woba-car Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Witam wszystkich na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniaone Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 siemanko forumowicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechita18 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Witam wszystkich fanatyków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek69 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkut Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Witam serdecznie wszystkich od dawna śledzę forum i postanowiłem się zalogować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mexes123 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Witam, Podobnie jak kolega wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyVW Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Witam serdecznie!! Od kilku miesięcy interesuje sie autodetailingiem, z forum zaczerpnełem mnóstwo informacji , bez logowania , jednak teraz bede sie staral dzielic sie rownież swoimi doswiadczeniami Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrasso Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Witam serdecznie. Zaczynam przygodę z autodetailingiem. Na razie śledzę pilnie pojawiające się posty, z czasem może podzielę się czymś od siebie. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokuero Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Cześć, chyba wszystkich tu sprowadza jedno - chęć zdobycia informacji i podzielenia się nimi. To samo jest ze mną ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarrny Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Witam wszystkich! Od dawna śledzę forum i chyba najwyższy czas, aby się zarejestrować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelzg Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Witam wszystkich Zielona Gora kłania sie nisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtul-wwy Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Cześć, jestem Wojtek:) zacząłem nową ścieżkę życiową związaną z auto deailingiem, stawiam pierwsze kroki:) pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaWe Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Siema, jestem Mateusz również zaczynam w tym temacie, tapicerkę skórzaną mam już w 50 % za sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posejdon Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Witam serdecznie forumowiczów kopalni wiedzy o detailingu.Pozdrawiam i życze szerokiej I bezpiecznej drogi w błyszczacych autach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genesis Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Witam panów gorąco: ) Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsunami Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Witam wszystkich serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djim Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Witam Wszystkich Serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carsan Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Witam wszystkich serdecznie:) Szukam do pracy osób zajmujących się Auto Detailingiem - praca na terenie Warszawy. Osoby zainteresowane proszę o przesyłanie CV na adres: rekrutacja@carsan.pl lub kontakt telefoniczny 884700630 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lis13u Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Witam wszystkich maniaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mihau83 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Witam wszystkich czyściochów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bator Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Cześć i Czołem, Ogarniam renowacje mojej jetty i będę pewnie potrzebował Waszych porad co do autodetalingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machete1 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nficjusz Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Witam, już znalazłem wiele informacji jak poprawić wygląd swojego samochodu na forum, jednak teraz przyszedł czas na pytania Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlonas Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Witam, rozpoczynam swoją przygodę z autodetailingiem, przybywam tu w celu uzyskania kilku informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vendetta Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Cześć, jakiś już czas przeglądam na sucho to forum ale czas włączyć się do rozmów, ponieważ kupiłem Kie Proceed i zamierzam zrobić z niej czyściocha ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi