mango_japko Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Kultura wymaga aby się przywitać, tak więc witam wszystkich!
camiloski Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Witam jestem maniakiem jeśli chodzi o pielęgnację aut, Pragnę się przywitac i zabieram się za czytanie postów
Kowal096 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Dzień dobry! Witam wszystkich. Jestem pewien, ze to forum pozwoli mi poszerzyć wiedzę z zakresu detailingu. Pozdrawiam! Kuba
waldemark Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Witam wszystkich. Dopiero zaczynam studiować temat detailingu ale wstepne zapoznanie sie z tematami na forum wciągnęło mie na tyle że postaram sie nie tylko brać ale również i coś dodać od siebie w miarę zdobywania doświadczenia. Pozdrawiam
egon12 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Witam Wszystkich ! Nowy na forum jako user, ale chwile juz "czytam" watki.... Honda Accord VIII w kolorze czarna perła - wiec jest o co dbać Powoli ręce wymiękają i czas na DA. /egon12
Kopytz Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Witam wszystkich forumowiczów
yeti540 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Siemanko I kolejny maniak dołącza do forum
Tcharec Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Witam, Zarejestrowałem się już jakiś czas temu, żeby poszerzyć swoją wiedzę o kosmetyce samochodowej z najwyższej półki, ponieważ pojawiają się u mnie coraz lepsze auta do czyszczenia.
Kipuro Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Hej, hej Panowie i...( może Panie?)! Poczytałam kilka wątków, stwierdziłam, ze znam się jedynie na...gotowaniu zupy! Gdzie mi do Was!!! Zero wiedzy w kwestii aut, a o pielęgnacji ich nie wspomnę Stąd tu jestem, chylę czoła i będę pytać.... Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Marko82PL Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Witam wszystkich! Czas liznąć "trochę" teorii... Pozdrawiam, Marcin.
siegfriedpanzer Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Witam, forum obserwuję już parę miesięcy ale dopiero teraz zdecydowałem się na rejstrację. Pozdrawiam.
Pawel83 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Cześć i czołem! Jestem Paweł, mieszkam i pracuje w Warszawie gdzie polecam montaż anten satelitarnych ursynów.
rsha Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Cześć i czołem. Pozdrawienia z okolic Poznania!
Tefugioss Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Witam, jestem Adrian z Włocławka pozdrawiam wszystkich
MattDetailing Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Cześć wszystkim, Auto Detailingiem zajmuję się od kilku lat, na początku była to tylko sobotnia pielęgnacja auta a teraz to moja pasja i hobby a zarazem sposób na życie Jestem tu aby podzielić się z Wami moim doświadczeniem i zebrać od bardziej doświadczonych bo wiem, że przede mną jeszcze dużo nauki!
klaudiar Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Witam serdecznie Zarejestrowałam się, ponieważ chcę dopieścić swoje oczko w głowie - Audi A3 w kolorze czarnym (perła)
Szymi022 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Aloha wam detailing jako hobby bo jednak zadbane auto to wspaniale auto
Rekomendowane odpowiedzi