Coala Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Cześć Wszystkim jestem Bartek i trafiłem tu aby nauczyć się czegoś o detalingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killym Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Siema tu piter mam nadzieję że wyniosę dużo z tego forum (moja wiedza już się znacznie powiększyła). Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mardoczek Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Witam serdecznie. Mam na imię Marcin i na forum trafilem zupelnie przypadkowo apropo wyboru polerki, sprzętu i past do polerowania. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar091 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Cześć mam na imię Jarek, na forum zawitałem już jakiś czas temu ale tylko jako "gość" od jakichś dwóch, trzech dni jestem stałym bywalcem a dziś już oficjalnym użytkownikiem mam nadzieję, że czegoś się tutaj nauczę i będę mógł bardziej profesjonalnie podejść do mycia auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shivaki481 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 cześć, jestem Łukasz i przybywam by nauczyć się jak dopieścić mojego puga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gefriks Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Witam wszystkich miłośników auto detailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexsus Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Hej! jestem Mikołaj pochodzę z samej rubiezy Polski tj. Zaraz obok granicy z Ukraina. Auto które na codzień dopieszczam i jest moim oczkiem w głowie to A6 C5 sedan 2.4 V6. Przygodę z garazowym detalingiem zacząłem stosunkowo nie dawno bo jakieś dwa miesiące temu złożyłem swoją pierwszą paczkę na top stageu. Cały czas się uczę czegoś nowego i poznaje nowe rozwiązania Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenibylubie Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Cześć jestem Marta. Wiedzę z tego forum testuję na swoich leciwych autkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasg Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Cześć Mam na imię Michał. Jestem zielony w tematach cardetailingu - dopiero zaczynam ...równocześnie zbladłem oglądając jakie cuda wyprawiacie ze swoimi samochodami ! Rewelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerka123 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Czesc, jestem Tomek, od jakiegos czasu studiuje forum. Mam nadzieje ze z biegiem czasu cala wiedze zaczne wykorzystywac w praktyce. Oprocz auto detailingu, rownoczesnie staram sie studiowac elektryke samochodowa. Mam nadzieje ze pojdzie to caly czas do przodu. Pozdrawiam, widzimy sie na forum Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renowator Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Witam szanowną administrację i forumowiczów, na imię mam Adam ,pierwsze kroki z renowacją lakierów i detailingiem wnętrz pojazdów stawiałem 4 lata temu. Na forum trafiłem w poszukiwaniu nowości związanych z renowacją lakierów i po to aby poszerzać swoją wiedzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomess Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 hejka z tej strony nomess czyli Marcin od 20005r mieszkam na Wyspach Brytyjskich chcialbym kopalnie wiedzy z tego forum przekuc na cos fajnego co daje wiele radosci i pozwoli zabic nude Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rtm4n Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Cześć Jestem Łukasz Szukam nowych fajnych produktów, które w Polsce ciężko dostać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaso01 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Witam administracje i forumowiczow. Mam na imie Tomek i jestem swiezy w branzy, ale temat detailingu zawsze mnie krecil. W marcu tego roku przeszkolilem sie w ShineOn w Piasecznie i od tego czasu zaczalem przywracac autom blask na forum trafilem by poszerzac swoja wiedze oraz w poszukiwaniu nowych rozwiazan i produktow. W niedlugim czasie planuje stworzyc wlasne studio w Norwegii. Pozdrawiam i do zobaczenia na forum. Piona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafuss Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Witam mam na imię Rafał jestem z Torunia mój pacjent to VW Golf Plus w kolorze hmmm ciemnym granatowo-szarym, mam zamiar dzięki informacją na tym zacnym forum zacząć dbać bardziej prof. o mój samochodzik. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian68 Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Witam wszystkich. Mam na imię Damian . Chętnie skorzystam z doświadczeń forumowiczów i w miarę moich skromnych umiejętności będę się dzielił własnymi działaniami. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enkar.pl Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Witam wszystkich. Mam na imie Eneasz. Mysle ze milo spedze tutaj czas i poszerze swoja uboga wiedze na temat auto detailingu . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolina_crewe Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Witam na imie mam Tomek, mieszkam w UK i tam staram sie coś polerować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Siemanko. W koncu jakies odpowiednie forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brtekkkk Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Cześć! Mam na imię Bartek i od jakiegoś czasu pochłaniam wiedzę z forum! Jak na chwilę obecna "po godzinach" czyszczę wnętrza, detaling plastików itd. Myślę, że wraz z nowym rokiem ruszę już znacznie mocniej z tematem i przy waszej pomocy, waszej wiedzy będę mógł też za jakiś czas pomagać innym, rozpoczynającym z tematem mycia, detalingu, polerowania i prania wnętrz miłego dnia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Witam wszystkich Forumowiczów! Mam na imię Marek. Ostatnio postanowiłem wziąć moje auto we własne ręce Rozglądając się za informacjami na temat różnego rodzaju środków natrafiłem na to właśnie forum... kilkukrotnie To początek mojej zabawy z pieszczeniem auta, a widząc imponującą ilość informacji na forum, myślę że trochę tu posiedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodoo Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Serdecznie witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur13 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Witam. Jestem Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broulin Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Witam.Jestem Lukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrix01 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Witam, miło was poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi