrawiam wszystkich Artystów Naszej branży oraz osoby zupełnie świeże !!! Moje auto to passat cc niestety w czarnym uni:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hybris Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Część wszystkim! Dzieki Wam moja Jetta mk6 zyskała nowe życie! Teraz czas na naukę następnych tajników auto detailingu:) Wysłane z mojego Nexus 6P przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grześ1497604996 Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Witam wszystkich , od 2 lat choruje na chorobę zwaną detalingiem Mam nadzieje dowiedzieć się sporo nowych rzeczy na tym forum - POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi