Kawczak Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Witam wszystkich mam na imię Marek zaczynam poznawać temat autodetalingu więc czas się zarejestrować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZerO Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Witam, mam na imię Sebastian obecnie prowadzę swoją małą autokosmetykę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek497 Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Cześć, mam na imię Krzysiek, chcę poznać jak dbać o swoje auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher1000 Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Witam forumowiczów. Na imię mam Igor. Autodetailingiem interesuje się od niedawna, miłość do motoryzacji od zawsze. Obiekt, na którym będą testowane specyfiki to Alfa Romeo GT oraz Nissan Primera. Liczę na owocną naukę pod Waszym okiem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nisensai Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Witam witam [: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej159 Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubakrk Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Cześć chłopaki Wstąpiłem tutaj w poszukiwaniu namiarów na osobę/firmę, która w Krakowie dobrze auta czyści w środku. Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubis Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Cześć wszystkim. Wpadłem na forum aby pogłębić swoją wiedze teoretyczną na temat autodetalingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taba1 Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Witam wszystkich. Zarejestrowalem sie tu poniewaz jak wszyscy na forum lubie dbac o moj samochod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dentfix Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Witam wszystkich, od szesciu lat zajmuje sie usuwaniem wgniecen. Rozważam poszerzenie swoich usług Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy'mon Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Cześć wszystkim!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatkaA Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Dzień dobry wszystkim, jestem Beata! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwadrat Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Cześć tu Jakub. Szukam specjalistów ze swojej okolic oraz informacji jadobrze dbać o samochód. Dzięki za tą społeczność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucifer Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Hej, jestem łukasz, zacząłem się interesować kosmetyką samochodów stąd tu jestem, by dowiedzieć się czegoś od najlepszych Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smarties Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Witam, jestem nowy na forum chciałem dowiedzieć się jak zadbać o samochód. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki710 Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Witam. Od zawsze interesował mnie temat autodedailingu i w końcu znalazłem miejsce w którym mogę dużo się dowiedzieć na ten temat i szlifować swój rozwój w tym kierunku Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trillest Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Siemka, Mateusz, 19 lat. W tym roku odebrałem auto od lakiernika, które całe zostało polakierowane. Od tamtego momentu zacząłem dbać o lakier i chyba uzależniłem się od kupowania, testowania produktów i ogólnie detailnigu Dlatego też założyłem konto na tym forum, aby dowiedzieć się więcej na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miodek11500 Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Cześć wszystkim, czytam czytam i jeszcze raz czytam by głupich pytań było jak najmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin s Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Witam wszystkich maniaków blasku czterech kółek Mam na imię Marcin jestem z Łodzi i dzięki temu forum zaraziłem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudiia Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Cześć wszystkim ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael9091 Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Witam serdecznie, mam na imię Michał, uwielbiam bawić się w dopieszczanie swojego samochodu, a o istnieniu forum dowiedziałem się od użytkowników innego forum samochodowego. Chętnie pomogę i sam dowiem się wielu nowych rzeczy z doświadczeń innych. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynaNL Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Witam wszystkich Łukasz, mieszkam w Holandii, zgłębiam wiedzę na temat defalingu wewnętrznego. Aktualnie moim narzędziem jest mózg. Za około 3 miesiące planowany zakup odkurzacza + chemia na skóry i plastiki i próby na niewiele świadomych znajomych a co dalej czas da znać Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikkis Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 witam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz65 Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Witam. Jako że jestem młody chciałbym się dowiedzieć trochę o autodetalingu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarope Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Witam serdecznie interesuje się detalingiem trochę się uczę i chcę poszerzać wiedzę na ten temat też mogę coś podpowiedzieć pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi