justynka1 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 witajcie Dodane po 2 sekundach: witajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilczurowaty Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Witam, pozdrowienia z końskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viki2000 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Witam wszystkich użytkowników. Forum przeglądam od dłuższego czasu, zostałem do tego " zmuszony " po kupnie nowego Opla Insignii, niestety pół roku mycia auta spowodowało ... chyba nie muszę pisać co się dzisiaj dzieje z lakierami na autach. Narazie mam zakupiony zestaw do mycia auta w postaci pianownicy, pian aktywnych, apc, glinki, mikrofibr itp. Przeprowadziłem na poprzednich autach 4 polerki mechaniczne i to cała moja wiedza w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek-olsztyn Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Witam! Szczególnie kolegów z Olsztyna Pragnę zadbać o swojego Lexusa także w swoim czasie mogę mieć sporo pytań! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bullitt1 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Witam i pytam - jestem slepy czy nie widze nigdzie przycisku DODAJ TEMAT ? Ze wzorkiem wszystko w jak najlepszym porządku Akceptowałeś to przy rejestracji Rejestracja: 51 min temu 4. Każdy nowy użytkownik po zarejestrowaniu jest zobowiązany do przedstawienia się w dziale PRZYWITAJ SIĘ (po wejściu do działu klikamy na NOWY TEMAT) oraz do zapoznania się z FAQ Portalu. Początkowo będziesz mógł jedynie odpowiadać w istniejących tematach na forum, dopiero po przekroczeniu 10 postów otrzymasz dostęp zakładania nowych tematów, dostępu do działu giełda posiadają jedynie użytkownicy z 30 dniowym stażem na forum Kosmetyka Aut. To gdzie zatem moge zadac konkretne pytanie ? )))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t4fan Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Witam, Forum śledzę od dobrych 4 lat, a przy tym delikatnie działam przy swoich samochodach. Obecnie chciałbym wydać więcej gotówki i zakupić arsenał produktów do kompleksowego zadbania o pojazdy. Mam nadzieję, że będę mógł liczyć na Waszą pomoc W zamian postaram odwdzięczyć się jakąś relacją z pucowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grz3chu Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Witam, masa przydatnych informacji i zainteresowanie tematem sprawiły, że od jakiegoś czasu śledzę na bieżąco forum. Powoli zaczynam się udzielać, więc wypadało by się przywitać. Grzegorz z Żar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxilla Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Siemanko, od dłuższego czasu interesuje się kosmetyką samochodową, testując o ile budżet pozwala różnego rodzaju produkty na swoim aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enzo88 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Siemanko... Pozdro z Sosnowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian0907 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Witam:) wszystkich użytkowników tego przydatnego forum:) Pozdro z Bielska;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo777 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiraki Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Witam wszystkich forumowiczów! Pozdrowienia z Wrocławia ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 witajcie, mam na stanie 2 samochodziki do obrabiania i na pewno będę potrzebował waszych porad. pozdrawia rygryss z Łódzkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusi30 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Witam, Lubię mieć czyste i pachnące auto a dzięki temu forum wiem jak robić to profesjonalnie. Również dbanie o auta odrestaurowuje mnie i uspakaja więc chętnie spędzam czas przy moich 8 kółkach. Z miłą chęcią będę się dzielił spostrzeżeniami z innymi forumowiczami. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Dzień dobry! Po czytaniu i czytaniu w końcu postanowiłem się zarejestrować i ujawnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resiak70 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Również chciałbym się przywitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasttao Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Witam wszystkich pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hortex Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vkarslo Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Witam wszystkich użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aququ88 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gongo Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MsMajor Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 witajcie, mam na stanie 2 samochodziki do obrabiania i na pewno będę potrzebował waszych porad. pozdrawia rygryss z Łódzkiego no witam kolegę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala418 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukanioZ Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi