Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie!! Od kilku miesięcy interesuje sie autodetailingiem, z forum zaczerpnełem mnóstwo informacji , bez logowania , jednak teraz bede sie staral dzielic sie rownież swoimi doswiadczeniami

Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Witam serdecznie. Zaczynam przygodę z autodetailingiem. Na razie śledzę pilnie pojawiające się posty, z czasem może podzielę się czymś od siebie.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Cześć, chyba wszystkich tu sprowadza jedno - chęć zdobycia informacji i podzielenia się nimi. To samo jest ze mną ;]

Opublikowano

Siema, jestem Mateusz również zaczynam w tym temacie, tapicerkę skórzaną mam już w 50 % za sobą :D

Opublikowano

Witam serdecznie forumowiczów kopalni wiedzy o detailingu.Pozdrawiam i życze szerokiej I bezpiecznej drogi w błyszczacych autach 8-)

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie:)

Szukam do pracy osób zajmujących się Auto Detailingiem - praca na terenie Warszawy.

Osoby zainteresowane proszę o przesyłanie CV na adres: rekrutacja@carsan.pl lub kontakt telefoniczny 884700630

Opublikowano

Cześć i Czołem, Ogarniam renowacje mojej jetty i będę pewnie potrzebował Waszych porad co do autodetalingu

Opublikowano

Witam, już znalazłem wiele informacji jak poprawić wygląd swojego samochodu na forum, jednak teraz przyszedł czas na pytania :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam, rozpoczynam swoją przygodę z autodetailingiem, przybywam tu w celu uzyskania kilku informacji

Opublikowano

Cześć,

jakiś już czas przeglądam na sucho to forum ale czas włączyć się do rozmów, ponieważ kupiłem Kie Proceed i zamierzam zrobić z niej czyściocha ! ;)