Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Witam Wojciech z małopolskiego, fan motoryzacji i detailingu- bo auto musi błyszczeć liczę ze znajdę tutaj fachową poradę, zaś jak nabiore doświadczenia będę mógł pomagać na forum Pozdrawiam serdecznie Forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczmichal Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Witam i pozdro dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Zelik Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziejaszek Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Witam wszystkich, z tej strony Kamil. Powoli zaczynam moja przygode z car detailingiem, poki co sam dla siebie i znajomych majac nadzieje ze pewnego dnia bede sie mogl z tego utrzymac. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dlugi_24 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typ2006 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Witam wszystkich. Mam na imię Marek, mieszkam w Raciborzu. Parkuje moje W201 pod gołym niebem i coraz bardziej pochłaniam wiedzę z forum, by jakoś go wspomóc. Najczęściej kupuje sprawdzone produkty w dużych 5L opakowaniach, być może co nieco się na giełdzie pojawi Pozdrawiam wszystkich i dziękuje za każdą już otrzymaną i przyszłą pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek4RIDE Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Witam wszystkich! Jestem Czarek, Sam jeżdżę Audi S4 B5 i oczywiście nie żałuję jej najlepszych kosmetyków Pozdrawiam i zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbs911 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Witam, Jestem Robert, przygodę z detailingiem zacząłem ok.4 lata temu kiedy to potrzebowałem zadbać o swoją Hondę Civic EP4. Aktualnie od paru miesięcy pracuję w firmie detailingowej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz747 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max89 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Dzień dobry bardzo wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greego Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiran Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksander Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.red Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Dzień dobry Państwu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macios Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Siemanko wszystkim właśnie co rozpoczynam przygodę z autodetalingiem a forum znalazłem przez przypadek. Mam nadzieję że w wielu kwestiach uzyskam tu pomoc was czyli fachowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czech4 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michcis Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Witam wszystkich Pozdrawiam z Pomorza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacholekck Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Witam. Jestem zupełnym nowicjuszem jeśli chodzi o car detailing. Forum czytam już od dłuższego czasu,ale dopiero teraz postanowiłem zadbać porządnie o auto. Będę miał do Was sporo pytań i mam nadzieję, że mi pomożecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudnyharrry Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Witam wszystkich. Miło mi dołączyć do Waszego grona. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garsi Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Witam szanowną społeczność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szacper Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Uszanowanko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamalrabka Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Powitać szanownych forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazzPL Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Witam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kewinpol Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Witam wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi