Filon Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Cześć, jestem Kamil. Kosmetykami samochodowymi interesuję się od dawna i stwierdziłem, że najwyższy czas zarejestrować się w końcu na tym forum. Mam nadzieję, że dzięki wymianie doświadczeń dowiem się wiele ciekawych rzeczy z zakresu autodetailingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
transporter0 Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Witam wszystkich, jestem Marcin. Forum czytam od dawna i na początku było łatwo ale im głębiej wchodzę w temat tym więcej pojawia się pytań... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaronx Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Witam wszystkich. Mam nadzieje że znajdę rozwiązanie problemu z moim autem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malynek Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Witam wszystkich, mam nadzieję że w końcu uda mi się porządnie zadbać o samochód z pomocą waszego forum Pozdrawiam z Lubelskiego (Chełm) Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woockash Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Cześć, jestem Łukasz. Mam nadzieję znacząco powiększyć swoją dotychczasową wiedzę na temat pielęgnacji samochodu dzięki pomocy tego forum jak i jego użytkowników, równocześnie dzieląc się swoimi spostrzeżeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny28 Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Witam kolegów i koleżanki. Przybywam z Krakowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiollekk Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Siemka, Mateusz z Głowna, k. Łodzi. Zawsze dbałem o auta (wystprzątane i czyste) ale nie miałem pojęcia, że detailing jest tak zaawansowany Milion preparatów o tak różnych przeznaczeniach. Wciągło mnie to!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProDK Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Siemanko wszystkim, Detailingiem interesuje się od jakiegoś czasu, natomiast dopiero zaczynam w praktyce działać w tej dziedzinie i bardzo mi się podoba. Chcę się rozwijać w tym kierunku i wiem, ze to jest to co chce robić w życiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomatos Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Witam wszystkich i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WodzuŁdz Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
126marcin Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Witam kolegów i koleżanki, startuję w tematyce detailingu i mam nadzieję, że mi w tym pomożecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Witam koleżanki i kolegów Właśnie zmieniłam samochód z białego na czarny i mam same kłopoty z lakierem Liczę na Waszą pomoc, chętnie także osobiste spotkanie z kimś z Łodzi lub okolic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrof Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Siemano wszystkim forumowiczom interesuje sie od niedawna autodetailingiem i chcialbym zdobyc odpowiednia wiedze na ten temat by odnowic moje auto,mam nadzieje ze to forum mi w tym pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobilno Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Witam forumowiczów pozdro od Mobilno.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkyeti Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Witam wszystkich, właśnie rozpoczynam zabawę z odświeżaniem mojego samochodu. Znalazłem odpowiedzi na wiele pytań, ale wiele jeszcze przede mną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disco0 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Witam Nowy początkujący detailingowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cutin Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Hej, Pasjonat motoryzacji, motocyklista od niedawna właściciel CLK. Rzeszow wita! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogal93 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Witam wszystkich zapaleńców nieskazitelnego blasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Witam wszystkich użytkowników. Postanowiłem sie zarejestrować po okresie 2-3 tyg oglądania z perspektywy niezalogowanego użytkownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mpower666 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Witam, nowy amator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienix Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winters Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Witam wszystkich i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamer42 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Witam wszystkich... Po Amatorsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc3co Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pez Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Cześć Wszystkim, zabieram się za studiowanie forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi