Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam na imię Krystian, jestem z małopolski. Budując projekt swojego VW Golf IV po trochu zagłębiałem się w temacie car detailingu aż całkowicie mnie pochłonął.Chcę działać w tym kierunku, więc zacieram ręce i do roboty. Pozdrawiam serdecznie!!

Opublikowano

Witam wszystkich!

Od jakiegoś czasu zainteresował mnie temat auto detailingu ale nigdzie nie mogłem zagłębić sie w temat.

Przypadkiem trafiłem tutaj i jestem pełen podziwu dla waszej wiedzy i pasji;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam. Hobbistycznie zajmuje sie korektą lakieru ok 7-8 lat. Sporo sie z forum dowiedziałem i postaram sie też pomagać w tej sprawie ;)

Opublikowano

Witam. Od niedawna jestem zainteresowany tematem detailingu. Choć w branży moto (głównie mechanika) jestem od kilkunastu lat, to dopiero niedawno dotarło do mnie co to jest detailing i z czym się to je. Mam nadzieje, ze na lamach tego forum będę mógł zgłębić swoja wiedze i skorzystać z waszego doświadczenia. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, mam na imię Łukasz jestem ze Śląska. Zainteresował mnie temat detailingu i szukam fachowej wiedzy która pozwoli mi rozwinąć skrzydła w tym temacie.

Opublikowano

Witam. Jestem Kuba. Mam ochotę spolerować swój samochód i nie mam zbyt dużego doświadczenia, ale dobrze że jest takie forum ;) Liczę na waszą pomoc !! ;):P

Opublikowano

Siema! Jestem Filip. Chcialbym sie dowiedziec cos na temat detailingu by moc we wlasnym zakresie dbac o swoje auto;) mysle ze pomozecie. Pozdrawiam.

Opublikowano

Kłaniam się. Pracuje w sprzedaży samochodów nowych i używanych, powiedzmy w regionie Wrocławia.

A skąd tutaj. Czasami muszę "podpicować brykę" ;), a poważnie fajny temat w ramach relaksu zdarza mi się posiedzieć w garażu to zawsze coś się zrobi.

Opublikowano

Witam wszystkich , mam na imię Michał z tematem mam już dłuższy czas styczność hobbystyczną ale teraz dopiero założyłem profil , Pozdrawiam :ad: