DSGarage Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Witam wszystkich maniaków wylizanych aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cipkis Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceBlue Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Siemano wszystkim ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omniboss Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Siemanko, jestem Piter. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blitzz Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter_ Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Witam wszystkich. Po kilku dniach przeglądania forum, czas się zarejestrować i przywitać Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
car wash Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Witam wszystkich serdecznie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekT5 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Witam wszystkich to forum znalazłem przez przypadek i muszę przyznać że wpadłem jak śliwka w kompot. Pozdrawiam Krzysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MemQ Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Cześć Odkryłem to forum dzięki koledze z pracy. Coś mi się widzi, że długo tu zabawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRON.pl Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Cześć, Najwyższy czas się przywitać ;-) Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruku96 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Siema wszystkim forumowiczom, mam nadzieje ze znajde na tym forum potrzebne mi tematy do detalingu mojego samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Witam serdecznie wszystkich użytkowników. Na samym wstępie chciałbym pogratulować założycielom owego forum / portalu za tak świetny projekt jakim jest kosmetykaaut.pl Ze swojej strony dodam, że dopiero wczoraj tutaj trafiłem z czego bardzo się cieszę. Po przeczytaniu kilku wątków innych użytkowników postanowiłem się zarejestrować by móc czerpać więcej informacji przez co będę mógł zadawać pytania doświadczonym kolegom z forum. Zapewne większość z Was też tu trafiła przez przypadek lub tak jak to jest w moim przypadku. Raz jeszcze witam wszystkich serdecznie i do następnego napisania. Pozdrawiam Bruce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelinski17 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Witam wszystkich forumowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger23 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Witam wszystkich.Zapraszam na sobotnie pielęgnowanie naszych aut! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Grzeszkowiak Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 I ja chciałbym się przywitać. Na co dzień zajmuję się kosmetyką i naprawą elementów tapicerskich, ale chciałbym poszerzyć swoją wiedzę również o inne aspekty związane z kosmetyką aut tak więc na pewno będę tu często zaglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filibos Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Witam witam! Mam na imię Filip, 21 lat, jeżdżę audi a4 z 98r. I chcę paru porad od Was! ^^ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sociak55 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Witam, wszystkich, macie kolejnego zapaleńca na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohuslav Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Cześć. Mam na imię Bogusław, trafiłem tu aby przywrócić blask mojemu Superb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Hej . Mam na imię Grzegorz . Forum pomoże w wyborach kosmetyków , porad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janko88 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Witam wszystkich serdecznie w tej skarbnicy wiedzy Janek - początkujący detailer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laco Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Siemano, Tomasz z tej strony. Jeżdżę Saabem 9-3 ss 2007r. Czas trochę się nauczyć o kosmetyce aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msky Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Cześć Wszystkim. Jestem początkującym detailingowcem, forum przeglądam już od jakiegoś czasu. Mam nadzieję zgłębiać wiedzę i również się nią dzielić tutaj. Mam Lagunę z 2008 roku i Pandę z 2006. Każde prace będę dokumentował. Aktualnie odświeżam Fiata Grande Punto włącznie z wykręceniem i praniem siedzeń oraz reszty tapicerki. Jeśli efekt prac będzie zadowalający, podzielę się foto. Pozdro dla wszyskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cacek14 Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Siemanko Bartek z tej strony. Posiadam moje oczko w głowie Audi 80 będę miał pare pytań co do detailingu, oraz będę zasysał waszą Ogromną wiedzę z forum do dalszej nauki jak i pomocy przy zabawie z samochodem Pozdrawiam serdecznie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartOla Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Witam! Bartek z tej strony. Uwielbiam popracować i popatrzeć na blaski czystych samochodów. Myślę ze dużo się dowiem z tego furum Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzawka Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Witam Serdecznie wszystkich forumowiczów ! Forum śledzę od dawna i nareszcie czas zacząć się troszkę udzielać czasem Jestem początkującym detailerem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi