MichałES Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Witam witam . Czytam forum od dłuższego czasu. Świetne porady, opisy, każdy znajdzie to co chce Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwirek111 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Czytam i czytam, wypada się w końcu ujawnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmygel86 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 hej witam jimmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki25 Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Witam wszystkich, czytam forum od jakiegoś czasu i powoli zaczyna mnie coraz bardziej interesować zabawa z autkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeczunio Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravie Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Witam wszystkich! Kosmetyką/detailingiem interesuję się od czasów zakupu mojego pierwszego samochodu (od tamtego czas upłynęło 10 lat), a co z tym się wiąże pierwszych prób samodzielnego dbania o auto. Jednak przez parę ostatnich lat nie miałem czasu by rozwijać się w tym kierunku.. Aczkolwiek ostatnimi czasy się to zmieniło, zakupiłem parę środków, przystosowałem garaż do mycia auta i działam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Patryk Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Siema wszystkim xD Przeglądam forum od jakiegoś czasu i z dnia na dzień coraz bardziej zaczyna mnie interesować detaling/kosmetyka aut Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voxeti Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Witam, zaczynam dopiero przygodę z kosmetyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosna Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Cześć wszystkim, w końcu postanowiłem zarejestrować się na Polskim forum. Kosmetyką auta zajmuję się od 3 miesięcy także nadal się wszystkiego uczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1629 Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Witam wszystkich,i tych stałych bywalców i wpadajacych raz na tydzień. Jestem Marek z Gdyni. Kosmetyka aut zajmuje się już od kilkunastu lat ale bardzo bardzo amatorsko. Poprostu zawsze Lubie mieć czysto w autku. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anian1 Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaell68 Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz77 Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasadzka Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Cześć, forum przeglądam od ok. 2 tygodni i takie też mam doświadczenie z CD. Znaczy żadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wm10589 Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Witam nazywam się Piotr i od dłuższego czasu czytam forum, ale dopiero dzisiaj się zarejestrowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar24 Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Siemanko jestem Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzyciel Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Witam i pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip85 Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Witam mile i serdecznie Szanownych forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fon Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Cześć Witam Wszystkich Grzesiek mam na imię Fon mi mówią wszyscy Mam nadzieję że znajdę tu pomoc i cierpliwość na moje pytania a z czasem i ja pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Zając# Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Witam ! Jestem Marcin , mówią mi Zając . Jestem młodym zapaleńcem szukającym informacji na temat Auto detailingu Rzeszów ( Podkarpacie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bianka.bia Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 cześć !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1stBlade Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Witam wszystkich. Mam na imię Przemek i rozpoczynam właśnie przygodę z poprawą wyglądu swojego auta . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danieloss Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Witam wszystkich. Daniel z tej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozu250 Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Cześć jestem Przemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel35 Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Witam wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi